kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.557
- Πόντοι
- 9.115
Αγαμητος θα έμενες έτσι κι αλλιώς,ούτε τον χειμώνα δεν μαζεύονται άτομα μεσημεριατικαΔυστυχώς όχι σήμερα με 42 βαθμούς στην Αθήνα άλλη μέρα

Αγαμητος θα έμενες έτσι κι αλλιώς,ούτε τον χειμώνα δεν μαζεύονται άτομα μεσημεριατικαΔυστυχώς όχι σήμερα με 42 βαθμούς στην Αθήνα άλλη μέρα
Θανάση ακούω μύστη μου που είναι ?Αγαμητος θα έμενες έτσι κι αλλιώς,ούτε τον χειμώνα δεν μαζεύονται άτομα μεσημεριατικα. Προτιμάνε να πάνε στον Θανάση για σουβλάκια και μπύρες.
Ωραία πουτσα φίλε μου έχεις.Στις 5 θα είμαι εκεί με ωραίες κάλτσες και mprazil θα χαρώ νσ τα πουμε
Μοναστηράκι τύπε, εδώ και κάποια χρόνιαΘανάση ακούω μύστη μου που είναι ?
Είμαι μέσα αν σε ενδιαφέρει και είμαι 34 αν θες στείλε προσωπικό μήνυμα ευχαριστώ30 χρόνον σοβαρός και εχεμυθος αν σας ενδιαφέρει στείλτε μου
Δηλαδή τίποτα?Ψώνια πράγματα σημερσ
Λευτέρη τύπε με τους τραβελους παρέαΑγαμητος θα έμενες έτσι κι αλλιώς,ούτε τον χειμώνα δεν μαζεύονται άτομα μεσημεριατικα. Προτιμάνε να πάνε στον Θανάση για σουβλάκια και μπύρες.
Ωραία πουτσαΕίμαι μέσα αν σε ενδιαφέρει και είμαι 34 αν θες στείλε προσωπικό μήνυμα ευχαριστώ
Παιδιά θα πάω Δευτέρα μεσημέρι πρώτη φορά αξίζει;Έλα ρε τύπε που θα πάμε στο μαγαζί που έβαλαν υπεύθυνη προϊσταμενη τη Μάγκι τώρα... γελάει ο κόσμος.
Όσο ειναι αυτή εκεί εγω δεν πάω. Και το πρόβλημα ειναι αυτή που μας χώνεται εδω μέσα αυτη μοιράζει τηλέφωνα και προκαλεί για να κανονιστουν ραντεβού για φασαρία και μετά θα πεί οτι απειλούμε γυναίκα και θα βάλει τους μπράβους της να μας φοβερίσουν.
Το σκηνικό ειναι μπανανόφλουδα εδω και κάμποσο καιρό... που και πού γράφοιυμε κανα τρολ ποστ εδω και ως εκει.
Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ
ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ
ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΡΝΟ ΚΑΜΙΚΑΖΙ να κλάνουν ακατάπαυστα λόγω υγρασίας και πιτόγυρων μέσα στις καμπίνες και μετά να ξαφανίζονται και να πηγαινει η Μάγκι να καθαρίζει![]()
Εχω πολύ ωραίο κωλο θα ρθειτε να με σκίσετε;
Τυπε μου εγώ προσωπικά έχω πάει blue vision video show atraxxx κτλ και adult theatre/8downtown το καλύτερο σε χώρο επικοινωνία με κανόνες και μου έχουν φερθεί πολύ επαγγελματικα εξ αρχής είναι το 8downtown δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι σημεία μου γνώμη και άποψη και μάζευει και ζευγάρια πολλά και άλλα είδη τρύπας ανάλογα το γούστα του καθένα το προτείνω αλλά τώρα άνοιξε ο καιρός καλοκαίρι δεν κλεινομαι μέσα πάω παραλία γυμνιστών γενικά και δροσιά και δροσίζει και ζευγάρια τριγύρω αν στο ζητήσουνΚαλησπέρα...
Την άλλη εβδομάδα θα λείπει η γυναίκα και κάπως πρέπει να αδειάζω..
Σκεφτόμουν να δοκιμάσω τσοντοσινεμα .. αλλά δεν ξέρω ποιο και το φάση παίζεις..
Ποιο μαζεύει κόσμο γενικά αυτό το διάστημα?
Τύπε μετά τις 24:00 να πας που μαζεύονται όλα τα ζόμπι για να δει χαρά ο κωλος σουΕχω πολύ ωραίο κωλο θα ρθειτε να με σκίσετε;
εισαι κρυφη?Καλησπέρα...
Την άλλη εβδομάδα θα λείπει η γυναίκα και κάπως πρέπει να αδειάζω..
αφου σου γραψαμε που να πας για να γαμηθεις και μας αγνοοησεςTipota file mou
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Agamhth kai atsimpoukoth teliws