Ακριβως! Εγω θελω παρα πολυ να παω αλλα με αυτα που εχω διαβασει εχω φρικαρει. Ιδιαιτερα με τα ζομπι. Η προσεγγιση ειναι σημαντικη για εμενα. Εξ'αλλου δεν θελουμε ολες να γαμηθουμε με πολλους. Ετσι εχει περασει ομως και ειναι λαθος αυτο. Εκει κανεις ερωτικες γνωριμιες αλλα και οργια.
δεν εχεισ κανενα προβλημα εκει κ δνε σε ενοχλουνε αυτα που γραφουνε εδω μεσα ειναι απο καποιους που μεχρι τωρα ολοι ξερουμε που ειτε δεν γαμησανε ποτε ειτε εχουν σκοπο να χαλανε επιχειρησεισ επιδη τουσ απαγορευσανε την εισοδο !
εχω παει σε ενα μηνα κ μονη μου κ με φιλεσ κροσ κ εχω διαλεξει εκει αντρεσ η εχω κανονισει κ εχω βρεθει εκει μαζι τουσ !
κανεισ δνε σε ενοχλει,οι κανονεσ του σινεμα ειναι ξεκαθαροι κ εχω μιλισει με τον ιδιοκτητη στην εισοδο τον ιλικιομενο ασπρομαλη παρα πολεσ φορεσ παντα ευγενικοσ κ καλοσ οπωσ κ οι δυο γυναικεσ που ειναι το μεσημερι η πρωι μια ξανθια κ μια σγουρομαλα καστανη !
οι χωροι ειναι πεντακαθαροι κ δνε ενοχλεισαι απο κανενα να μην φοβασαι κ οποτε θεσ στειλε μου κ παμε μαζι βολτα εκει να τα δεισ ολα απο κοντα !
οτι αλλη απορια εχεισ κθεσ πεσ μου να σου πω !