Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
399
Πόντοι
21
Παιδιά σας διαβάζω και σας διαβάζω...
Τι φάση? Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς?
Ενα τσοντοσινεμά ειναι... Οποιοςθελει παει, οποιος θέλει δεν πάει.
Οποιος θέλει φασώνεται, οποιος θέλει δεν φασώνεται.
Εγώ ειμαι cross και τιμή μου και καμάρι μου. Και δεν δίνω αναφορά σε κανέναν.
Οποιος έχει πρόβλημα να με βλέπει (που ακόμα δεν εχω πάει, αλλά θα πάω) ας γυρνάει το κεφαλι του από την άλλη.
Απλά τα πράγματα.... Γιατί χαραμίζετε τόσες και τόσες σελίδες με τον κάθε κομπλεξικό που έχει άποψη για τα πάντα?

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
294
Πόντοι
20
Οποιος έχει πρόβλημα να με βλέπει (που ακόμα δεν εχω πάει, αλλά θα πάω) ας γυρνάει το κεφαλι του από την άλλη.
Απλά τα πράγματα.... Γιατί χαραμίζετε τόσες και τόσες σελίδες με τον κάθε κομπλεξικό που έχει άποψη για τα πάντα?
Ακριβώς. Απλά είναι τα πράγματα. Αλλά αν ξυπνάς το πρωί, νοιώθεις τον εαυτό σου τελειωμένο και ψάχνεις λόγο ύπαρξης, μπαίνεις εδώ και τσακώνεσαι... έτσι επειδή μπορείς.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Γράφετε εδώ μέσα μόνο και μόνο για να γράφετε την παπαρια σας;

Την ώρα που το έγραψες πληροφοριακα είχε καμία 30αρια άτομα και 2 ντυμένες κρος.

Να αλλάξεις φίλους, έστω και τους κατά φαντασίαν.
Εσύ τι είσαι; Ο υπερασπιστής του σινεμά; Ζευγάρι δεν είχε. Εμένα στον πούτσο μου αλλά γράφω αληθειες. Τα 30 που λες μέτρα τα μόνος σου γιατί εγώ τα αποκαλώ συντρίμμια όπως είδες. Κι οι κρος δηλαδή που είχε τι ήταν; το κερασάκι στην τούρτα; :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Στο μεταξύ μπαίνουν κάτι άτομα με 50 ποστ να γράψουν υπέρ του σινεμά. Καμία ενημέρωση δεν γράφουν. Κατά τα άλλα είναι εκεί. Η αλήθεια έλαμψε. Θα σας δώσουμε και λογαριασμό γιατί γράφουμε; Πελατακια ψάχνετε και σας χαλάμε την σούπα. :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.586
Πόντοι
9.115
Οι κακές γλώσσες λένε για ανάρμοστη συμπεριφορά. Παλαιότερα είχε χέσει μέσα σε μπουρδέλο στο στρώμα. Αν το είχε κάνει αυτό έπρεπε να τον σακατέψουν. :confused:
Ο λόγος είναι ο ίδιος που έφαγα πόρτα και στα σουιγκεραδικα τύπε,για να μην τα πολυλογω :confused::confused:. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το χεσιμο μέσα στο δωμάτιο του μπουρδέλου :confused::confused:
Στο μεταξύ μπαίνουν κάτι άτομα με 50 ποστ να γράψουν υπέρ του σινεμά. Καμία ενημέρωση δεν γράφουν. Κατά τα άλλα είναι εκεί. Η αλήθεια έλαμψε. Θα σας δώσουμε και λογαριασμό γιατί γράφουμε; Πελατακια ψάχνετε και σας χαλάμε την σούπα. :2funny:
Με τέτοια ποστ βλέπω να σου ρίχνει κι εσένα πόρτα το κατάστημα :confused::confused:

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
ειναι ολοφανερο πως καποιοι συγκεκριμενα ατομα ειναι κατεστραμενοι εντελως !
μπαινουν σε καθε ποστ απλα κ μονο να την πουνε σε ολουσ, η εμπειρια τουσ ειναι μηδενικη σε οτι λενε κ η γνωμη τουσ εντελως αδιαφορη μιασ κ λενε οτιδηποιτε αλλο παρα αυτο που γραφει ο τιτλοσ του ποστ μονο κ μονο για να διμιουργησουν μια κατασταση κ να ριξουνε το επιπεδο κ το ενδιαφερον οσων θελουνε να μαθουνε κ να παρουνε πληροφοριεσ !
εχετε φαει πορτα,δεν γαματε,ξενερωνετε με τα νεα μελη,ξενερωνετε που ανοιγουν σινεμα καινουργια κ λετε για δηθεν πληρωμενα ατομα γιατι πιστευετε οτι ειναι ολοι το ιδιο σκατοψυχοι κ προβληματικοι σαν εσας ! στην τελικη πειτε οτι θελετε τα σινεμα να εινα ιενα βρωμικο μεροσ κ αντιπαθεσ για ολουσ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ για να πηγαινετε εσεισ που τα γουσταρετε αυτα κ οχι μονο κραζετε γκευ πουστηδεσ κ απαξιωμενα κροσακια οπωσ μασ αποκαλειτε αλλα αυτουσ θελετε για σεξ ! αλλιως θα υποστηριζατε την αλλαγη κ την εξελιξη στα σινεμα !
κλασικοι μαλακεσ του γηπεδου με ιδια εμφανιση κ μεσ στο σινεμα κουκουλα καπελο μεσ στο σινεμα ενω εχει μιδενικο φωτισμο και κιν με ποδοσφαιρο ! μετα βγαινετε κ λετε δνε εχει κοσμο ! η ακομα καλυτερα ενω δνε πατε εχετε κ γνωμη τυπου ενασ μου πε που πηγε οτι δνε εχει !
εχω ολα τα εισητηρια απο μερεσ κ ωρεσ κ ευτυχωσ για εσασ σεβομαι την πολιτικη του σινεμα να μην βιντεοσκοπουμε αλλισω θα σασ εδειχνα κ το ζευγαρι κ τισ αλλεσ κροσ κ τα ξεκολιασματα που γινονται !
καθιστε λοιπον τωρα κ κραξτε για κατι που δνε εχετε καν αληθινη γνωμη μονο αυτο ξερετε !

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.329
Πόντοι
456
κλασικοι μαλακεσ του γηπεδου με ιδια εμφανιση κ μεσ στο σινεμα κουκουλα καπελο μεσ στο σινεμα ενω εχει μιδενικο φωτισμο και κιν με ποδοσφαιρο !
οντως υπαρχουν κατι τετοιοι που φορανε κουκουλα και βλεπουν μπαλα στο κινητο,ειχα δει εναν που εβλεπε ταινια στο νετφλιξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ δεν εισαι κρος εισαι παθητικος αφου το γραφεις

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.586
Πόντοι
9.115
μπαινουν σε καθε ποστ απλα κ μονο να την πουνε σε ολουσ, η εμπειρια τουσ ειναι μηδενικη σε οτι λενε κ η γνωμη τουσ εντελως αδιαφορη μιασ κ λενε οτιδηποιτε αλλο παρα αυτο που γραφει ο τιτλοσ του ποστ μονο κ μονο για να διμιουργησουν μια κατασταση κ να ριξουνε το επιπεδο κ το ενδιαφερον οσων θελουνε να μαθουνε κ να παρουνε πληροφοριεσ !
εχετε φαει πορτα,δεν γαματε,ξενερωνετε με τα νεα μελη,ξενερωνετε που ανοιγουν σινεμα καινουργια κ λετε για δηθεν πληρωμενα ατομα γιατι πιστευετε οτι ειναι ολοι το ιδιο σκατοψυχοι κ προβληματικοι σαν εσας ! στην τελικη πειτε οτι θελετε τα σινεμα να εινα ιενα βρωμικο μεροσ κ αντιπαθεσ για ολουσ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ για να πηγαινετε εσεισ που τα γουσταρετε αυτα κ οχι μονο κραζετε γκευ πουστηδεσ κ απαξιωμενα κροσακια οπωσ μασ αποκαλειτε αλλα αυτουσ θελετε για σεξ ! αλλιως θα υποστηριζατε την αλλαγη κ την εξελιξη στα σινεμα !
κλασικοι μαλακεσ του γηπεδου με ιδια εμφανιση κ μεσ στο σινεμα κουκουλα καπελο μεσ στο σινεμα ενω εχει μιδενικο φωτισμο και κιν με ποδοσφαιρο ! μετα βγαινετε κ λετε δνε εχει κοσμο ! η ακομα καλυτερα ενω δνε πατε εχετε κ γνωμη τυπου ενασ μου πε που πηγε οτι δνε εχει !
εχω ολα τα εισητηρια απο μερεσ κ ωρεσ κ ευτυχωσ για εσασ σεβομαι την πολιτικη του σινεμα να μην βιντεοσκοπουμε αλλισω θα σασ εδειχνα κ το ζευγαρι κ τισ αλλεσ κροσ κ τα ξεκολιασματα που γινονται !
καθιστε λοιπον τωρα κ κραξτε για κατι που δνε εχετε καν αληθινη γνωμη μονο αυτο ξερετε !
Μεγάλο ενδιαφέρον βλέπω τύπισσα για τους πελάτες του τσονταδικου. Γιατί δεν πας στον μαγαζατορα να σε προσλάβει για υπάλληλο?? Τόση διαφήμιση κάνεις εδώ μέσα να βγάλεις κι ένα χαρτζιλίκι,να διώξεις και όλα τα ζόμπι που το συντηρούν καθημερινά να μείνετε οι υπόλοιποι :confused::confused:

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Μεγάλο ενδιαφέρον βλέπω τύπισσα για τους πελάτες του τσονταδικου. Γιατί δεν πας στον μαγαζατορα να σε προσλάβει για υπάλληλο?? Τόση διαφήμιση κάνεις εδώ μέσα να βγάλεις κι ένα χαρτζιλίκι,να διώξεις και όλα τα ζόμπι που το συντηρούν καθημερινά να μείνετε οι υπόλοιποι :confused::confused:
εσυ το βλεπεισ σαν διαφημιση ?
κοιτα ποσοι γραφουν κ λενε πειτε μασ πληροφοριεσ οσοι ξερετε κ πατε !
αυτο κανει ο κοσμοσ εδω λεει πληροφοριεσ για αυτα τα μερη αλλα επειδη εκανεσ το μαγκα κ το τραμπουκο στην μαγκυ κ το παιζεσ εξουσια κ γαμηκοσ πηγεσ κ σε πεταξανε εξω εφαγεσ κ τισ φαπεσ σου !
αυτα επειδη λεσ για το μαγαζι οτι κανω διαφημιση! εγραψα κ ειπα οτι ολα μου τα εισητηρια τα εχω πληρωμενα κανεισ δεν με πληρωνει κ ουτε εχω αναγκη !
αν λεω κατι κ γραφω ειναι επειδη εχω παει κ εχω αποψη για το μεροσ κ δινω πληροφοριεσ σε αλλα ατομα που θελουν να πανε σε αντιθεση με σενα που μπαινεις κοροιδεψεισ !
κανεισ δνε γελαει με αυτα που γραφεισ με εσενα γελαμε ολοι !
ΚΑΙ ΝΑ θυμισω και στο κοσμο που τα διαβαζει οτι τα ιδια ελεγεσ κ στην μαγκυ κ ενα πρωινο ανεβασεσ μετα το σκηνικο που σε πεταξανε με τισ φαπεσ εξω ΖΗΤΑΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΚΥ !
ο κοσμοσ σε εχει καταλαβει πλεων κ εισαι ο μονοσ προβληματικος εσυ κ αλλοι 5-6 που χαλατε τα ποστ !

φαινεται ο προβληματικοσ αγαπη μου...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.586
Πόντοι
9.115
εσυ το βλεπεισ σαν διαφημιση ?
κοιτα ποσοι γραφουν κ λενε πειτε μασ πληροφοριεσ οσοι ξερετε κ πατε !
αυτο κανει ο κοσμοσ εδω λεει πληροφοριεσ για αυτα τα μερη αλλα επειδη εκανεσ το μαγκα κ το τραμπουκο στην μαγκυ κ το παιζεσ εξουσια κ γαμηκοσ πηγεσ κ σε πεταξανε εξω εφαγεσ κ τισ φαπεσ σου !
αυτα επειδη λεσ για το μαγαζι οτι κανω διαφημιση! εγραψα κ ειπα οτι ολα μου τα εισητηρια τα εχω πληρωμενα κανεισ δεν με πληρωνει κ ουτε εχω αναγκη !
αν λεω κατι κ γραφω ειναι επειδη εχω παει κ εχω αποψη για το μεροσ κ δινω πληροφοριεσ σε αλλα ατομα που θελουν να πανε σε αντιθεση με σενα που μπαινεις κοροιδεψεισ !
κανεισ δνε γελαει με αυτα που γραφεισ με εσενα γελαμε ολοι !
ΚΑΙ ΝΑ θυμισω και στο κοσμο που τα διαβαζει οτι τα ιδια ελεγεσ κ στην μαγκυ κ ενα πρωινο ανεβασεσ μετα το σκηνικο που σε πεταξανε με τισ φαπεσ εξω ΖΗΤΑΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΚΥ !
ο κοσμοσ σε εχει καταλαβει πλεων κ εισαι ο μονοσ προβληματικος εσυ κ αλλοι 5-6 που χαλατε τα ποστ !

φαινεται ο προβληματικοσ αγαπη μου...
Άντε ανέλαβε πόστο να διώξεις και τους άλλους 5 προβληματικους όπως έδιωξαν κι εμένα να μείνετε οι υπόλοιποι. Γράφεις σελίδες ολόκληρες κάθε μέρα,λες συνέχεια ότι πληρώνεις εισιτήριο λες και οι υπόλοιποι που γράφουν μπαίνουν τσάμπα και είσαι φίλη με μια άλλη υπάλληλο. Αφού λοιπόν σε τρώει τόσο να μας διώξεις από το τσονταδικο τράβα γίνε υπάλληλος όπως και η φίλη σου να διώξεις και τους άλλους. Από εκεί και πέρα δικαίωμα μας να μπαίνουμε εδώ μέσα να κάνουμε το χαβαλε μας και να ρωτάμε τι γίνεται εφόσον κάποιοι δεν έχουμε δικαίωμα εισόδου γιατί κάποιοι υπάλληλοι δεν μας γουστάρουν.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Άντε ανέλαβε πόστο να διώξεις και τους άλλους 5 προβληματικους όπως έδιωξαν κι εμένα να μείνετε οι υπόλοιποι. Γράφεις σελίδες ολόκληρες κάθε μέρα,λες συνέχεια ότι πληρώνεις εισιτήριο λες και οι υπόλοιποι που γράφουν μπαίνουν τσάμπα και είσαι φίλη με μια άλλη υπάλληλο. Αφού λοιπόν σε τρώει τόσο να μας διώξεις από το τσονταδικο τράβα γίνε υπάλληλος όπως και η φίλη σου να διώξεις και τους άλλους. Από εκεί και πέρα δικαίωμα μας να μπαίνουμε εδώ μέσα να κάνουμε το χαβαλε μας και να ρωτάμε τι γίνεται εφόσον κάποιοι δεν έχουμε δικαίωμα εισόδου γιατί κάποιοι υπάλληλοι δεν μας γουστάρουν.
δεν ειμαι φιλη με κανενα εκει εγραψα μονο οτι ο κυριοσ στην ειδοσο κ οι κοπελεσ ειναι ευγενικεσ κ μασ μιλανε κ αυτο γιατι πολοοι ντρεποντει να πανε κ δνε ξερουνη τι θα δουνε μπαινοντασ !
αλλα οπωσ παντα αυτοσ που εχει θεμα θα το μεταφρασει οπωσ τον συμφερει !
αυτοι λεγονται ΤΟΞΙΚΟΙ να ξερεισ !
αν σε ενοχλει η αληθινη αποψη καλυτερα να μην μπλεκεσαι εκει που δνε πρπει !
ειπεσ για το ποστ οτι λεω για το σινεμα ! κοιτα το φορουμ κ το ποστ τι τιτλο κ σε ποια κατηγορια ειναι !
ΤΣΟΝΤΑΔΙΚΑ - ΤΣΟΝΤΑΔΙΚΟ 8 downtaoun
γραφουμε λοιποον εδω ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ για το 8 ταουν !~
εσυ λεσ για διαφημιση του μερουσ !
ο προβληματικοσ ο τοξικοσ κ ο ξερολασ δνε ξερει καν που γραφει πλεων μιασ κ εχει μπει σε τοσα ποστ κ λεει τα ιδια ξανα κ ξανα !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.586
Πόντοι
9.115
δεν ειμαι φιλη με κανενα εκει εγραψα μονο οτι ο κυριοσ στην ειδοσο κ οι κοπελεσ ειναι ευγενικεσ κ μασ μιλανε κ αυτο γιατι πολοοι ντρεποντει να πανε κ δνε ξερουνη τι θα δουνε μπαινοντασ !
αλλα οπωσ παντα αυτοσ που εχει θεμα θα το μεταφρασει οπωσ τον συμφερει !
αυτοι λεγονται ΤΟΞΙΚΟΙ να ξερεισ !
αν σε ενοχλει η αληθινη αποψη καλυτερα να μην μπλεκεσαι εκει που δνε πρπει !
ειπεσ για το ποστ οτι λεω για το σινεμα ! κοιτα το φορουμ κ το ποστ τι τιτλο κ σε ποια κατηγορια ειναι !
ΤΣΟΝΤΑΔΙΚΑ - ΤΣΟΝΤΑΔΙΚΟ 8 downtaoun
γραφουμε λοιποον εδω ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ για το 8 ταουν !~
εσυ λεσ για διαφημιση του μερουσ !
ο προβληματικοσ ο τοξικοσ κ ο ξερολασ δνε ξερει καν που γραφει πλεων μιασ κ εχει μπει σε τοσα ποστ κ λεει τα ιδια ξανα κ ξανα !
Εντάξει τύπισσα,μας έπεισες :confused::confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Ολόκληρο σεντόνι έγραψες συμπεθέρα. :2funny: Από μόνο του αυτό δείχνει πόσο στον πούτσο μας γράφουμε το σινεμά γράφοντας πολύ λίγα σε αντίθεση με εσένα που πονάς. Απλά σας χαλάμε την ψεύτικη σούπα σας. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Καλά σας έκανε ο τίτανας Φατσέας που όλη μέρα μασούλαγε πατατάκια κι έπινε κόκα κόλα. :2funny:

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.182
Πόντοι
6.856
Καλά σας έκανε ο τίτανας Φατσέας που όλη μέρα μασούλαγε πατατάκια κι έπινε κόκα κόλα. :2funny:
Εκείνος ο ψυχικά άρρωστος, ο οποίος είχε πέσει σε τρυπάκι και επαναλάμβανε τα ίδια μηνύματα, σαν αυτιστικός; Ευτυχώς που τον έστειλαν στα τσακίδια και πήρε και τον πούλο, από το forum.

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Ολόκληρο σεντόνι έγραψες συμπεθέρα. :2funny: Από μόνο του αυτό δείχνει πόσο στον πούτσο μας γράφουμε το σινεμά γράφοντας πολύ λίγα σε αντίθεση με εσένα που πονάς. Απλά σας χαλάμε την ψεύτικη σούπα σας. :confused:
μα οποιος εχει κατι να πει το γραφει οποιοσ μπαινει να γραψει την μαλακια του φαινεται !
κανεισ δεν σου πε να διαβασεισ το νημα αλλα φαινεται ποσο πολυ σασ τσουζει ο κολοσ σασ που παρακολουθειτε κ αλληλουποστιριζεστε αμεσως μολισ ο ενασ τα φαει στην μαπα !
δηλωνετε γαμιαδεσ αλλα απο οτι βλεπω ενα κροσακι με τισ αποψεισ του σασ πηδηξε !
και μονοι σασ βγαλατε τα ματια σασ !
φατε κανα σουβλακι τωρα κ δειτε ποδοσφαιρο κ οταν σταματησει η παντοφλα απο τισ γκομενες σασ ελατε εδω να το παιξετε αντρεσ !

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
898
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας

Κ να θέλουμε να ανακοινώσουμε κάτι ,με τόσα μηνύματα Κ εντάσεις, θα πάει στον πάτο Κ δε θα το δει κανεις !
Σταματήστε Κ αρχίστε απλά να περνάτε καλά με ότι σας αρέσει χωρίς να προκαλεί κακό κανεις σε κανέναν !
Καλή συνέχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom