Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 493
- Πόντοι
- 20
εγω παω εδω Κενα μηνα τι γινοτανε πριν δε με νοιαζει εγω οταν παω λεω με στοιχεια τι εγινε κ εχω κ τα εισητηρια με τισ μερεσ εσυ εχεισ φαει πορτα κ το μονο που επαναλαμβανεισ ειναι τισ ατακεσ του αθηναικου τανζανοσ αοματοσ πακι κ τετοια κ απαξιωνεισ εσενα κ τουσ ομοιουσ σου λεγοντασ τουσ ζομπι !Ναι ρε τύπισσα, κάνουν ουρές να σας γαμησουν οπότε πατάτε σε τσονταδικα. Επειδή λέμε ότι βλέπουμε κι εσείς είστε κομπλεψικες και δεν το παραδέχεστε μετά κλαιγεστε ότι σας κάνουμε επίθεση τα ζόμπι. Ενώ η αλήθεια είναι ότι σας έχουμε στην απαξίωση και ενώ στηνεστε με τις ώρες σε καμπίνες και υπογες καταλήγετε να φεύγετε αγαμητες
. Μέχρι τον Δεκέμβρη που έμπαινα κανονικά και σε αυτό το τσονταδικο έτσι ήταν τα πράγματα,τώρα ν άλλαξαν σε 3 μήνες τόσο πολύ ας το επιβεβαιώσουν τα υπόλοιπα ζόμπι
.
επισησ εγω μιλαω για μενα το οτι θελουν να γαμησουν κ πολλοι που ειστε εμφανησιακα σαν λετσοι θα τρωτε αιωνια ακυρο κ απο μουνια κ απο κροσ κ απο γκευ !
αν φυγουμε αγαμητεσ ειναι κατ επιλογη οχι λογο μην αποδοχησ μασ !
κ κανενα κομπλέξ καθολου εσυ ξεκαθαρα εχεισ κομπλεξ που σε καθε ποστ ολων πεταγεσαι σαν κλανια με ευκοιλια κ κοροιδειεισ κ γραφεισ! δυστηχωσ σε πεταξανε εξω με τισ κλοτσιεσ α πο το 8ταουν κ μυαλο δεν εβαλεσ αλλα κομπλεξικα ατομα σαν εσενα καταστρεφουν επιτηδεσ ποστ κ επιχειρησεισ !
ασε που σε εχουν καρφωσει σε παλια ποστ να κυνηγασ κροσ για σεξ !
ΦΟΥΛ ΚΟΜΠΛΕΞ....