Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Παιδιά θα μάθουμε τι και πώς μην πετάμε αερολογιες ξέπλυμα έκλεισε δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση κ.α. αν κάποιος μύστης η κάποια τύπισσα μπορεί να θυμηθεί αν πέρσι ήταν ανοιχτό θα μας κατατοπίσει μέχρι στιγμής άσχετα με τα σοσιαλ που δεν συμβαίνει να είναι κερδοφόρο να έχεις έναν υπάλληλο στα σοσιαλ το κατάστημα είχε και έχει κόσμο οπότε ότι είναι θα φανεί και θα μαθευτεί σύντομα νομίζω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Αυτή την κωλάρα θα σκίσουμε στο blue vision σημερα
Α η ΝΙΚΟΛ ναι ναι την ξέρω από όταν στηνόταν έξω ποιο παλαιά επικές παρτούζες θα το επιβαιβεωσει και η ίδια ότι οι παρτούζες τις έξω ήταν γαμηστερες teo εσύ που την εστηνες την Νικόλ στο δρόμο ?

• Like
Αντιδράσεις: teo78

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
0
Eγω περασα μεσημερακι και τα ειδα ολα κατεβασμενα.
Πιστευω οτι εκλεισε λογω ημερων και λογικα μετα τον 15Αυγουστο θα ανοιξει. Απλα θεωρω οτι αυτη την εβδομαδα θα ηταν νεκρα απο αποψη κοσμου
και το εκλεισε για λειτουργικα εξοδα και αδεια στους υπαλληλους.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
837
Πόντοι
86
Παιδιά θα μάθουμε τι και πώς μην πετάμε αερολογιες ξέπλυμα έκλεισε δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση κ.α. αν κάποιος μύστης η κάποια τύπισσα μπορεί να θυμηθεί αν πέρσι ήταν ανοιχτό θα μας κατατοπίσει μέχρι στιγμής άσχετα με τα σοσιαλ που δεν συμβαίνει να είναι κερδοφόρο να έχεις έναν υπάλληλο στα σοσιαλ το κατάστημα είχε και έχει κόσμο οπότε ότι είναι θα φανεί και θα μαθευτεί σύντομα νομίζω
Αν έκλεινε λόγω διακοπών λογικά θα είχε κάποια ανακοίνωση τουλάχιστον στο ρόλο απέξω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Αν έκλεινε λόγω διακοπών λογικά θα είχε κάποια ανακοίνωση τουλάχιστον στο ρόλο απέξω
Καλά τα λες αλλά δεν μηλαμε για μαγαζί γενικής προσέλευσης κόσμου δεν είναι φούρνος πχ η κουρείο οπότε τι να βάλει ξέρει το αφεντικό

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
837
Πόντοι
86
Πάντως πέρσι δεν θυμάμαι να είχε κλείσει

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.207
Πόντοι
206

Tonig

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Θυμάμαι σίγουρα ότι πέρσι ήταν ανοιχτό και κανείς δεν έχει πει ότι έχουν βγάλει και την ταμπέλα

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Εγώ νομίζω ότι έβαλε λουκέτο

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.248
Πόντοι
24.586
Καλησπέρα...το πιο πιθανό είναι να είναι κλειστό...
Δεν ξέρω προσωρινά η για πάντα (το πιο πιθανό προσωρινά) .... αλλά σε τηλέφωνα που είχα πάρει πιο παλιά απαντούσε σχεδόν αμέσως σήμερα 3 φορές.... μέχρι πριν από 5 λεπτά που πήρα τελευταία φορά δεν απαντάει....άρα κλειστό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα...το πιο πιθανό είναι να είναι κλειστό...
Δεν ξέρω προσωρινά η για πάντα (το πιο πιθανό προσωρινά) .... αλλά σε τηλέφωνα που είχα πάρει πιο παλιά απαντούσε σχεδόν αμέσως σήμερα 3 φορές.... μέχρι πριν από 5 λεπτά που πήρα τελευταία φορά δεν απαντάει....άρα κλειστό!!!

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
837
Πόντοι
86
Είναι κλειστό σίγουρα δεν ξέρουμε αν θα είναι για λίγο ή για πάντα

peosblue

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2024
Like
25
Πόντοι
0
Έκανα τη μαλακία και πήγα χωρίς να μπω στο φόρουμ πριν. Κατεβασμένα ρολά χωρίς σημείωμα. Ρώτησα δίπλα στο καθαριστήριο μάλλον λόγω ημερών μου είπαν.

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.207
Πόντοι
206
Το ξεκολιασαμε κανονικά σήμερα , οι άλλες δύο κροςς που ήταν εκεί δεν έμειναν παραπονεμενες ,ότι δεν πήρε η Νικόλ το δέχτηκαν αυτές , η φάση ήταν για ακόμα μια φορά καύλα!!!!

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
321
Πόντοι
21
Και για πριβέ παρτυ που εκλεισε για μια μερα περσι και πριν 2 χρονια δεν ειχε βαλει καμια ανακοινωση. Επισης, το οτι δεν εκλεισε περσι δεν σημαινει οτι δεν μπορει να κλεισει φετος.. Υπομονη λιγες μερες και θα φανει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom