Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
514
Πόντοι
21
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα Τρίτη ή Τετάρτη να κανονίσουμε να πάμε καμιά βόλτα! Εγώ θα πάω πάντως, καλά να είμαστε.:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Μπράβο σου κούκλα μου και εγώ κάποια στιγμή πρέπει θέλω πολύ να πάω οπωσδήποτε μόλις μπορέσω

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
377
Πόντοι
300

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
141
Πόντοι
0

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
514
Πόντοι
21
Να πας. Πιστεύω με λίγη προσοχή πάντα θα περάσεις καλά.
Ναι βρε μωρό το ξέρω έχω ξαναπάει απλά αυτή την περίοδο δεν έχω τον χρόνο και το θέλω πολύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στείλε κάνα μήνυμα πότε ακριβώς όμως να έρθω να σε γλεντησω
Θέλεις να με πάρεις και εσύ μωρό μου?

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Να πας. Πιστεύω με λίγη προσοχή πάντα θα περάσεις καλά.
Θα έρθω να κόψω εισητηρία γτ προχθές η ΣΙΑ δεν προλάβαινε α και τη επόμενη φορά xl προφυλακτικά ΣΙΑ μου γτ είδες ο μαύρος

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
141
Πόντοι
0
Θα έρθω να κόψω εισητηρία γτ προχθές η ΣΙΑ δεν προλάβαινε α και τη επόμενη φορά xl προφυλακτικά ΣΙΑ μου γτ είδες ο μαύρος
Χαχαχαχα πες το ψέματα! Θα πρέπει να έχουμε ποικιλία προφυλακτικών για να καλύπτουμε κάθε περίπτωση. Που να φανταστούμε ότι θα εμφανιζόταν έγχρωμος για να έχουμε προνοήσει! Καλός όμως! Προικισμένος ! Επιβεβαίωσε απόλυτα τη φήμη τους. :grin::grin:

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Χαχαχαχα πες το ψέματα! Θα πρέπει να έχουμε ποικιλία προφυλακτικών για να καλύπτουμε κάθε περίπτωση. Που να φανταστούμε ότι θα εμφανιζόταν έγχρωμος για να έχουμε προνοήσει! Καλός όμως! Προικισμένος ! Επιβεβαίωσε απόλυτα τη φήμη τους. :grin::grin:
Ναι ισχύει εγώ που κοίταξα από το δίπλα παράθυρό του είδα ήταν μεγάλο όχι μαλακίες

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Τον πήρε καμιά/κανένας; Τον κατάφερε;
Ούτε εγώ. Είδα αν γάμησε το. Είδα στη. ΣΙΑ και σκιαχτικα μετά πήγε κάτω σαν εμένα στις γκόμενες τις εύσωμες και εφόσον αυτές δεν έδειξαν ούτε ενδιαφέρον ούτε παιχνίδι για μάτι έφυγε ο μαύρος και έφυγα και εγώ

teo199400

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπέρα... Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιος χώρος... είμαι straight .... γυναίκες πηγαίνουν.... ; είναι καμία εδώ που θέλει να πάμε μαζί ... ; είμαι 24 εμφανίσημος έχω όχημα και βάζω εγώ τα έξοδα. straight επαναλαμβάνω... ;p

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
614
Πόντοι
81
Καλησπέρα... Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιος χώρος... είμαι straight .... γυναίκες πηγαίνουν.... ; είναι καμία εδώ που θέλει να πάμε μαζί ... ; είμαι 24 εμφανίσημος έχω όχημα και βάζω εγώ τα έξοδα. straight επαναλαμβάνω... ;p
Χαμος εκει μεσα φιλε καποτες πολλες να εχεις μαζει σου.. δεν θα προλαβεις με το που μπεις..απο πισω θα σε παρουν.. μεγαλη ποικιλια

teo199400

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Ναι τυπε μου όλες εσένα περιμένουν να πάνε εκεί γτ βάζεις όχημα και έξοδα και μόλις πας βγάλε μία ανακοίνωση να έρθουν και άλλες γκόμενες στρέιτ να σχηματίσουν ουρά από έξω να τις γαμας να απολαύσουν το γαμησι μαζί σου

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Και το νου σας οι επίδοξοι ματακηδες γαμιαδες 25 πόντοι γτ τρειςερες που επισκέφτηκα το ίδρυμα έπεσε πολύ πόρτα και κάργα εκδιώχθηκαν διάφοροι γαματοι και όχι με πρόφαση κάρτα μέλους ή αιτιολογία ήταν απλή λυτή και σαφέστατη δεν μπαίνετε κύριε τους είπαν το άκουσα γτ ήμουν στα μηχανήματα και θα αυστηροποιηθει η είσοδος έμαθα οπότε προσέχετε

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Θα σταθώ απ εξω να πουλάω κάποτε Ντιάνα

patouses

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2018
Like
12
Πόντοι
0
καλησπερα, ειμαι καινουριος στην φαση των σινεμα.
εχει καθολου κοσμο βραδυ 12+ ?
επισεις ποσο ρεαλιστικο ειναι να παιχυχω καποια γυναικα ? ( μαλλον καθολου αλλα ας το ρωτησω )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom