nicknick234
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Λέω να πάω μια βόλτα σήμερα να ρίξουμε καμιά
Θα περάσει τέλεια?αν καταφέρει να αποφύγειΤότε θα περάσεις τέλεια... χωρίς πλάκα
Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να βρεθείς ανάμεσα σε πέντε δέκα άνδρες Το λιγότερο όλη την ώρα της παραμονής σου θέλει κοτσια η μαγκιά θέλει αέρα ανοιγμένη την παντιέρα γτ ίσως λέω και λίγους και θα πρέπει να κουμαντάρεις συμπεριφορά και φυσικά να ξεχωρίσεις ποιος θες να σε γαμαει η να γλύφεις η να σε γλύφεις και ποιος όχι και το πώς θα το αντιμετωπίσεις το όχι σου προς αυτούς συνήθως αυτήν τη. Δουλειά κάνει ο άνδρας του ζευγαριού στο σινεμάΓυναίκα είμαι,δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πω ψέμματα
Ρε συ τυπε άλλο η φαντασία άλλοι η αλήθεια και πρέπει να είναι προετοιμασμένηΑφήστε την να γράψει πως το φαντάζεται, μην της γκρεμίσουμε απότομα το όνειρο
Ρε φίλε περίμενα να γράψει τι θέλει και μετά θα της έλεγα τι να προσδοκά από αυτά που θα έγραφε.Ρε συ τυπε άλλο η φαντασία άλλοι η αλήθεια και πρέπει να είναι προετοιμασμένη
Στρειτ είμαι,πιο πολύ για την εμπειρία θα το κάνω,αν το κάνω,και αν δεν μ άρεσει απλά δεν ξαναπηγαινα.Ρε φίλε περίμενα να γράψει τι θέλει και μετά θα της έλεγα τι να προσδοκά από αυτά που θα έγραφε.
Επίσης δεν ξέρουμε αν είναι στρέιτ ή γουστάρει Κρος πουστρακια κτλπ
Απλά να ξέρεις ότι οι περισσότεροι δεν είναι εκεί. Θα σε ακολουθούν ΣΥΝΈΧΕΙΑ (μην φοβάσαι, ακίνδυνοι είναι) και μπορεί να ξενερώσεις επειδή δεν θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσει και να εξερευνήσεις καλύτερα το σινεμά.Στρειτ είμαι,πιο πολύ για την εμπειρία θα το κάνω,αν το κάνω,και αν δεν μ άρεσει απλά δεν ξαναπηγαινα.
Η γνωστή ουρά του ΙΚΑ χα χαΑπλά να ξέρεις ότι οι περισσότεροι δεν είναι εκεί. Θα σε ακολουθούν ΣΥΝΈΧΕΙΑ (μην φοβάσαι, ακίνδυνοι είναι) και μπορεί να ξενερώσεις επειδή δεν θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσει και να εξερευνήσεις καλύτερα το σινεμά.
Οι περισσότεροι είναι γκέι και απλά θα κοιτάνε, αλλά αν πας Παρασκευή ή Σάββατο θα βρεθούν πολλοί να σε ικανοποιήσουν. Μπαίνεις σε καμπίνα, ανοίγεις το glory hole και ρουφάς όσες πούτσες θες και όποιον θες τον καλείς και μπαίνει στην καμπίνα σου, πολύ απλά. Βάζεις όποιον ή όποιους θες στην καμπίνα και δεν παίζει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις, θα τον βγάλουν αμέσως έξω, έτσι κι αλλιώς ο μπράβος του μαγαζιού θα είναι συνέχεια εκεί για να μην πάει κάτι στραβά, ποτέ δεν έχει πάει κάτι στραβά. Όλοι θα σε χύσουν και θα σε γαμήσουν, θα πάρεις πολλές πίπες και μπορείς να μείνεις εκεί για όσο θέλεις. Έχει και άνετα μπάνια να αλλάξεις και πλυθείς. Να περιμένεις πολύ αντρίλα εκεί μέσα, θα φας καλά.Στρειτ είμαι,πιο πολύ για την εμπειρία θα το κάνω,αν το κάνω,και αν δεν μ άρεσει απλά δεν ξαναπηγαινα.
Μόλις της ήρθε περίοδος… δεν το βλέπω να ερχόμαστεΜάλλον θα κάνουμε ένα διάλειμμα από την δουλειά το μεσημέρι…
Και θα την φέρω να κάνει βόλτες γυμνή στο σινεμά …
Θα ξανά στείλω αν πάμε
Μόλις της ήρθε περίοδος… δεν το βλέπω να
Κρίμα να έκανε καμία βολτούλα
Κρίμα και ήταν καλή ευκαιρία μια μεσημεριανή βόλτα.. να περνάτε υπέροχα!Μόλις της ήρθε περίοδος… δεν το βλέπω να ερχόμαστε
Η αλλιως "το καραβανι"Η γνωστή ουρά του ΙΚΑ χα χα
Αν υποθεσουμε ότι ισχύει,και εφοσον θες περιεγραψε με λιγα λογια τι φανταζεσαι και τι περιμενεις εκει μεσα.Γυναίκα είμαι,δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πω ψέμματα