Τι ώρα θα είναι η κωλαρα εκεί;Αυτή την κωλάρα θα σκίσουμε στο blue vision σημερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 837
- Πόντοι
- 86
Έλα blue ΠειραιάΓεια σας.. σήμερα απόγευμα θα είναι κανείς?
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 773
- Πόντοι
- 81
Παιδιά θα μάθουμε τι και πώς μην πετάμε αερολογιες ξέπλυμα έκλεισε δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση κ.α. αν κάποιος μύστης η κάποια τύπισσα μπορεί να θυμηθεί αν πέρσι ήταν ανοιχτό θα μας κατατοπίσει μέχρι στιγμής άσχετα με τα σοσιαλ που δεν συμβαίνει να είναι κερδοφόρο να έχεις έναν υπάλληλο στα σοσιαλ το κατάστημα είχε και έχει κόσμο οπότε ότι είναι θα φανεί και θα μαθευτεί σύντομα νομίζω
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 773
- Πόντοι
- 81
Α η ΝΙΚΟΛ ναι ναι την ξέρω από όταν στηνόταν έξω ποιο παλαιά επικές παρτούζες θα το επιβαιβεωσει και η ίδια ότι οι παρτούζες τις έξω ήταν γαμηστερες teo εσύ που την εστηνες την Νικόλ στο δρόμο ?Αυτή την κωλάρα θα σκίσουμε στο blue vision σημερα
Giannis Agiannis82
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 130
- Πόντοι
- 0
Eγω περασα μεσημερακι και τα ειδα ολα κατεβασμενα.
Πιστευω οτι εκλεισε λογω ημερων και λογικα μετα τον 15Αυγουστο θα ανοιξει. Απλα θεωρω οτι αυτη την εβδομαδα θα ηταν νεκρα απο αποψη κοσμου
και το εκλεισε για λειτουργικα εξοδα και αδεια στους υπαλληλους.
Πιστευω οτι εκλεισε λογω ημερων και λογικα μετα τον 15Αυγουστο θα ανοιξει. Απλα θεωρω οτι αυτη την εβδομαδα θα ηταν νεκρα απο αποψη κοσμου
και το εκλεισε για λειτουργικα εξοδα και αδεια στους υπαλληλους.
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 837
- Πόντοι
- 86
Αν έκλεινε λόγω διακοπών λογικά θα είχε κάποια ανακοίνωση τουλάχιστον στο ρόλο απέξωΠαιδιά θα μάθουμε τι και πώς μην πετάμε αερολογιες ξέπλυμα έκλεισε δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση κ.α. αν κάποιος μύστης η κάποια τύπισσα μπορεί να θυμηθεί αν πέρσι ήταν ανοιχτό θα μας κατατοπίσει μέχρι στιγμής άσχετα με τα σοσιαλ που δεν συμβαίνει να είναι κερδοφόρο να έχεις έναν υπάλληλο στα σοσιαλ το κατάστημα είχε και έχει κόσμο οπότε ότι είναι θα φανεί και θα μαθευτεί σύντομα νομίζω
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 773
- Πόντοι
- 81
Καλά τα λες αλλά δεν μηλαμε για μαγαζί γενικής προσέλευσης κόσμου δεν είναι φούρνος πχ η κουρείο οπότε τι να βάλει ξέρει το αφεντικόΑν έκλεινε λόγω διακοπών λογικά θα είχε κάποια ανακοίνωση τουλάχιστον στο ρόλο απέξω
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 773
- Πόντοι
- 81
Είσαι σίγουρος ?????Πάντως πέρσι δεν θυμάμαι να είχε κλείσει
Θα τη στήσουμε την κωλάρα 21:00 με 23:00 , έρχεται για μια μέρα Κ δεν πρέπει να φύγει χωρίς να χορτάσειΤι ώρα θα είναι η κωλαρα εκεί;
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 837
- Πόντοι
- 86
ΝαιΕίσαι σίγουρος ?????
Sagkaflias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 203
- Πόντοι
- 0
Εγώ νομίζω ότι έβαλε λουκέτο
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 139
- Like
- 9.248
- Πόντοι
- 24.586
Καλησπέρα...το πιο πιθανό είναι να είναι κλειστό...
Δεν ξέρω προσωρινά η για πάντα (το πιο πιθανό προσωρινά) .... αλλά σε τηλέφωνα που είχα πάρει πιο παλιά απαντούσε σχεδόν αμέσως σήμερα 3 φορές.... μέχρι πριν από 5 λεπτά που πήρα τελευταία φορά δεν απαντάει....άρα κλειστό
Δεν ξέρω προσωρινά η για πάντα (το πιο πιθανό προσωρινά) .... αλλά σε τηλέφωνα που είχα πάρει πιο παλιά απαντούσε σχεδόν αμέσως σήμερα 3 φορές.... μέχρι πριν από 5 λεπτά που πήρα τελευταία φορά δεν απαντάει....άρα κλειστό!!!
Δεν ξέρω προσωρινά η για πάντα (το πιο πιθανό προσωρινά) .... αλλά σε τηλέφωνα που είχα πάρει πιο παλιά απαντούσε σχεδόν αμέσως σήμερα 3 φορές.... μέχρι πριν από 5 λεπτά που πήρα τελευταία φορά δεν απαντάει....άρα κλειστό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω προσωρινά η για πάντα (το πιο πιθανό προσωρινά) .... αλλά σε τηλέφωνα που είχα πάρει πιο παλιά απαντούσε σχεδόν αμέσως σήμερα 3 φορές.... μέχρι πριν από 5 λεπτά που πήρα τελευταία φορά δεν απαντάει....άρα κλειστό!!!
Και για πριβέ παρτυ που εκλεισε για μια μερα περσι και πριν 2 χρονια δεν ειχε βαλει καμια ανακοινωση. Επισης, το οτι δεν εκλεισε περσι δεν σημαινει οτι δεν μπορει να κλεισει φετος.. Υπομονη λιγες μερες και θα φανει...Αν έκλεινε λόγω διακοπών λογικά θα είχε κάποια ανακοίνωση τουλάχιστον στο ρόλο απέξω
Διαγραμμένο μέλος 259831
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα! Σημερα θα εχει τιποτα;
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 773
- Πόντοι
- 81
Ρε τυπε εδώ και δύο μέρες λέμε ότι μάλλον έκλεισε για διακοπέςΚαλησπερα! Σημερα θα εχει τιποτα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις