ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.734
- Πόντοι
- 16
Οχι φίλε κολο μπάρας είμαιΦαντασιόπληκτος είσαι τύπε λάτρη των cross. Μάλλον δεν έχεις δει μουνι.
Οχι φίλε κολο μπάρας είμαιΦαντασιόπληκτος είσαι τύπε λάτρη των cross. Μάλλον δεν έχεις δει μουνι.
Κώλος είναι & όχι κόλος, τύπε μπαρά.Οχι φίλε κολο μπάρας είμαι
Κώλος είναι & όχι κόλος, τύπε μπαρά.
Ένα καλό κώλομουνο μιας καλής κροσσ καθαρής περιποιημένης Κ τέρμα θηλυκής σαν κορίτσι ,λέγεται μουναραΟι cross dresser έχουν και μουνι & τις αποκαλείτε μουναρες?
Όντως φίλε απλός μερικοί κακογαμημενοι ζηλεύουν να αναφέρεσαι έτσιΈνα καλό κώλομουνο μιας καλής κροσσ καθαρής περιποιημένης Κ τέρμα θηλυκής σαν κορίτσι ,λέγεται μουναρα
Κωλομουναρα
Κ αυτό το γλενταμε όπως θέλουμε !
ΜάλιστααΕσύ εισουν χτες το ωραίο κροσακι ;
Κωλαρα... Επειδή βλέπω ότι είσαι έμπειρη πουταναρα πιστεύω ότι θα έπρεπε να γράψεις ένα ποστ με θέμα πως να σου χτυπάνε οι άντρες τον προστάτη όταν σε παίρνουν στα τέσσερα ώστε να χύνεις σα καριόλα!![]()
Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό
Νομίζω η σημερινή δεν πρόκειται να μπει να το δει για να γράψειΠοιες θα στηθείτε σήμερα για δώστε συμμετοχές !!!
Όλοι οι έμπειροι επιβήτορες ξέρουν τη πρέπει να κάνουν για να αρχίσει το μουνακι μου να χύνει σαν αγοριτσακι αλλά όσοι ποιο πολλοί ειστε τόσο πιο πολλές φορές θα χύνω αρκεί να να το ανοίγετε αλύπητα και χωρίς οίκτο. Ξεφτιλισμα θέλω και πολύ σπέρμα και ξέρω να κάνω την πουτανα εγώ...Κωλαρα... Επειδή βλέπω ότι είσαι έμπειρη πουταναρα πιστεύω ότι θα έπρεπε να γράψεις ένα ποστ με θέμα πως να σου χτυπάνε οι άντρες τον προστάτη όταν σε παίρνουν στα τέσσερα ώστε να χύνεις σα καριόλα!
Νομίζω θα ήταν καλό θέμα!
Ναι αλλά άμα το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει οδηγός προς ναυτιλλομένους.Όλοι οι έμπειροι επιβήτορες ξέρουν τη πρέπει να κάνουν για να αρχίσει το μουνακι μου να χύνει σαν αγοριτσακι αλλά όσοι ποιο πολλοί ειστε τόσο πιο πολλές φορές θα χύνω αρκεί να να το ανοίγετε αλύπητα και χωρίς οίκτο. Ξεφτιλισμα θέλω και πολύ σπέρμα και ξέρω να κάνω την πουτανα εγώ...
Τίποτα δεν υπάρχειΕίναι κανείς μέσα να μας πει αν εμφανίστηκε ή ακόμα ? Το 9 η ώρα ισχύει που είχαν πει κάποιοι ?
Κρίμα στον πατέρα σου όταν κερνούσε στο καφενείο..![]()
Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό