Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.447
- Πόντοι
- 206
Υπάρχει η πιθανότητα και αν σου κάτσει
θα το επισκεφτώ αυτες τις μερες σιγουρα, να μου φυγει και η απορια για το μεροςΥπάρχει η πιθανότητα και αν σου κάτσε
Καλύτερα καθημερινά απόγευματα ή και βράδυ έχω πετύχει τα καλύτερα και πέντε το απόγευμα πέτυχα και εφτά και δώδεκα το βράδυ καθημερινά πάνταθα το επισκεφτώ αυτες τις μερες σιγουρα, να μου φυγει και η απορια για το μερος
οκ ευχαριστω πολυ για την ενημερωσηΚαλύτερα καθημερινά απόγευματα ή και βράδυ έχω πετύχει τα καλύτερα και πέντε το απόγευμα πέτυχα και εφτά και δώδεκα το βράδυ καθημερινά πάντα
Για τρίτη ψήνομαιΜέσα στην επόμενη εβδομάδα Τρίτη ή Τετάρτη να κανονίσουμε να πάμε καμιά βόλτα! Εγώ θα πάω πάντως, καλά να είμαστε.![]()
Πηγές τυπε πες μας και εμαςΠαίζει τίποτα τώρα λέω να παω
Δεν πήγα ακόμαΠηγές τυπε πες μας και εμας
Όταν παςΔεν πήγα ακόμα
Κοίτα εδώ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις από τη μικρή μου εμπειρία στον χώρο. 1ον είναι πολύ αργά 12+ μεσάνυχτα και 2ον είναι καλοκαίρι και μάλιστα Αύγουστος, λείπουν αρκετοί και ούτως ή άλλως και πιο νωρίς δεν έχει και τον υπερβολικό κόσμο. Δοκίμασε νωρίτερα την επόμενη φορά.Καθώς είχα διάθεση για νέες εμπειρίες και πειραματισμους, και φουντωμενος από όσα διαβάζω εδώ μέσα, αποφάσισα να επισκεφθώ πρώτη φορά το σινεμά.
Ίσως έφταιγε η ώρα (λίγο μετά τα μεσάνυχτα Παρασκευή βράδυ), αλλά το μαγαζι ήταν άδειο - ένας τύπος στο σινεμά που έπαιζε με το κινητό του, ένας άλλος στις καρέκλες πίσω που δεν πολυφαινόταν (μάλλον την είχε βγάλει και την έπαιζε), και στο υπόγειο κανένας. Επ;νω ομοίως άδεια Όλα, με εξαίρεση ένα καναπεδακι προς το τέλος, που καποιος είχε ξαπλώσει και ανοίξει τα πόδια και τον γαμαγε ένας ελεεινός σε όψη τύπος.
Κατέβηκα πάλι στο σινεμά για να περάσει η ώρα μπας και έρθει κανείς, αλλά τίποτα.
Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, θα γούσταρα να είμαι τυχερός και να πετύχω μια καλή φαση, αλλά προφανώς δεν ήμουν. Αλλά δεν είχε και καθόλου κόσμο για τα πιο απλά.
Για μένα, πάντως, που τον είδα πρώτη φορα, ο χώρος είναι πολύ καυλωτικος και εμπνέει για πολλά παιχνίδια, και σίγουρα θα ξαναπάω για να ξαναδοκιμάσω την τύχη
Έχει αδειάσει η Αθήνα από την Παρασκευή.Καθώς είχα διάθεση για νέες εμπειρίες και πειραματισμους, και φουντωμενος από όσα διαβάζω εδώ μέσα, αποφάσισα να επισκεφθώ πρώτη φορά το σινεμά.
Ίσως έφταιγε η ώρα (λίγο μετά τα μεσάνυχτα Παρασκευή βράδυ), αλλά το μαγαζι ήταν άδειο - ένας τύπος στο σινεμά που έπαιζε με το κινητό του, ένας άλλος στις καρέκλες πίσω που δεν πολυφαινόταν (μάλλον την είχε βγάλει και την έπαιζε), και στο υπόγειο κανένας. Επ;νω ομοίως άδεια Όλα, με εξαίρεση ένα καναπεδακι προς το τέλος, που καποιος είχε ξαπλώσει και ανοίξει τα πόδια και τον γαμαγε ένας ελεεινός σε όψη τύπος.
Κατέβηκα πάλι στο σινεμά για να περάσει η ώρα μπας και έρθει κανείς, αλλά τίποτα.
Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, θα γούσταρα να είμαι τυχερός και να πετύχω μια καλή φαση, αλλά προφανώς δεν ήμουν. Αλλά δεν είχε και καθόλου κόσμο για τα πιο απλά.
Για μένα, πάντως, που τον είδα πρώτη φορα, ο χώρος είναι πολύ καυλωτικος και εμπνέει για πολλά παιχνίδια, και σίγουρα θα ξαναπάω για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου..
Ισχύει απλά ο alex έπεσε στην φάση των διακοπών είπαμε σε άλλο ποσταεισμα ένα ποσοστό θα πάει διακοπές κάποιοι περιορισμένα αλλά είναι ακόμα αρχή Αυγούστου και όλο το ποσοστό είναι διακοπές οπότε λίγος κόσμος γνώμη μου μετά τον δεκαπενταύγουστο και τέλος και αρχές Σεπτέμβρη θα ξανά εχει κίνηση καλή και ποικιλία στα γούστα ανάλογα μέρες και ώρεςΚοίτα εδώ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις από τη μικρή μου εμπειρία στον χώρο. 1ον είναι πολύ αργά 12+ μεσάνυχτα και 2ον είναι καλοκαίρι και μάλιστα Αύγουστος, λείπουν αρκετοί και ούτως ή άλλως και πιο νωρίς δεν έχει και τον υπερβολικό κόσμο. Δοκίμασε νωρίτερα την επόμενη φορά.
Τώρα είμαστε μια ανάσα πρην τον δεκαπενταύγουστο σχεδόν όλοι διακοπές εγώ νομίζω μετά τον δεκαπενταύγουστο θα έχει κόσμο για όλα τα γούστα και νομίζω ώρες αιχμής είναι από 4-5 το μεσημέρι έως 12 -1 το βράδυ το πολύ και ναι ο χώρος είναι δεκτικός για κροσακια τρανσακια και γενικά lgbt+άτομα και στρέιτ φυσικά αρκεί να μην είναι σκατοφατσες και περίεργοι γενικά ΟΙ ΤΡΌΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΊΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΏΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑΓεια στην παρέα ! Ο χώρος είναι ποιο δεκτικός για crossakia από ότι κατάλαβα ? Ποιες ώρες έχει κόσμο ?