tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 510
- Πόντοι
- 21
Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου κορίτσι μουΕιχε τοσα ατομα επειδη ηταν η Νικολ. Αν πω οτι θα παω εγω, δεν θα μαζεψει τοσα ατομα![]()
Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου κορίτσι μουΕιχε τοσα ατομα επειδη ηταν η Νικολ. Αν πω οτι θα παω εγω, δεν θα μαζεψει τοσα ατομα![]()
Πήγαινε και δεν ξέρεις …Ειχε τοσα ατομα επειδη ηταν η Νικολ. Αν πω οτι θα παω εγω, δεν θα μαζεψει τοσα ατομα![]()
Τράβα κι εσύ με την κροσσοπαρεα,θα ταιριάξετε καλάΠήγαινε και δεν ξέρεις …
Ήταν η ΝΙΚΟΛ που κανονίζει ο γαμιας της και ήταν και άλλες δύο Κρος που φάγανε και αυτές άρα δεν ήταν απλά δεκαπέντε άτομα ήταν αρκετοί παραπάνωΕιχε τοσα ατομα επειδη ηταν η Νικολ. Αν πω οτι θα παω εγω, δεν θα μαζεψει τοσα ατομα![]()
Δεν νομίζω να έχει ανοίξει το σινεμά ακόμα εκτός αν εννοείς το blue visionΜετα απο καιρο λέμε μ εναν φίλο να ειμαστε εκει ξανα. Αυριο βραδάκι
Ναι καλή ερώτηση.Attraxx μαζευει κοσμο αν παω που μου πεφτει πιο κοντα απο blue vision;
Κορίτσια υπάρχουν σχετικά νήματα για atraxxx και blue vision γνώμη μου γράψτε εκείAttraxx μαζευει κοσμο αν παω που μου πεφτει πιο κοντα απο blue vision;
Μαζεύει περισσότερο αλλά όχι κάτι το φοβερό. Το 8downtown ήταν το καλύτερο από όλα τα τσοντοσινεμά της Αθήνας σε ποσότητα και ποιότητα κόσμουAttraxx μαζευει κοσμο αν παω που μου πεφτει πιο κοντα απο blue vision;
Ανοιξε ξερει κανεις?Μαζεύει περισσότερο αλλά όχι κάτι το φοβερό. Το 8downtown ήταν το καλύτερο από όλα τα τσοντοσινεμά της Αθήνας σε ποσότητα και ποιότητα κόσμου
Πηρα τηλέφωνο, είναι ανοιχτα κανονικά.Ανοιξε ξερει κανεις?
Σωστός.Κορίτσια υπάρχουν σχετικά νήματα για atraxxx και blue vision γνώμη μου γράψτε εκεί
Ανοικτά και ξανά προς την δόξα τραβά χι χιΠηρα τηλέφωνο, είναι ανοιχτα κανονικά.