Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μια είναι η κωλάρα που πηδαμε εκεί μέσαΠοια ρε τυπε θα στήσουν και το ώρα ?
Σκέφτεσαι να πας ;Έχει κοσμο τωρα?
Έχει πέντε έξι αλλά δεν γαμιουνταιΈχει γυναίκες τώρα να κατέβω έστω και μια;
Αλήθεια γιατί ;Είναι κλειστό πέρασα
Δε ξερω αλλα ηταν εντελως κατεβασμένα τα ρολάΑλήθεια γιατί ;
Θα παιζει ομαδικο gangbang με καμμια δεκαρια νυμφομανης και θα γινεται το αδιαχωρητο εκει μεσα,οποτε το εκλεισανΔε ξερω αλλα ηταν εντελως κατεβασμένα τα ρολά
Εμένα μου φάνηκε για μόνιμα πριν κάτι ώρες που πέρασα απ'έξω. Μακάρι να πέφτω έξω γιατί αν εκλεισε και παραμένει ανοιχτό το Bluevision του Πειραιά που δεν πατάει ψυχή εδώ και πέντε χρόνια θα με ξεπερνάει.Προσωρινά νομίζω φίλε.... Λόγο διακοπών
Άλλο το ένα άλλο το άλλο μην μπερδευεσαι δεν συγκρίνονται το 8downtown δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο άλλη φάση χωρος κλιματισμός καθαριότητα κανόνες με υπάρχει νομίζω σε σχέση ποιότητας τιμής άλλο παρόμοιο ΕλλάδαΕμένα μου φάνηκε για μόνιμα πριν κάτι ώρες που πέρασα απ'έξω. Μακάρι να πέφτω έξω γιατί αν εκλεισε και παραμένει ανοιχτό το Bluevision του Πειραιά που δεν πατάει ψυχή εδώ και πέντε χρόνια θα με ξεπερνάει.
Συμφωνώ απόλυτα!!?!Άλλο το ένα άλλο το άλλο μην μπερδευεσαι δεν συγκρίνονται το 8downtown δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο άλλη φάση χωρος κλιματισμός καθαριότητα κανόνες με υπάρχει νομίζω σε σχέση ποιότητας τιμής άλλο παρόμοιο Ελλάδα