Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (11 μέλη και 15 επισκέπτες)

Psata

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2023
Like
30
Πόντοι
0
Δεν παραπονιεμαι για την πόρτα ούτε παρακαλάω κάποιον για να ξαναμπώ. Δεν με γουστάρε το αφεντικό,Μ έδιωξε. Δικαίωμα του είναι εφόσον είναι ιδιωτικός χώρος. Άλλο πράγμα όμως το φόρουμ που είναι μια δημόσια συζήτηση και μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας και να ρωτάμε τι έχει αλλάξει στο μαγαζί εφόσον δεν μπορούμε να πάμε.
Δεν είναι ακριβώς δικαιωμά του

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.271
Πόντοι
456

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
141
Πόντοι
0
Πάντως όσες φορές έχω πάει στο downtown ή το video show (η αλήθεια είναι ότι σ αυτό έχω πάει μόνο δύο φορές) ως κρος δεν έχω δει εχθρικές συμπεριφορές απέναντί μου. Βέβαια κάθομαι κάπου και δεν πηγαινοέρχομαι. Οπότε μου φαίνεται παράξενο που λέτε για τέτοια στάση απέναντι στις κρος

GeorgePapas

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
38
Πόντοι
0
Πάντως όσες φορές έχω πάει στο downtown ή το video show (η αλήθεια είναι ότι σ αυτό έχω πάει μόνο δύο φορές) ως κρος δεν έχω δει εχθρικές συμπεριφορές απέναντί μου. Βέβαια κάθομαι κάπου και δεν πηγαινοέρχομαι. Οπότε μου φαίνεται παράξενο που λέτε για τέτοια στάση απέναντι στις κρος
Μαζευτείτε στο down town και πείτε μας πότε, να σας στήσουμε στα δωμάτια να μην μπορείτε να περπατήσετε όταν τελειώσουμε

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
21
Ποιος πουτσαρας θα πάει σήμερα το βράδυ;;;

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
321
Πόντοι
21
Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.

Giwrgossk

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Θα πάει κανείς σήμερα κατά 12-1; Θα παίζει κόσμος; Λέω να πάω σήμερα και ίσως γαμησω και κάνα κροσακι

Τελευταία τροποποίηση:

Andriana

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
140
Πόντοι
0
Χθες παλι το ιδιο ζευγαρι που ηταν και το προηγουμενο Σαββατο ηρθε σχεδον ιδια ωρα γυρω στις 7.30-8 εκατσε παλι στον ιδιο καναπε και ακολουθησε το ιδιο σκηνικο. την πηδηξαν 5-6 πιπωσε οσους προσφερθηκαν και αδειαζε η τυπισσα τις καποτες πανω στα βυζια της. μια ωρα το πολυ καθησαν οπως την προηγουμενη φορα.
Μια μελαχρινή που φοράει μόνο ψηλές κάλτσες?

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.520
Πόντοι
201
Έδωσε τα βυζια τις σε κάποιον τυχερό να τις τα γλύψει??

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
407
Πόντοι
21
Αυτή με τον άντρα με τα γυαλιά;

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
321
Πόντοι
21

Gmarbi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Καλημέρα.. γίνεται και κάνα φιστινγκ όργιο ή με μεγάλα strapon?

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.809
Πόντοι
4.936
Υπάρχει πιθανότητα για ζευγάρι μετά τις 1:00 ή να φάω σουβλάκι;

michaliscrete

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Like
29
Πόντοι
0
Ελπίζω τώρα που θα ανέβω να μην πετυχαίνω πάλι ζευγάρια όποτε πάω. Δεν μας κάθονται που δεν μας κάθονται, έρχονται και οι γκόμενες και μας παίρνουν τους άνδρες :tooth:
:tooth::tooth::tooth::tooth:

Psata

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2023
Like
30
Πόντοι
0
οι μυστες των ιδρυματων δεν μπλεκουν αστυνομιες στις δουλειες τους,καθαριζουν μονοι τους

Εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνεις
Αν ξέρεις μάλιστα ότι υπάρχουν και κάμερες
Στο ίδρυμα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.271
Πόντοι
456
Εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνεις
Αν ξέρεις μάλιστα ότι υπάρχουν και κάμερες
Στο ίδρυμα
cf83cf80ceb1cebcceb5-cf84ceb9cf83-cebaceb1cebcceb5cf81ceb5cf83-01.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει κίνηση τώρα; Αξίζει ;
Ναι πηγαινε εχει μοντελα που περιμενουν να τα γαμησεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα.. γίνεται και κάνα φιστινγκ όργιο ή με μεγάλα strapon?
δηλαδη τι εννοεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom