kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Είναι κάποιος μέσα?
Ναι ναι στο δωμάτιο με τις γκέι τσοντες
Καυλιαρα η δικιά σού
Το έφερες το κορίτσι σου τελικά;Οποίος ήταν χθες το βράδυ …πέρασε καλά στον πάνω όροφο
Όχι μόνο το έφερε περάσαμε και πολύ καλά επιβαιβεωνω η κοπέλα από τη φωτό του milen ήταν στο σινεμά με σούπερ υπερθέαμαΤο έφερες το κορίτσι σου τελικά;
Άγαλμα!! Απίστευτη κορμαρα!
Που να ήσουν εκεί δυνατότητες πολλές σε όλα της και μπράβο στα παιδιάΆγαλμα!! Απίστευτη κορμαρα!
Χάνω τα καλύτερα!!!!Που να ήσουν εκεί δυνατότητες πολλές σε όλα της και μπράβο στα παιδιά
Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσες να μου περιγράψεις τι έγινε με την Ξανθιά προχθές στο τσαοντάδικο;;; pleaseΌχι μόνο το έφερε περάσαμε και πολύ καλά επιβαιβεωνω η κοπέλα από τη φωτό του milen ήταν στο σινεμά με σούπερ υπερθέαμα
Σαν τι να έγινε ρε τυπε ήρθαν τα παιδιά για να δώσουν μάτι παιχνίδι κτλ είναι και εδώ μέλη εγώ το έζησα αν δεν το ζήσεις τι να λέμεΚαλησπέρα, μήπως θα μπορούσες να μου περιγράψεις τι έγινε με την Ξανθιά προχθές στο τσαοντάδικο;;; please
Και εγώ επιβεβαιώνω, όπως τα είπαν οι προλαλήσαντες, υπεροχη γυναίκαΙσως σήμερα αργά το απόγευμα… φέρω το κοριτσάκι μου και το γδυσω να το δείτε…
Δεν θα κάτσει να να γαμηθει αλλά μπορείτε να την χύσετε και να την αγγίξετε …
Γαμιοταν;Μεγάλη και απολαυστική τσόντα το κοριτσακι σου! Εκλεψε την σκηνη...
Κάποιος άλλος πιο έξυπνος?
δεν επεσε τοσο χρημα ρε φιλε πως να γαμηθει ,μονο την εβλεπες και τον επαιζεςΓαμιοταν;
Θα σου πέσει ο κώλος να γράψεις μια περιγραφή για εμάς που δεν ήμασταν εκεί;Σαν τι να έγινε ρε τυπε ήρθαν τα παιδιά για να δώσουν μάτι παιχνίδι κτλ είναι και εδώ μέλη εγώ το έζησα αν δεν το ζήσεις τι να λέμε
Δεν περιγράφονται αυτά τα ζεις απλάΘα σου πέσει ο κώλος να γράψεις μια περιγραφή για εμάς που δεν ήμασταν εκεί;
Καλά, και στις τσόντες δεν είσαι εκεί, αλλά τις βλέπεις χα χα.Δεν περιγράφονται αυτά τα ζεις απλά