Alexis68
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2025
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Μαρικες ναι όποτε θεςΚαλό το σινεμά αλλά η εναλλακτική πρόταση είναι στην φωτογραφία μου.
![]()
Μαρικες ναι όποτε θεςΚαλό το σινεμά αλλά η εναλλακτική πρόταση είναι στην φωτογραφία μου.
![]()
Μόνο κωλοδωρακι στην παρέα...![]()
Δεν βλέπω πώς να σου στείλω μήνυμαΚαλό το σινεμά αλλά η εναλλακτική πρόταση είναι στην φωτογραφία μου.
![]()
Πρωινή ώρα μωράκι σε σκίζωΣήμερα το μεσημεράκι θα παει καποιο κρόσσακι η θηλυπρεπή...θα παω μεσημεράκι για αναζήτηση σε αυτα που ανεφερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σήμερα μεσημεράκι καποιο cross aki η θηλυπρεπή πουστρακι θα ναι στο σινεμά?θα ειμαι εκει το μεσημερακι
Παντού τυπε παντού παίρνουνΠιπες που παίρνουν συνήθως σε δωμάτιο;
Παίζει κρος εκεί μέσα ;Παντού τυπε παντού παίρνουν
Εγώ έχω δει τα πάντα εδώ μέσα γυναίκες ζευγάρια Κρος τρανς ότι θες απλά είναι να πετύχεις την φάση εγώ συνήθως πετυχαίνωΠαίζει κρος εκεί μέσα ;
Οκ ευχαριστώΕγώ έχω δει τα πάντα εδώ μέσα γυναίκες ζευγάρια Κρος τρανς ότι θες απλά είναι να πετύχεις την φάση εγώ συνήθως πετυχαίνω
Μπράβο σου κούκλα μου και εγώ κάποια στιγμή πρέπει θέλω πολύ να πάω οπωσδήποτε μόλις μπορέσωΜέσα στην επόμενη εβδομάδα Τρίτη ή Τετάρτη να κανονίσουμε να πάμε καμιά βόλτα! Εγώ θα πάω πάντως, καλά να είμαστε.![]()
Στείλε κάνα μήνυμα πότε ακριβώς όμως να έρθω να σε γλεντησωΜπράβο σου κούκλα μου και εγώ κάποια στιγμή πρέπει θέλω πολύ να πάω οπωσδήποτε μόλις μπορέσω
Να πας. Πιστεύω με λίγη προσοχή πάντα θα περάσεις καλά.Μπράβο σου κούκλα μου και εγώ κάποια στιγμή πρέπει θέλω πολύ να πάω οπωσδήποτε μόλις μπορέσω
Ναι βρε μωρό το ξέρω έχω ξαναπάει απλά αυτή την περίοδο δεν έχω τον χρόνο και το θέλω πολύΝα πας. Πιστεύω με λίγη προσοχή πάντα θα περάσεις καλά.
Θέλεις να με πάρεις και εσύ μωρό μου?Στείλε κάνα μήνυμα πότε ακριβώς όμως να έρθω να σε γλεντησω
Θα έρθω να κόψω εισητηρία γτ προχθές η ΣΙΑ δεν προλάβαινε α και τη επόμενη φορά xl προφυλακτικά ΣΙΑ μου γτ είδες ο μαύροςΝα πας. Πιστεύω με λίγη προσοχή πάντα θα περάσεις καλά.