Extrafister
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2024
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Θα παιζει ομαδικο gangbang με καμμια δεκαρια νυμφομανης και θα γινεται το αδιαχωρητο εκει μεσα,οποτε το εκλεισανΔε ξερω αλλα ηταν εντελως κατεβασμένα τα ρολά
Θα παιζει ομαδικο gangbang με καμμια δεκαρια νυμφομανης και θα γινεται το αδιαχωρητο εκει μεσα,οποτε το εκλεισανΔε ξερω αλλα ηταν εντελως κατεβασμένα τα ρολά
Εμένα μου φάνηκε για μόνιμα πριν κάτι ώρες που πέρασα απ'έξω. Μακάρι να πέφτω έξω γιατί αν εκλεισε και παραμένει ανοιχτό το Bluevision του Πειραιά που δεν πατάει ψυχή εδώ και πέντε χρόνια θα με ξεπερνάει.Προσωρινά νομίζω φίλε.... Λόγο διακοπών
Άλλο το ένα άλλο το άλλο μην μπερδευεσαι δεν συγκρίνονται το 8downtown δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο άλλη φάση χωρος κλιματισμός καθαριότητα κανόνες με υπάρχει νομίζω σε σχέση ποιότητας τιμής άλλο παρόμοιο ΕλλάδαΕμένα μου φάνηκε για μόνιμα πριν κάτι ώρες που πέρασα απ'έξω. Μακάρι να πέφτω έξω γιατί αν εκλεισε και παραμένει ανοιχτό το Bluevision του Πειραιά που δεν πατάει ψυχή εδώ και πέντε χρόνια θα με ξεπερνάει.
Συμφωνώ απόλυτα!!?!Άλλο το ένα άλλο το άλλο μην μπερδευεσαι δεν συγκρίνονται το 8downtown δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο άλλη φάση χωρος κλιματισμός καθαριότητα κανόνες με υπάρχει νομίζω σε σχέση ποιότητας τιμής άλλο παρόμοιο Ελλάδα
Δεν είπα το ανάποδο. Απλά στο Bluevision ζήτημα να πατάνε τη μέρα 10 με 15 άτομα οπότε απορώ πως μένει ακόμα ανοιχτό.Άλλο το ένα άλλο το άλλο μην μπερδευεσαι δεν συγκρίνονται το 8downtown δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο άλλη φάση χωρος κλιματισμός καθαριότητα κανόνες με υπάρχει νομίζω σε σχέση ποιότητας τιμής άλλο παρόμοιο Ελλάδα
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάτι μπορεί να μην είναι καν κερδοφόρο αλλά να παραμένει ανοιχτόΔεν είπα το ανάποδο. Απλά στο Bluevision ζήτημα να πατάνε τη μέρα 10 με 15 άτομα οπότε απορώ πως μένει ακόμα ανοιχτό.
Την κωλάρα θα τη στήσουν Τετάρτη βράδυ για να την ξεκολιασουμε ,θα φάει τέτοιο πουτσο που θα πάρει Κ για το σπίτι !
Ισχύει για σήμερα ή όχι?Γνωρίζει κάποιος επίσημα ότι είναι κλειστά Κ αύριο ?
Όπως;Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάτι μπορεί να μην είναι καν κερδοφόρο αλλά να παραμένει ανοιχτό
Γενικά μιλάω
Ξεπλυμα.....
Ναι θα καθομαστε απεξω και θα περιμενουμε μπας και ανοιξει.Γεια σας.. σήμερα απόγευμα θα είναι κανείς?
Παντως αν εκλεισε για 15γουστο πρωτη φορα γινεται κατι τετοιο.Λογικά έκλεισε για 15γουστο.
Αλλά σοσιαλ εχει παρατημένα, πιστόλι και αντε γεια.
Αν δεν υπήρχε κι εδω το νημα, θα πήγαινε πολύ χειρότερα το μαγαζί.
για ξεπλυμα χρηματος φιλε οπως και το ατραξ οπως παλιοτερα το λαμδα που εχει κλεισει εδω και λιγα χρονια,ολα αυτα εχουν σχεδον μηδενικη πελατειαΔεν είπα το ανάποδο. Απλά στο Bluevision ζήτημα να πατάνε τη μέρα 10 με 15 άτομα οπότε απορώ πως μένει ακόμα ανοιχτό.
οχι ρε γαμωτο πανε οι παντρεμενες επαριωτισες και τα μοντελα απο ασια,παλι στην κινετα θα την βγαζουν οι μυστεςΛογικά έκλεισε για 15γουστο.
Αλλά σοσιαλ εχει παρατημένα, πιστόλι και αντε γεια.
Αν δεν υπήρχε κι εδω το νημα, θα πήγαινε πολύ χειρότερα το μαγαζί.