matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.146
- Πόντοι
- 456
ειναι ανωμαλοι τι ψαχνειςΕπίσης γουστάρετε να γαματε όπως λέτε πουστηδες αλλά όχι κρος.
Το διάολο; Πόσο σάπιοι πρέπει να είστε;
ειναι ανωμαλοι τι ψαχνειςΕπίσης γουστάρετε να γαματε όπως λέτε πουστηδες αλλά όχι κρος.
Το διάολο; Πόσο σάπιοι πρέπει να είστε;
Μαζευτείτε στο down town και πείτε μας πότε, να σας στήσουμε στα δωμάτια να μην μπορείτε να περπατήσετε όταν τελειώσουμεΠάντως όσες φορές έχω πάει στο downtown ή το video show (η αλήθεια είναι ότι σ αυτό έχω πάει μόνο δύο φορές) ως κρος δεν έχω δει εχθρικές συμπεριφορές απέναντί μου. Βέβαια κάθομαι κάπου και δεν πηγαινοέρχομαι. Οπότε μου φαίνεται παράξενο που λέτε για τέτοια στάση απέναντι στις κρος
Μάλλον κανείςΠοιος πουτσαρας θα πάει σήμερα το βράδυ;;;
Μια μελαχρινή που φοράει μόνο ψηλές κάλτσες?Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.
Έδωσε τα βυζια τις σε κάποιον τυχερό να τις τα γλύψει??Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.
Αυτή με τον άντρα με τα γυαλιά;Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.
Ναι αυτη με τον τυπο με τα γυαλια.Αυτή με τον άντρα με τα γυαλιά;
και οχι μονο τα βυζια!Αυτή με τον άντρα με τα γυαλιά;

Εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνειςοι μυστες των ιδρυματων δεν μπλεκουν αστυνομιες στις δουλειες τους,καθαριζουν μονοι τους
Εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνεις
Αν ξέρεις μάλιστα ότι υπάρχουν και κάμερες
Στο ίδρυμα
Ναι πηγαινε εχει μοντελα που περιμενουν να τα γαμησειςΈχει κίνηση τώρα; Αξίζει ;
δηλαδη τι εννοειςΚαλημέρα.. γίνεται και κάνα φιστινγκ όργιο ή με μεγάλα strapon?
Σ' ένα υπόγειο στην πλατεία αβησσυνίας