ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.734
- Πόντοι
- 216
Και που ξέρεις ότι κερνούσε ; Εκεί ήσουνΚρίμα στον πατέρα σου όταν κερνούσε στο καφενείο..
Και που ξέρεις ότι κερνούσε ; Εκεί ήσουνΚρίμα στον πατέρα σου όταν κερνούσε στο καφενείο..
Ρε φίλε μήπως τη προμοτάρει λίγο ή μου φενεται;Ρε μαλακα τι μουναρος είναι αυτός
Μπήκε τουαλέτα
Θα πέσει γερό ξεφτιλισμα σήμερα
Θα της το δώσουμε στο χέρι , τι πατούρα !
Δεν έχω λόγο να την προμοταρω ρε φίλε αλλά δεν είναι μουναρος; Εσένα τουλάχιστον το μάτι σου κόβειΡε φίλε μήπως τη προμοτάρει λίγο ή μου φενεται;
Ναι ρε φίλε πλάκα κάνω η νικολετα είναι μεγάλη καβλα από τα τοπ κροσακιαΔεν έχω λόγο να την προμοταρω ρε φίλε αλλά δεν είναι μουναρος; Εσένα τουλάχιστον το μάτι σου κόβει
Μέχρι 11.30 σίγουραΝαι ρε φίλε πλάκα κάνω η νικολετα είναι μεγάλη καβλα από τα τοπ κροσακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι μέσα η νικολ ; Μέχρι τι ώρα θα κάτσει ξέρεις ;
Και αν πας το τι θα κολλήσεις το έχεις σκεφτεί?Γυναίκα είμαι,δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πω ψέμματα
Μλκ TBM πέρασε?![]()
Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό
Γιατί λες μαλακίες φίλεείμαι εδω παιδιά ..δυστυχώς δεν ήρθε
Τελικά είσαι μεγάλος παπατζης @teo78 ……Γιατί λες μαλακίες φίλε
Πάνω σκίζεται Κ είχε Κ τρελή ουρα
Ρε πάτε καλά από τις 21.30 μέχρι τις 11.30 εκεί.ητανΤελικά είσαι μεγάλος παπατζης @teo78 ……