Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (7 μέλη και 13 επισκέπτες)

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
290
Πόντοι
20
σε ευχαριστω Pavlina moy !
ναι ετσι ακριβως σουβλακια,κλανιδια μποχα κ ποδοσφαιρο μεσ στο σινεμα απο το κινητο τουσ !
μετα λενε γιατι κλεινουν ολα κ δεν πατανε γυναικες !
Ακριβως! Εγω θελω παρα πολυ να παω αλλα με αυτα που εχω διαβασει εχω φρικαρει. Ιδιαιτερα με τα ζομπι. Η προσεγγιση ειναι σημαντικη για εμενα. Εξ'αλλου δεν θελουμε ολες να γαμηθουμε με πολλους. Ετσι εχει περασει ομως και ειναι λαθος αυτο. Εκει κανεις ερωτικες γνωριμιες αλλα και οργια.

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Ακριβως! Εγω θελω παρα πολυ να παω αλλα με αυτα που εχω διαβασει εχω φρικαρει. Ιδιαιτερα με τα ζομπι. Η προσεγγιση ειναι σημαντικη για εμενα. Εξ'αλλου δεν θελουμε ολες να γαμηθουμε με πολλους. Ετσι εχει περασει ομως και ειναι λαθος αυτο. Εκει κανεις ερωτικες γνωριμιες αλλα και οργια.
δεν εχεισ κανενα προβλημα εκει κ δνε σε ενοχλουνε αυτα που γραφουνε εδω μεσα ειναι απο καποιους που μεχρι τωρα ολοι ξερουμε που ειτε δεν γαμησανε ποτε ειτε εχουν σκοπο να χαλανε επιχειρησεισ επιδη τουσ απαγορευσανε την εισοδο !
εχω παει σε ενα μηνα κ μονη μου κ με φιλεσ κροσ κ εχω διαλεξει εκει αντρεσ η εχω κανονισει κ εχω βρεθει εκει μαζι τουσ !
κανεισ δνε σε ενοχλει,οι κανονεσ του σινεμα ειναι ξεκαθαροι κ εχω μιλισει με τον ιδιοκτητη στην εισοδο τον ιλικιομενο ασπρομαλη παρα πολεσ φορεσ παντα ευγενικοσ κ καλοσ οπωσ κ οι δυο γυναικεσ που ειναι το μεσημερι η πρωι μια ξανθια κ μια σγουρομαλα καστανη !
οι χωροι ειναι πεντακαθαροι κ δνε ενοχλεισαι απο κανενα να μην φοβασαι κ οποτε θεσ στειλε μου κ παμε μαζι βολτα εκει να τα δεισ ολα απο κοντα !
οτι αλλη απορια εχεισ κθεσ πεσ μου να σου πω !

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
290
Πόντοι
20
δεν εχεισ κανενα προβλημα εκει κ δνε σε ενοχλουνε αυτα που γραφουνε εδω μεσα ειναι απο καποιους που μεχρι τωρα ολοι ξερουμε που ειτε δεν γαμησανε ποτε ειτε εχουν σκοπο να χαλανε επιχειρησεισ επιδη τουσ απαγορευσανε την εισοδο !
εχω παει σε ενα μηνα κ μονη μου κ με φιλεσ κροσ κ εχω διαλεξει εκει αντρεσ η εχω κανονισει κ εχω βρεθει εκει μαζι τουσ !
κανεισ δνε σε ενοχλει,οι κανονεσ του σινεμα ειναι ξεκαθαροι κ εχω μιλισει με τον ιδιοκτητη στην εισοδο τον ιλικιομενο ασπρομαλη παρα πολεσ φορεσ παντα ευγενικοσ κ καλοσ οπωσ κ οι δυο γυναικεσ που ειναι το μεσημερι η πρωι μια ξανθια κ μια σγουρομαλα καστανη !
οι χωροι ειναι πεντακαθαροι κ δνε ενοχλεισαι απο κανενα να μην φοβασαι κ οποτε θεσ στειλε μου κ παμε μαζι βολτα εκει να τα δεισ ολα απο κοντα !
οτι αλλη απορια εχεισ κθεσ πεσ μου να σου πω !
Αυτο θα ηταν ιδανικο! Πολυ ευγενικο εκ μερους σου. Ευχαριστω πολυ φιλη:smiling-face-with-heart-eyes:.

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Αυτο θα ηταν ιδανικο! Πολυ ευγενικο εκ μερους σου. Ευχαριστω πολυ φιλη:smiling-face-with-heart-eyes:.
κανενα προβλημα οποτε θεσ αγαπη !
και αλλη μια φιλη μου η @tzuliacross!! ειναι κ αυτη πολυ ενταξει ατομο κ καλη μου φιλη οτι θεσ κ εκεινη μπορεισ να ρωτασ !

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
290
Πόντοι
20
και αλλη μια φιλη μου η @tzuliacross!! ειναι κ αυτη πολυ ενταξει ατομο κ καλη μου φιλη οτι θεσ κ εκεινη μπορεισ να ρωτασ !
Ωραια! Φαινεται ενταξει, την εχω τσεκαρει και εγω.! Καποια στιγμη θα κανονισουμε να παμε και οι τρεις.! Αν τυχει και γινεται χαμος φωναζουμε και την θεα Νικολ και βαζει πλατες για αποσυμφορηση :P

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Ωραια! Φαινεται ενταξει, την εχω τσεκαρει και εγω.! Καποια στιγμη θα κανονισουμε να παμε και οι τρεις.! Αν τυχει και γινεται χαμος φωναζουμε και την θεα Νικολ και βαζει πλατες για αποσυμφορηση :P
θα χαρω να βρεθουμε οπτοε θεσ ναι κ βεβαια η Νικολ ειναι κορυφαια ! την συμπαθω πολυ !
μεχρι 3 καβλια τα κανω καλα οποτε ειμαστε δυνατεσ δνε εχουμε προβλημα μην ξεχνασ εμεισ ελεγχουμε ποσοι θα ερθουνε κ ποιοι κ ποσοι οχι αυτοι !
<3 <3 <3 <3 <3

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
1
θα χαρω να βρεθουμε οπτοε θεσ ναι κ βεβαια η Νικολ ειναι κορυφαια ! την συμπαθω πολυ !
μεχρι 3 καβλια τα κανω καλα οποτε ειμαστε δυνατεσ δνε εχουμε προβλημα μην ξεχνασ εμεισ ελεγχουμε ποσοι θα ερθουνε κ ποιοι κ ποσοι οχι αυτοι !
<3 <3 <3 <3 <3
Δεν πάτε όλες μαζί σήμερα που έχω σκοπό να πάω κ εγώ...

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
81
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου.
Pavlina μου ότι θες τα λέμε και με προσωπικό μύνημα και κανονιζουμε να πάμε

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
81
<3 <3 <3 <3 <3
3Χ3=9
Απλή αριθμητική.....
Χαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε ευχαριστώ πολύ pavlina μου

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Δεν θέλω να θίξω κάποιον αλλά είναι χώρος συνεύρεσης για lgbtq άτομα αποτι έχω καταλάβει?
οχι mikaela πανε κανονικα κ ζευγαρια κ κοπελεσ μονεσ τους που το εχω δει ειδικα καθε σαβατο παει κ ενα ζευγαρι στανταρ 11.30 με 1 ! επισησ καθημερινεσ εχω πετυχει ζευγαρι !

mikaeladancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
1.962
Πόντοι
200
οχι mikaela πανε κανονικα κ ζευγαρια κ κοπελεσ μονεσ τους που το εχω δει ειδικα καθε σαβατο παει κ ενα ζευγαρι στανταρ 11.30 με 1 ! επισησ καθημερινεσ εχω πετυχει ζευγαρι !
Είναι safe για μονη κοπέλα?

mikaeladancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
1.962
Πόντοι
200
Σήμερα δεν μπορώ αλλά γενικά το έχω στον νου μου,θα σας πω αν ειναι
Μικαέλα αν θες κανονίζουμε και μαζί με εσένα και την Λορένα αν δεν έχεις πρόβλημα να είσαι με δύο Κρος

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
81

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
493
Πόντοι
20
Είναι safe για μονη κοπέλα?
ναι φυσικα ! να ξερεισ οτι στο σινεμα εσυ επειλεγεις με ποιον κ αν θα κανεισ κατι !
κανεισ δεν σε ενοχλει μπορει να σε κοιτανε λογικο ειναι αλλα δνε σε πειραζει η ενοχλει κανεισ !
επισησ το σινεμα εχει ασφαλεια μπροστα στιην εισοδο ! κ εχει κ γυναικεσ ολο το πρωι εωσ το βραδυ που ειναι στο ταμειο κ χρησιμοποιουν το μπανιο στο κεντρικο σινεμα με ασφαλεια κανεισ δνε τισ ενοχλει κ κανεισ δνε τριγυρναει γυμνοσ η να προκαλει !
αν θεσ παμε κ παρεα κ το βλεπεισ ολο και το πανω κ το υπογειο με τουσ φοβερουσ χωρουσ κατω ! εγω αυτο εκανα με κροσ φιλεσ παμε το κοιταμε ολο κ αποφασιζουμε που θελουμε να κανουμε τα ραντεβου μασ κ σε ποιο δωματιο η χωρο ! να μην φοβασαι ειναι απολυτα ασφαλεσ κ το καλυτερο σινεμα !

Τελευταία τροποποίηση:

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
564
Πόντοι
81
Που είναι αυτό το σινεμά ρε παιδιά να έρθω και εγώ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.592
Πόντοι
9.115
Άντε τώρα που κάνατε κροσσοπαρεα εδώ μέσα γράψτε καμιά ενημέρωση να μάθουμε κι εμείς τι γίνεται που έχουμε φάει πόρτα :confused::confused: γιατί όπως τα λέτε εδώ συμβαίνουν ιστορικές αλλαγές :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom