Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.887
Πόντοι
13.515

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
985
Πόντοι
81
Τύπε Λούσι μπέλα βλέπω πας για πρόεδρος του συνδικάτου των κρος :rockon:
οχι αγαπη ισα ισα !
πολλεσ που γραφανε κ για σινεμα κ ζηταγανε πληροφοριες τουσ εστιελα πληροφοριες η τουσ ελυσα αποριες και καμια δε το εκτιμησε !@ ολεσ κακιασμενες και ολες την παρτυ τουσ κοιτανε ! αστες εκει κροσ του σαβατοκυριακου τισ λεω ολη την εβδομαδα δουλεια κ παντοφλα σπιτι κ σκ τρεχουν να προλαβουν επιπελεκτικα γαμησια και πουτσες πλυμενες με σαπουνι Μασαλιας ! κ την αλλη μερα ποστ εδω " πηγα κ δνε ειχε τιποτα....."

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.107
Πόντοι
201
Εδώ οποία κρος τρανς η γυναίκα γουστάρει το σπαθί είναι έτοιμο, εγώ είμαι εμβόλιαστης σάς παίδες, και στα γκομενακια σάς που γουστάρετε να κάνετε βιτσιο

Συνημμένα

• IMG-20251215-WA0000.jpg
    IMG-20251215-WA0000.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 11

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.887
Πόντοι
13.515
Εδώ οποία κρος τρανς η γυναίκα γουστάρει το σπαθί είναι έτοιμο, εγώ είμαι εμβόλιαστης σάς παίδες, και στα γκομενακια σάς που γουστάρετε να κάνετε βιτσιο
Τύπε να συνοδεύσεις τον Λούσι μπέλα στο αθηναϊκό να δώσετε μαθήματα σε κάτι αγαμητα κρος που κλαίγονται εδώ μέσα :rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.308
Πόντοι
456
οχι αγαπη ισα ισα !
πολλεσ που γραφανε κ για σινεμα κ ζηταγανε πληροφοριες τουσ εστιελα πληροφοριες η τουσ ελυσα αποριες και καμια δε το εκτιμησε !@ ολεσ κακιασμενες και ολες την παρτυ τουσ κοιτανε ! αστες εκει κροσ του σαβατοκυριακου τισ λεω ολη την εβδομαδα δουλεια κ παντοφλα σπιτι κ σκ τρεχουν να προλαβουν επιπελεκτικα γαμησια και πουτσες πλυμενες με σαπουνι Μασαλιας ! κ την αλλη μερα ποστ εδω " πηγα κ δνε ειχε τιποτα....."
σιγα μην το εκτιμησουν μονο πως να σου κλεψουν καμια πουτσα κοιτανε οι καργιες,θυμαμαι που καποια κρος ηθελε να κανει πρωτα σχεση με καποιον για να γαμηθει ,αν ειναι δυνατον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κρος εισαι ?

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
985
Πόντοι
81
σιγα μην το εκτιμησουν μονο πως να σου κλεψουν καμια πουτσα κοιτανε οι καργιες,θυμαμαι που καποια κρος ηθελε να κανει πρωτα σχεση με καποιον για να γαμηθει ,αν ειναι δυνατον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κρος εισαι ?
ειναι αυτεσ οι κροσ του σκ που λεω ολη βδομαδα τρωνε παντοφλα απο γυναικα κ το σκ θελουν πουτσα 23αρα χωρισ να μπορουν ουτε να την ρουφηξουν ουτε να γαμηθουν με αυτη αλλα και να ειναι πλυμενη με αρωμα μασαλιασ και να εχει κ τριμαρισμα η τριχα του γαμια οχι τιποτα τριχες οτι ναναι κ τουσ μπει καμια σην μυτη ! μετα ερχονται εδω κ γραφουν ποηγα δνε ειχε αντρεσ ηταν ασχημα εχασα το χρονο μου ! μαλακισμενες ειναι οπςσ το λεσ κανουν μην χασουν το πουτσο λεσ κ ειναι μετρημενες ! αν με οσα μηνυματα που μου εχουν στειλει οταν γυρισω γαμηθω με τον καθενα δνε θα μπορω να χεσω 2 μηνεσ απο το ξεκολιασμα ! κ οι αλλεσ το παιζουν δυσκολες ! ΣΚΡΟΦΕς

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
149
Πόντοι
0
"Πρόλογος:Κόλαση 1"

Ήρθα με την ελπίδα της δροσουλας να έχει βγει κανείς,αλλά ούτε σαλιγκάρια δεν βρήκα .. Είμαι καμμία ώρα,ο ταμίας είπε πως καμμία cross δεν έχει πάει πάνω,ζέστη αφοριτη και φοβάμαι πως λόγο υγρασίας για πρώτη φορά στα χρονικά θα συμφωνήσω με τον kostaki .. Φαντάσματα πηγαινοέρχονται πάνω κάτω σα να ψάχνουν βαρκάρη να πληρώσουν για να τους περάσει στην αντίπερα όχθη και εγώ κάθομαι σαν σειρήνα στην παραλία .. Σε λίγο θα φύγω,πάω για κάνα ποτό,και επόμενη επίσκεψη από φθινόπωρο πάλι ..

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.107
Πόντοι
201
"Πρόλογος:Κόλαση 1"

Ήρθα με την ελπίδα της δροσουλας να έχει βγει κανείς,αλλά ούτε σαλιγκάρια δεν βρήκα .. Είμαι καμμία ώρα,ο ταμίας είπε πως καμμία cross δεν έχει πάει πάνω,ζέστη αφοριτη και φοβάμαι πως λόγο υγρασίας για πρώτη φορά στα χρονικά θα συμφωνήσω με τον kostaki .. Φαντάσματα πηγαινοέρχονται πάνω κάτω σα να ψάχνουν βαρκάρη να πληρώσουν για να τους περάσει στην αντίπερα όχθη και εγώ κάθομαι σαν σειρήνα στην παραλία .. Σε λίγο θα φύγω,πάω για κάνα ποτό,και επόμενη επίσκεψη από φθινόπωρο πάλι ..
Πηγές με τέτοιο καιρό, βρέχει έξω , δεν έλεγε ο καιρός, Παρασκευή νομίζω κλείνει το ίδρυμα νωρίτερα οπότε δεν θα άξιζε να δώσω 12 ευρώ έτσι

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.107
Πόντοι
201
Αύριο βράδυ θα πάει κανα δυνατό κροσσακι να έρθουμε να το ποτίσουμε λίγο σπέρμα ?
Εδώ μέσα περιμένεις, απλά όπως όλοι μας θα ρισκάρουμε λόγω Σάββατου να βρεθούμε στο εν λόγω ίδρυμα μετά της 22:00 μέχρι τής 00:00 Πλας, το περασμένο Σάββατο είχε το ζευγάρι , μπορεί να είμαστε τυχεροί και αυτό το Σάββατο

• Like
Αντιδράσεις: 1925st

1925st

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2025
Like
829
Πόντοι
81
Εδώ μέσα περιμένεις, απλά όπως όλοι μας θα ρισκάρουμε λόγω Σάββατου να βρεθούμε στο εν λόγω ίδρυμα μετά της 22:00 μέχρι τής 00:00 Πλας, το περασμένο Σάββατο είχε το ζευγάρι , μπορεί να είμαστε τυχεροί και αυτό το Σάββατο
Ε λέω μήπως κανα κροσσακι έχει κανονίσει να πάει γιατί τελευταία φορά πέρασα μια βόλτα με έναν φίλο κ μόνο κάτι φαντάσματα ήταν. Αν κ ήταν αργά βέβαια αλλά οκ

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.107
Πόντοι
201
Ε λέω μήπως κανα κροσσακι έχει κανονίσει να πάει γιατί τελευταία φορά πέρασα μια βόλτα με έναν φίλο κ μόνο κάτι φαντάσματα ήταν. Αν κ ήταν αργά βέβαια αλλά οκ
Είναι σαν να μπενεις σε ένα opap play,να παίξεις φρούτα και να φύγεις ευχαριστημένος, αλλά παίζει και το αντίθετο να δώσεις 12 ευρώ, και να φύγεις χωρίς να κάνεις τίποτα, ενώ μπορείς με τα 10 ευρώ να ρίξεις ένα χύσιμο στα μπουρδελα του Μεταξουργείου και να πάρεις και μια μπύρα ΑΛΦΑ από το περίπτερο με τα 2 ευρώ

1925st

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2025
Like
829
Πόντοι
81
Είναι σαν να μπενεις σε ένα opap play,να παίξεις φρούτα και να φύγεις ευχαριστημένος, αλλά παίζει και το αντίθετο να δώσεις 12 ευρώ, και να φύγεις χωρίς να κάνεις τίποτα, ενώ μπορείς με τα 10 ευρώ να ρίξεις ένα χύσιμο στα μπουρδελα του Μεταξουργείου και να πάρεις και μια μπύρα ΑΛΦΑ από το περίπτερο με τα 2 ευρώ
Σωστός σωστός. Ε θα σκάσω κατα 10-11 μια βόλτα κ βλέπουμε τι ψυχή έχουν 12€

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.107
Πόντοι
201
Σωστός σωστός. Ε θα σκάσω κατα 10-11 μια βόλτα κ βλέπουμε τι ψυχή έχουν 12€
Κάτι τέτοιο λέω και εγώ σαν ηδονωβλεψιας πανηδονιστης κυνηγός, εγώ είμαι μέσα σε όλα τα παιχνίδια αρκεί να υπάρχει εχεμύθεια και να μην ενοχλείτε ο άλλος

1925st

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2025
Like
829
Πόντοι
81
Κάτι τέτοιο λέω και εγώ σαν ηδονωβλεψιας πανηδονιστης κυνηγός, εγώ είμαι μέσα σε όλα τα παιχνίδια αρκεί να υπάρχει εχεμύθεια και να μην ενοχλείτε ο άλλος
Ε σίγουρα δεν θα φάνε πουτσα με το ζόρι

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
149
Πόντοι
0
Πηγές με τέτοιο καιρό, βρέχει έξω , δεν έλεγε ο καιρός, Παρασκευή νομίζω κλείνει το ίδρυμα νωρίτερα οπότε δεν θα άξιζε να δώσω 12 ευρώ έτσι
Συμφωνώ . Καλύτερα να πήγαινα για ένα ποτό ..

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom