Δεν είναι ακριβώς δικαιωμά τουΔεν παραπονιεμαι για την πόρτα ούτε παρακαλάω κάποιον για να ξαναμπώ. Δεν με γουστάρε το αφεντικό,Μ έδιωξε. Δικαίωμα του είναι εφόσον είναι ιδιωτικός χώρος. Άλλο πράγμα όμως το φόρουμ που είναι μια δημόσια συζήτηση και μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας και να ρωτάμε τι έχει αλλάξει στο μαγαζί εφόσον δεν μπορούμε να πάμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
οι μυστες των ιδρυματων δεν μπλεκουν αστυνομιες στις δουλειες τους,καθαριζουν μονοι τους
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
ειναι ανωμαλοι τι ψαχνειςΕπίσης γουστάρετε να γαματε όπως λέτε πουστηδες αλλά όχι κρος.
Το διάολο; Πόσο σάπιοι πρέπει να είστε;
Sia cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2025
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Πάντως όσες φορές έχω πάει στο downtown ή το video show (η αλήθεια είναι ότι σ αυτό έχω πάει μόνο δύο φορές) ως κρος δεν έχω δει εχθρικές συμπεριφορές απέναντί μου. Βέβαια κάθομαι κάπου και δεν πηγαινοέρχομαι. Οπότε μου φαίνεται παράξενο που λέτε για τέτοια στάση απέναντι στις κρος
GeorgePapas
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Μαζευτείτε στο down town και πείτε μας πότε, να σας στήσουμε στα δωμάτια να μην μπορείτε να περπατήσετε όταν τελειώσουμεΠάντως όσες φορές έχω πάει στο downtown ή το video show (η αλήθεια είναι ότι σ αυτό έχω πάει μόνο δύο φορές) ως κρος δεν έχω δει εχθρικές συμπεριφορές απέναντί μου. Βέβαια κάθομαι κάπου και δεν πηγαινοέρχομαι. Οπότε μου φαίνεται παράξενο που λέτε για τέτοια στάση απέναντι στις κρος
Sia cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2025
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Μάλλον κανείςΠοιος πουτσαρας θα πάει σήμερα το βράδυ;;;
Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Μια μελαχρινή που φοράει μόνο ψηλές κάλτσες?Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 201
Έδωσε τα βυζια τις σε κάποιον τυχερό να τις τα γλύψει??Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.
Klin21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 415
- Πόντοι
- 21
Αυτή με τον άντρα με τα γυαλιά;Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.
Ναι αυτη με τον τυπο με τα γυαλια.Αυτή με τον άντρα με τα γυαλιά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και οχι μονο τα βυζια!Αυτή με τον άντρα με τα γυαλιά;
Zeygariathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 294
- Πόντοι
- 20
simera tha paei kapoio zeygari?
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.827
- Πόντοι
- 4.936
Υπάρχει πιθανότητα για ζευγάρι μετά τις 1:00 ή να φάω σουβλάκι;
michaliscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Ελπίζω τώρα που θα ανέβω να μην πετυχαίνω πάλι ζευγάρια όποτε πάω. Δεν μας κάθονται που δεν μας κάθονται, έρχονται και οι γκόμενες και μας παίρνουν τους άνδρες 

Εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνειςοι μυστες των ιδρυματων δεν μπλεκουν αστυνομιες στις δουλειες τους,καθαριζουν μονοι τους
Αν ξέρεις μάλιστα ότι υπάρχουν και κάμερες
Στο ίδρυμα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνεις
Αν ξέρεις μάλιστα ότι υπάρχουν και κάμερες
Στο ίδρυμα

Ναι πηγαινε εχει μοντελα που περιμενουν να τα γαμησειςΈχει κίνηση τώρα; Αξίζει ;
δηλαδη τι εννοειςΚαλημέρα.. γίνεται και κάνα φιστινγκ όργιο ή με μεγάλα strapon?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις