Eros82
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 62
- Like
- 18.539
- Πόντοι
- 13.636
Οκ ευχαριστώΕγώ έχω δει τα πάντα εδώ μέσα γυναίκες ζευγάρια Κρος τρανς ότι θες απλά είναι να πετύχεις την φάση εγώ συνήθως πετυχαίνω
Οκ ευχαριστώΕγώ έχω δει τα πάντα εδώ μέσα γυναίκες ζευγάρια Κρος τρανς ότι θες απλά είναι να πετύχεις την φάση εγώ συνήθως πετυχαίνω
Μπράβο σου κούκλα μου και εγώ κάποια στιγμή πρέπει θέλω πολύ να πάω οπωσδήποτε μόλις μπορέσωΜέσα στην επόμενη εβδομάδα Τρίτη ή Τετάρτη να κανονίσουμε να πάμε καμιά βόλτα! Εγώ θα πάω πάντως, καλά να είμαστε.![]()
Στείλε κάνα μήνυμα πότε ακριβώς όμως να έρθω να σε γλεντησωΜπράβο σου κούκλα μου και εγώ κάποια στιγμή πρέπει θέλω πολύ να πάω οπωσδήποτε μόλις μπορέσω
Να πας. Πιστεύω με λίγη προσοχή πάντα θα περάσεις καλά.Μπράβο σου κούκλα μου και εγώ κάποια στιγμή πρέπει θέλω πολύ να πάω οπωσδήποτε μόλις μπορέσω
Ναι βρε μωρό το ξέρω έχω ξαναπάει απλά αυτή την περίοδο δεν έχω τον χρόνο και το θέλω πολύΝα πας. Πιστεύω με λίγη προσοχή πάντα θα περάσεις καλά.
Θέλεις να με πάρεις και εσύ μωρό μου?Στείλε κάνα μήνυμα πότε ακριβώς όμως να έρθω να σε γλεντησω
Θα έρθω να κόψω εισητηρία γτ προχθές η ΣΙΑ δεν προλάβαινε α και τη επόμενη φορά xl προφυλακτικά ΣΙΑ μου γτ είδες ο μαύροςΝα πας. Πιστεύω με λίγη προσοχή πάντα θα περάσεις καλά.
Χαχαχαχα πες το ψέματα! Θα πρέπει να έχουμε ποικιλία προφυλακτικών για να καλύπτουμε κάθε περίπτωση. Που να φανταστούμε ότι θα εμφανιζόταν έγχρωμος για να έχουμε προνοήσει! Καλός όμως! Προικισμένος ! Επιβεβαίωσε απόλυτα τη φήμη τους.Θα έρθω να κόψω εισητηρία γτ προχθές η ΣΙΑ δεν προλάβαινε α και τη επόμενη φορά xl προφυλακτικά ΣΙΑ μου γτ είδες ο μαύρος
Ναι ισχύει εγώ που κοίταξα από το δίπλα παράθυρό του είδα ήταν μεγάλο όχι μαλακίεςΧαχαχαχα πες το ψέματα! Θα πρέπει να έχουμε ποικιλία προφυλακτικών για να καλύπτουμε κάθε περίπτωση. Που να φανταστούμε ότι θα εμφανιζόταν έγχρωμος για να έχουμε προνοήσει! Καλός όμως! Προικισμένος ! Επιβεβαίωσε απόλυτα τη φήμη τους.![]()
Τον πήρε καμιά/κανένας; Τον κατάφερε;Ναι ισχύει εγώ που κοίταξα από το δίπλα παράθυρό του είδα ήταν μεγάλο όχι μαλακίες
Εγώ δεν είδα. Δεν ξέρω όμως αν είδε κανείς.Τον πήρε καμιά/κανένας; Τον κατάφερε;
Ούτε εγώ. Είδα αν γάμησε το. Είδα στη. ΣΙΑ και σκιαχτικα μετά πήγε κάτω σαν εμένα στις γκόμενες τις εύσωμες και εφόσον αυτές δεν έδειξαν ούτε ενδιαφέρον ούτε παιχνίδι για μάτι έφυγε ο μαύρος και έφυγα και εγώΤον πήρε καμιά/κανένας; Τον κατάφερε;
Χαμος εκει μεσα φιλε καποτες πολλες να εχεις μαζει σου.. δεν θα προλαβεις με το που μπεις..απο πισω θα σε παρουν.. μεγαλη ποικιλιαΚαλησπέρα... Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιος χώρος... είμαι straight .... γυναίκες πηγαίνουν.... ; είναι καμία εδώ που θέλει να πάμε μαζί ... ; είμαι 24 εμφανίσημος έχω όχημα και βάζω εγώ τα έξοδα. straight επαναλαμβάνω... ;p
καλή φάση όπως τα λες ...Χαμος εκει μεσα φιλε καποτες πολλες να εχεις μαζει σου.. δεν θα προλαβεις με το που μπεις..απο πισω θα σε παρουν.. μεγαλη ποικιλια
Καλή φάση θα ήταν αν ήσουν bi-gay Teo! Για straight και να βγει καλή φάση είναι σαν τις πιθανότητες του Τζόκερ ένα πράγμα χι χικαλή φάση όπως τα λες ...
Ναι τυπε μου όλες εσένα περιμένουν να πάνε εκεί γτ βάζεις όχημα και έξοδα και μόλις πας βγάλε μία ανακοίνωση να έρθουν και άλλες γκόμενες στρέιτ να σχηματίσουν ουρά από έξω να τις γαμας να απολαύσουν το γαμησι μαζί σουΚαλησπέρα... Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιος χώρος... είμαι straight .... γυναίκες πηγαίνουν.... ; είναι καμία εδώ που θέλει να πάμε μαζί ... ; είμαι 24 εμφανίσημος έχω όχημα και βάζω εγώ τα έξοδα. straight επαναλαμβάνω... ;p
Θα σταθώ απ εξω να πουλάω κάποτε ΝτιάναΚαλησπέρα... Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιος χώρος... είμαι straight .... γυναίκες πηγαίνουν.... ; είναι καμία εδώ που θέλει να πάμε μαζί ... ; είμαι 24 εμφανίσημος έχω όχημα και βάζω εγώ τα έξοδα. straight επαναλαμβάνω... ;p