Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.449
Πόντοι
206
Υπάρχει η πιθανότητα και αν σου κάτσει

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.449
Πόντοι
206
θα το επισκεφτώ αυτες τις μερες σιγουρα, να μου φυγει και η απορια για το μερος
Καλύτερα καθημερινά απόγευματα ή και βράδυ έχω πετύχει τα καλύτερα και πέντε το απόγευμα πέτυχα και εφτά και δώδεκα το βράδυ καθημερινά πάντα

patouses

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2018
Like
14
Πόντοι
0
Καλύτερα καθημερινά απόγευματα ή και βράδυ έχω πετύχει τα καλύτερα και πέντε το απόγευμα πέτυχα και εφτά και δώδεκα το βράδυ καθημερινά πάντα
οκ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
Διαβάζω όσα γράφετε και έχω κατακαυλωσει και δεν έχω την δυνατότητα αυτή την περίοδο να έρθω να με σκίσετε

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
1.003
Πόντοι
81
τρίτη η τεταρτη ντου όλοι γνωστοί κι μη

• Like
Αντιδράσεις: bulge

dawnclaw

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
9
Πόντοι
0
λέω να δοκιμάσω να πάω και εγώ σήμερα για πρώτη φορά, να πάω λέτε καλύτερα το βραδάκι?

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
Κι άλλη πρόταση αφού αυτή την περίοδο δεν μπορώ σινεμά.
Στην Παλλήνη 5 λεπτά περπάτημα από τον Προαστιακό σε καβαντζα εγκαταλελειμμένο κτίριο μόνο απόγευμα καθημερινή κατά τις 5 περίπου όποιοι!!! αποκλειστικά!!! ενεργητικοί!!! θέλουν το κανονίζουμε ....
Είμαι αποκλειστικά και μόνο παθητική!!! Cross
Μπορεί να είμαι κάπως ντυμένη μπορεί και σαν άντρας πάντα όμως με το απαλό άτριχο σώμα μου.
Όποιοι ενδιαφέρονται πριβέ μύνημα...

alexkonng

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Καθώς είχα διάθεση για νέες εμπειρίες και πειραματισμους, και φουντωμενος από όσα διαβάζω εδώ μέσα, αποφάσισα να επισκεφθώ πρώτη φορά το σινεμά.
Ίσως έφταιγε η ώρα (λίγο μετά τα μεσάνυχτα Παρασκευή βράδυ), αλλά το μαγαζι ήταν άδειο - ένας τύπος στο σινεμά που έπαιζε με το κινητό του, ένας άλλος στις καρέκλες πίσω που δεν πολυφαινόταν (μάλλον την είχε βγάλει και την έπαιζε), και στο υπόγειο κανένας. Επ;νω ομοίως άδεια Όλα, με εξαίρεση ένα καναπεδακι προς το τέλος, που καποιος είχε ξαπλώσει και ανοίξει τα πόδια και τον γαμαγε ένας ελεεινός σε όψη τύπος.
Κατέβηκα πάλι στο σινεμά για να περάσει η ώρα μπας και έρθει κανείς, αλλά τίποτα.
Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, θα γούσταρα να είμαι τυχερός και να πετύχω μια καλή φαση, αλλά προφανώς δεν ήμουν. Αλλά δεν είχε και καθόλου κόσμο για τα πιο απλά.
Για μένα, πάντως, που τον είδα πρώτη φορα, ο χώρος είναι πολύ καυλωτικος και εμπνέει για πολλά παιχνίδια, και σίγουρα θα ξαναπάω για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου..

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
442
Πόντοι
20
Καθώς είχα διάθεση για νέες εμπειρίες και πειραματισμους, και φουντωμενος από όσα διαβάζω εδώ μέσα, αποφάσισα να επισκεφθώ πρώτη φορά το σινεμά.
Ίσως έφταιγε η ώρα (λίγο μετά τα μεσάνυχτα Παρασκευή βράδυ), αλλά το μαγαζι ήταν άδειο - ένας τύπος στο σινεμά που έπαιζε με το κινητό του, ένας άλλος στις καρέκλες πίσω που δεν πολυφαινόταν (μάλλον την είχε βγάλει και την έπαιζε), και στο υπόγειο κανένας. Επ;νω ομοίως άδεια Όλα, με εξαίρεση ένα καναπεδακι προς το τέλος, που καποιος είχε ξαπλώσει και ανοίξει τα πόδια και τον γαμαγε ένας ελεεινός σε όψη τύπος.
Κατέβηκα πάλι στο σινεμά για να περάσει η ώρα μπας και έρθει κανείς, αλλά τίποτα.
Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, θα γούσταρα να είμαι τυχερός και να πετύχω μια καλή φαση, αλλά προφανώς δεν ήμουν. Αλλά δεν είχε και καθόλου κόσμο για τα πιο απλά.
Για μένα, πάντως, που τον είδα πρώτη φορα, ο χώρος είναι πολύ καυλωτικος και εμπνέει για πολλά παιχνίδια, και σίγουρα θα ξαναπάω για να ξαναδοκιμάσω την τύχη
Κοίτα εδώ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις από τη μικρή μου εμπειρία στον χώρο. 1ον είναι πολύ αργά 12+ μεσάνυχτα και 2ον είναι καλοκαίρι και μάλιστα Αύγουστος, λείπουν αρκετοί και ούτως ή άλλως και πιο νωρίς δεν έχει και τον υπερβολικό κόσμο. Δοκίμασε νωρίτερα την επόμενη φορά.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
436
Πόντοι
21
Για μένα, πάντως, που τον είδα πρώτη φορα, ο χώρος είναι πολύ καυλωτικος και εμπνέει για πολλά παιχνίδια, και σίγουρα θα ξαναπάω για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου..
Έχει αδειάσει η Αθήνα από την Παρασκευή.
Δοκίμασε από Σεπτέμβρη και όχι τόσο αργά...

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.449
Πόντοι
206
Κοίτα εδώ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις από τη μικρή μου εμπειρία στον χώρο. 1ον είναι πολύ αργά 12+ μεσάνυχτα και 2ον είναι καλοκαίρι και μάλιστα Αύγουστος, λείπουν αρκετοί και ούτως ή άλλως και πιο νωρίς δεν έχει και τον υπερβολικό κόσμο. Δοκίμασε νωρίτερα την επόμενη φορά.
Ισχύει απλά ο alex έπεσε στην φάση των διακοπών είπαμε σε άλλο ποσταεισμα ένα ποσοστό θα πάει διακοπές κάποιοι περιορισμένα αλλά είναι ακόμα αρχή Αυγούστου και όλο το ποσοστό είναι διακοπές οπότε λίγος κόσμος γνώμη μου μετά τον δεκαπενταύγουστο και τέλος και αρχές Σεπτέμβρη θα ξανά εχει κίνηση καλή και ποικιλία στα γούστα ανάλογα μέρες και ώρες

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.449
Πόντοι
206
Γεια στην παρέα ! Ο χώρος είναι ποιο δεκτικός για crossakia από ότι κατάλαβα ? Ποιες ώρες έχει κόσμο ?
Τώρα είμαστε μια ανάσα πρην τον δεκαπενταύγουστο σχεδόν όλοι διακοπές εγώ νομίζω μετά τον δεκαπενταύγουστο θα έχει κόσμο για όλα τα γούστα και νομίζω ώρες αιχμής είναι από 4-5 το μεσημέρι έως 12 -1 το βράδυ το πολύ και ναι ο χώρος είναι δεκτικός για κροσακια τρανσακια και γενικά lgbt+άτομα και στρέιτ φυσικά αρκεί να μην είναι σκατοφατσες και περίεργοι γενικά ΟΙ ΤΡΌΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΊΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΏΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom