Διαγραμμένο μέλος 259831
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Μπρο ημουν εκτος Αθηνας. Η νικολ δεν πήγε χθες;
Μπρο το ίντερνετ και το διαδίκτυο είναι παγκόσμια από το 1990 και η Νικόλ.πηγε blue vision ενημερώσουΜπρο ημουν εκτος Αθηνας. Η νικολ δεν πήγε χθες;
Χαρα στο κουραγιο ρε φιλε που βρισκεις την ορεξη και απαντας.Μπρο το ίντερνετ και το διαδίκτυο είναι παγκόσμια από το 1990 και η Νικόλ.πηγε blue vision ενημερώσου
Βλέπεις την συχνότητα έτσι είμαι κινετα τωραΧαρα στο κουραγιο ρε φιλε που βρισκεις την ορεξη και απαντας.
Πάντα μαλακες ήταν, κάθε καλοκαίρι μας πέθαιναν με το κλιματιστικό λες και ήμασταν στο blue star με 1000 άτομα κόσμοτοσο πολυ σεβεται τους πελατες του το ιδρυμα που σας εγραψαν στα αρχιδια τους και δεν ενημερωσαν καν οτι θα κλεισουν,ουτε ενα χαρτι κολλησαν στην εισοδο οπως παλιοτερα αλλα καλα σας κανουν τετοιοι μαλακες που ειστε
Επαγγελματίας μαλακάςΠάντα μαλακες ήταν, κάθε καλοκαίρι μας πέθαιναν με το κλιματιστικό λες και ήμασταν στο blue star με 1000 άτομα κόσμο. Μετά απορούσαν γιατί τουςεκλανα ασταμάτητα κι εχεζα 2-3 φορές συνεχόμενα
. Επίσης είχαν χαλάσει κάνα δυο χρόνια οι ουρητήρες και τους είχαν παρατήσει έτσι,μετά φταίμε εμείς να κατουράμε τους τοίχους
![]()
Βιάζεσαι μωρό μου?Ξέρουμε πότε ανοίγει;
Τρίτη κωμωδία, Τετάρτη θρίλερτι παίζει τρίτη η τέταρτη?
Καθόλου! Απλά ρώτησα.Βιάζεσαι μωρό μου?![]()
Γιατί καλέ και να βιαζοσουν καλά κάνειςΚαθόλου! Απλά ρώτησα.
Τσόντα όχι? Χι χιΤρίτη κωμωδία, Τετάρτη θρίλερ
Οχι δεν ξέρει κανείς έλα blue που είναι ανοιχτόΞέρουμε πότε ανοίγει;
Σοβαρή πουστραΕπαγγελματίας μαλακάς![]()
Εκεί ξέρω ότι δεν μαζέυει καθόλου κόσμο.Οχι δεν ξέρει κανείς έλα blue που είναι ανοιχτό
Προχτές που ήταν η νικολ είχε πάνω από 15 άτομαΕκεί ξέρω ότι δεν μαζέυει καθόλου κόσμο.
Τόσο κράξιμο έχεις φάει βρωμοπουστα και συνεχίζεις !!!Σοβαρή πουστρα![]()
Ειχε τοσα ατομα επειδη ηταν η Νικολ. Αν πω οτι θα παω εγω, δεν θα μαζεψει τοσα ατομαΠροχτές που ήταν η νικολ είχε πάνω από 15 άτομα