Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.586
Πόντοι
206
καλησπερα, ειμαι καινουριος στην φαση των σινεμα.
εχει καθολου κοσμο βραδυ 12+ ?
επισεις ποσο ρεαλιστικο ειναι να παιχυχω καποια γυναικα ? ( μαλλον καθολου αλλα ας το ρωτησω )
Είναι τόσο πιθανό όσο να βρεις χορτάρι στη Κρήτη με τόσα αιγοπρόβατα ΧΑ ΧΑ

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
καλησπερα, ειμαι καινουριος στην φαση των σινεμα.
εχει καθολου κοσμο βραδυ 12+ ?
επισεις ποσο ρεαλιστικο ειναι να παιχυχω καποια γυναικα ? ( μαλλον καθολου αλλα ας το ρωτησω )
Τύποι μη ρωτάτε Μλκιες όσοι πάνε συχνά πετυχαίνουν και γυναίκες και ζευγάρια μεια φορά που θέλετε να πάτε και να γαμησετε κιόλας σε σινεμά και παραλίες γυμνιστών δεν γίνεται

patouses

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2018
Like
12
Πόντοι
0
Τύποι μη ρωτάτε Μλκιες όσοι πάνε συχνά πετυχαίνουν και γυναίκες και ζευγάρια μεια φορά που θέλετε να πάτε και να γαμησετε κιόλας σε σινεμά και παραλίες γυμνιστών δεν γίνεται
οντως δεν εχω την παραμικρη ιδεα γι αυτο ρωτησα αν ειναι πιθανο να βρω εκει γυναικες, δεν ειπα με την πρωτη φορα

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Πολύ σωστά

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Με ποια φορά εισαι ευχαριστημένος εγώ πάω χρόνια και πετυχαίνω συχνά καθημερινή ζευγάρια

patouses

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2018
Like
12
Πόντοι
0
Με ποια φορά εισαι ευχαριστημένος εγώ πάω χρόνια και πετυχαίνω συχνά καθημερινή ζευγάρια
με οποια φορα και αν ειναι δεν με νοιαζει, εαν ηπαρχει η πιθανοτητα τοτε ειμαι οκ!

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
θα το επισκεφτώ αυτες τις μερες σιγουρα, να μου φυγει και η απορια για το μερος
Καλύτερα καθημερινά απόγευματα ή και βράδυ έχω πετύχει τα καλύτερα και πέντε το απόγευμα πέτυχα και εφτά και δώδεκα το βράδυ καθημερινά πάντα

patouses

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2018
Like
12
Πόντοι
0
Καλύτερα καθημερινά απόγευματα ή και βράδυ έχω πετύχει τα καλύτερα και πέντε το απόγευμα πέτυχα και εφτά και δώδεκα το βράδυ καθημερινά πάντα
οκ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Διαβάζω όσα γράφετε και έχω κατακαυλωσει και δεν έχω την δυνατότητα αυτή την περίοδο να έρθω να με σκίσετε

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
614
Πόντοι
81
τρίτη η τεταρτη ντου όλοι γνωστοί κι μη

• Like
Αντιδράσεις: bulge

dawnclaw

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
λέω να δοκιμάσω να πάω και εγώ σήμερα για πρώτη φορά, να πάω λέτε καλύτερα το βραδάκι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom