matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.341
- Πόντοι
- 456
τα κρος εχουν κανει συνδικατο? κρος ενωμενα ποτε ηττημενα,ενωμενες θα κερδισουμε 

Τελευταία τροποποίηση:
καρατε και τσοντα παιζειΠου είναι αυτό το σινεμά ρε παιδιά να έρθω και εγώ
Σαν το παλιό καλό Ητα8 για όποιον το πρόλαβε. Τσόντα και καρατε.καρατε και τσοντα παιζει
για τις κοπελες ναι,για τους αντρες δεν ειναι γιατι τα μοντελα της βικτωρια σικρετ οι επαρχιωτισσες που ερχονται για να γαμηθουν και οι ασιαττισες μουναρες δεν τους αφηνουν σε ησυχια ειναι αδηφαγεςΕίναι safe για μονη κοπέλα?
εβλεπες μπρους λι και ξαφνικα το εκοβαν και εβαζαν ελληνικες τσοντες με βλαχουςΣαν το παλιό καλό Ητα8 για όποιον το πρόλαβε. Τσόντα και καρατε.
Ειναι ενας χωρος οπου σεξυ cross μαχονται μεχρι θανατου με αιμοδιψη ζομπι.Τι ακριβώς είναι δεν μπορώ να καταλάβω
αστες αυτες ψαχνουν μελη για το συνδικατο των κρος,ελα αθηναικον να φας καλα,σε περιμενει ο τζιμης ο τανζανος ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και οι αστεγοι που κοιμουνται στο μπουντρουμιΣήμερα δεν μπορώ αλλά γενικά το έχω στον νου μου,θα σας πω αν ειναι
Εγώ όποτε έχω πάει με παρακαλούν να τις γαμήσω. Με τραβούσαν σαν λυσσασμένες οι Ασιάτισσες ενώ οι επαρχιώτισσες ικέτευαν για ακάποτο. Τα μοντέλα δεν είχαν έρθει γιατί είχαν πάει στην βράβευση Αθηναικού για καθαριότητα.για τις κοπελες ναι,για τους αντρες δεν ειναι γιατι τα μοντελα της βικτωρια σικρετ οι επαρχιωτισσες που ερχονται για να γαμηθουν και οι ασιαττισες μουναρες δεν τους αφηνουν σε ησυχια ειναι αδηφαγες
Φίλε αυτοί οι τύποι που κράζουν τα κροσακια , τα κράζουν γιατι δε μπορούν να γαμησουν ούτε γιαγιά σεξομανής 85 ετών ,μέχρι και αυτή άκυρο τους δινει....που να γαμησουν το κροσακι 30 ετών πχ ,ούτε με ονείρωξη στον ύπνο τους δε το χύνουν το κροσακι...Γιατί ρε τραβάτε τόσα ζόρια με τα γλυκά μας τα κροσακια;
Δεν σας ζήτησε κανείς να τα γαμησετε με το ζόρι. Αντί να λέτε ευχαριστώ που ομορφαίνουν λιγο το χώρο γκρινιάζετε κιόλας. Άι σιχτιρ. Μιζερακηδες.
Γιατί έφαγες πόρτα; κάτι πρέπει να έκανες. Περιέγραψέ μας να ξέρουμε. Μην το κάνεις γαργάρα.Άντε τώρα που κάνατε κροσσοπαρεα εδώ μέσα γράψτε καμιά ενημέρωση να μάθουμε κι εμείς τι γίνεται που έχουμε φάει πόρταγιατί όπως τα λέτε εδώ συμβαίνουν ιστορικές αλλαγές
![]()
είχε μπει μέσα με πιτόγυρα και από την πολύ κρεμμυδίλα έφευγε ο κόσμοςΓιατί έφαγες πόρτα; κάτι πρέπει να έκανες. Περιέγραψέ μας να ξέρουμε. Μην το κάνεις γαργάρα.
Οι κακές γλώσσες λένε για ανάρμοστη συμπεριφορά. Παλαιότερα είχε χέσει μέσα σε μπουρδέλο στο στρώμα. Αν το είχε κάνει αυτό έπρεπε να τον σακατέψουν.είχε μπει μέσα με πιτόγυρα και από την πολύ κρεμμυδίλα έφευγε ο κόσμος
Πολύ σωστός. Έτσι είναι και τώρα.τυπε οι πιθανοτητες κ η πραγματικοτητα σε διαψευδουν..
Στα 52 ΠΣΚ του ετους ζητημα ειναι να εμφανιζονται 10 ζευγαρια συνολικα..Στο συνολο των 365 ημερων του ετους,συνολικα γινονται το μεγιστο 30 εμφανισεις του μισαωρου..
Οι 20 εξ αυτων ειναι προμοσιον ή δουλιτσα με την γνωση κ ανοχη του μαγαζιου κ οι λοιπες 10 αυτο που ολοι φαντασιωνονται με ποικιλους τροπους..
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΗ..
Στρειτ που ν ανεχεται το σιχαμενο πρεσινγκ των βρωμοπουσταραδων που συχναζουν εκει μεσα δεν υφισταται..
Πες την αληθεια που ολοι γνωριζουν..
Μην κρυβεσαι..
Απελευθερωσου..
Και στα δικα σου τυπε!Πέρασε φίλος πριν από λίγο μέσα και μου έστειλε ότι τσάμπα είναι αναμμένα τα φώτα. Κοινώς άδειο με λίγα συντρίμμια. Σηκώθηκε κι έφυγε μετά από μια ώρα απογοητευμένος.![]()
Γράφετε εδώ μέσα μόνο και μόνο για να γράφετε την παπαρια σας;Πέρασε φίλος πριν από λίγο μέσα και μου έστειλε ότι τσάμπα είναι αναμμένα τα φώτα. Κοινώς άδειο με λίγα συντρίμμια. Σηκώθηκε κι έφυγε μετά από μια ώρα απογοητευμένος.![]()