Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.869
Πόντοι
13.515

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
951
Πόντοι
81
Τύπε Λούσι μπέλα βλέπω πας για πρόεδρος του συνδικάτου των κρος :rockon:
οχι αγαπη ισα ισα !
πολλεσ που γραφανε κ για σινεμα κ ζηταγανε πληροφοριες τουσ εστιελα πληροφοριες η τουσ ελυσα αποριες και καμια δε το εκτιμησε !@ ολεσ κακιασμενες και ολες την παρτυ τουσ κοιτανε ! αστες εκει κροσ του σαβατοκυριακου τισ λεω ολη την εβδομαδα δουλεια κ παντοφλα σπιτι κ σκ τρεχουν να προλαβουν επιπελεκτικα γαμησια και πουτσες πλυμενες με σαπουνι Μασαλιας ! κ την αλλη μερα ποστ εδω " πηγα κ δνε ειχε τιποτα....."

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.039
Πόντοι
201
Εδώ οποία κρος τρανς η γυναίκα γουστάρει το σπαθί είναι έτοιμο, εγώ είμαι εμβόλιαστης σάς παίδες, και στα γκομενακια σάς που γουστάρετε να κάνετε βιτσιο

Συνημμένα

• IMG-20251215-WA0000.jpg
    IMG-20251215-WA0000.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 8

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.869
Πόντοι
13.515
Εδώ οποία κρος τρανς η γυναίκα γουστάρει το σπαθί είναι έτοιμο, εγώ είμαι εμβόλιαστης σάς παίδες, και στα γκομενακια σάς που γουστάρετε να κάνετε βιτσιο
Τύπε να συνοδεύσεις τον Λούσι μπέλα στο αθηναϊκό να δώσετε μαθήματα σε κάτι αγαμητα κρος που κλαίγονται εδώ μέσα :rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.252
Πόντοι
456
οχι αγαπη ισα ισα !
πολλεσ που γραφανε κ για σινεμα κ ζηταγανε πληροφοριες τουσ εστιελα πληροφοριες η τουσ ελυσα αποριες και καμια δε το εκτιμησε !@ ολεσ κακιασμενες και ολες την παρτυ τουσ κοιτανε ! αστες εκει κροσ του σαβατοκυριακου τισ λεω ολη την εβδομαδα δουλεια κ παντοφλα σπιτι κ σκ τρεχουν να προλαβουν επιπελεκτικα γαμησια και πουτσες πλυμενες με σαπουνι Μασαλιας ! κ την αλλη μερα ποστ εδω " πηγα κ δνε ειχε τιποτα....."
σιγα μην το εκτιμησουν μονο πως να σου κλεψουν καμια πουτσα κοιτανε οι καργιες,θυμαμαι που καποια κρος ηθελε να κανει πρωτα σχεση με καποιον για να γαμηθει ,αν ειναι δυνατον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κρος εισαι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom