Extrafister
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2024
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Σε εχει κερασει?μια κλανια να τους ριξει ο κωστακης τους εξαφανισε
Σε εχει κερασει?μια κλανια να τους ριξει ο κωστακης τους εξαφανισε
Εντάξει τύπε καταλάβαμε, εσκασες με στρινγκΕσυ παντως εκει μεσα δεν μπαινεις οχι με στρινγκ,αλλα ουτε με περουκα και μακιγιαζ.
Αφου δεν τις αρπαξες τοτε παλι καλα να λες.
Εκανε τον μαγκα του πληκτρολογιου σε μια τυπισσα που ηταν θαμωνας και γνωστη του ιδιοκτητη και μετα ζηταγε συγνώμη και οτι δεν θα ξαναπαει στο σινεμα κτλ σαν βρεγμένη γατα.Γιατί; Τι παίχτηκε;
απο ξενοδοχεια και σινεμα το γυρισες στο αμαξατο?σε λιγο θα ψαχνεις στα στενα της ομονιας μαζι με τα αστεγα βουλγαροτραβελαΠάντως νομίζω κατά την γνώμη μου ότι τώρα με τις ζεστές ίσως λέω ίσως το σινεμά είναι κάπως...
Και λέω ίσως.....
Ποιος είναι για ξεπετα
(σαν άντρες όμως δεν θα είμαι ντυμένη)
Κάποιο μεσημέρι/απόγευμα καθημερινή στο αμάξι του?
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πριβέ.
Φιλάκια....![]()
οποτε μπαινω στο ιδρυμα και μυριζει απαξιωτικη κλανιλα ξερω οτι εχει περασει ο κωστακης απο εκειΣε εχει κερασει?
μηπως επειδη εκλανε μεσα στο σινεμα τον εβγαλαν?καποτε και ο μυστης ματακιας πανιδονυστης ανωμαλιστης φατσεας ειχε θεμα γιατι ετρωγε πατατακια και χρατσα χρουτσα ενοχλουσε τους θαμωνεςΕκανε τον μαγκα του πληκτρολογιου σε μια τυπισσα που ηταν θαμωνας και γνωστη του ιδιοκτητη και μετα ζηταγε συγνώμη και οτι δεν θα ξαναπαει στο σινεμα κτλ σαν βρεγμένη γατα.
Αν ψαξεις πιο πισω θα το βρεις,ανταλασσαν μηνύματα για πολλες μερες.
Karma is a bitch.Εκανε τον μαγκα του πληκτρολογιου σε μια τυπισσα που ηταν θαμωνας και γνωστη του ιδιοκτητη και μετα ζηταγε συγνώμη και οτι δεν θα ξαναπαει στο σινεμα κτλ σαν βρεγμένη γατα.
Αν ψαξεις πιο πισω θα το βρεις,ανταλασσαν μηνύματα για πολλες μερες.
Ειπαμε έχει φάει πορτα για παντα,ουτε απεξω δεν περναει .Καποιου αλλου την κλανιλα ρουφηξεςοποτε μπαινω στο ιδρυμα και μυριζει απαξιωτικη κλανιλα ξερω οτι εχει περασει ο κωστακης απο εκει
o @kostakis27 ειναι ιδεα φιλε !Ειπαμε έχει φάει πορτα για παντα,ουτε απεξω δεν περναει .Καποιου αλλου την κλανιλα ρουφηξες
νομιζεις,μπαινει με μασκα για να μην τον αναγνωριζουν και κλανει απαξιωτικα το ιδρυμαΕιπαμε έχει φάει πορτα για παντα,ουτε απεξω δεν περναει .Καποιου αλλου την κλανιλα ρουφηξες
Το πετσακι βγαζει σπιθες
Εσύ γουστάρεις φουλ απαξίωσηΤο πετσακι βγαζει σπιθες
Εσύ γουστάρεις φουλ απαξίωση
Αλλά δεν είμαι εγώ ο τύπος σου...
Θα βρεθούν όμως άλλοι πρόθυμοι μύστες να σε απαξιώσουν όπως σου αρμόζει
Φέρε και την γυναίκα σου να αδειάσουμε εμείς σε εκείνηΚαλησπέρα...
Την άλλη εβδομάδα θα λείπει η γυναίκα και κάπως πρέπει να αδειάζω..
Σκεφτόμουν να δοκιμάσω τσοντοσινεμα .. αλλά δεν ξέρω ποιο και το φάση παίζεις..
Ποιο μαζεύει κόσμο γενικά αυτό το διάστημα?
Η αεροσυνοδός έγινε πιλότος στα Ραφαλ και ο τύπος πτέραρχοςΟ τυπάς που είχε φέρει μια Αεροσυνοδός στο κατάστημα πριν χροοοοοονια υπάρχει ακόμα η μπα?
Καλό θα ήταν μια φορά κάποιος να απαντήσει σοβαρά γιατί ήμουν στο σκηνικό με την αεροσυνοδό και υπάρχουν και κριτικές για το εν λόγω σκηνικό.Η αεροσυνοδός έγινε πιλότος στα Ραφαλ και ο τύπος πτέραρχος
πηρε προαγωγη στην Qatar AirwaysΟ τυπάς που είχε φέρει μια Αεροσυνοδός στο κατάστημα πριν χροοοοοονια υπάρχει ακόμα η μπα?