Φίλε μάλλον θα είσαι κανένας από αυτούς που έχει φάει άκυρο από τη Νικόλ γιατί αλλιώς δε βρίσκω το λόγο να στάζεις τόση κακία Κ απλά δεν προσπερνας χωρίς να ασχοληθείς αλλά προσπαθείς να προσβάλεις τον άλλον , προφανώς κάτι τέτοιο παίζει ! Καρφώνεσαι....Φίλε επειδή θα τον γαμουσες εσύ δεν σημαίνει ότι θα το έκανα και εγώ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.981
- Πόντοι
- 4.936
Ας σου πει ο Νίκος αν του έχω πει ποτέ να βρεθούμε. Ρε φίλε αυτός έκανε παράθεση μύνημα μου όχι εγώ, ξεκόλλα.Φίλε μάλλον θα είσαι κανένας από αυτούς που έχει φάει άκυρο από τη Νικόλ γιατί αλλιώς δε βρίσκω το λόγο να στάζεις τόση κακία Κ απλά δεν προσπερνας χωρίς να ασχοληθείς αλλά προσπαθείς να προσβάλεις τον άλλον , προφανώς κάτι τέτοιο παίζει ! Καρφώνεσαι....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.481
- Πόντοι
- 9.115
Ρε ζουλαπι, σου έγραψα να γκουκλαρεις πρώτα, σιγά μη σε καλούσα και σπίτι μου τρομπέτα. Ένα χόμπι μου κάνω εκεί και Μ έχεις στήσει, ηλίθια. Θες και το τηλέφωνό μου τρομάρα σου, έλα στην είσοδο και πες είμαι η μαγκι, τόσο απλά. Τα υπόλοιπα άστα σε μένατον αριθμο του τηλεφωνου σε πμ ...για να σε παρω οταν φτασω ...νταη της φουσκας σου έστειλα το δικο μου ,,,..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για οσους θυμουνται. Στο ζευγαρι με το γλομπο, ο γλομπος κατεβασε το κολαν και νομιζε οτι θα σου σηκωθεί και χαιδευε το πουτσακι σου και η τυπισσα σου τσιμπαγε τα κωλομερια και τραβαγε το ροζ κορμακι μεσα στην κωλοτρυπα και μετα εβαλε 2 κωλοδαχτυλα ενω καποιοι προσπαθουσαν να τη γαμησουν. Αν αυτο δεν ειναι σουρεαλ τοτε τι ειναι;Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τι σημαίνει 'σουρεάλ φάσεις';; Είναι συνηθισμένο σπορ εδώ μέσα να τη λέμε ο ένας στον άλλο;; Εσένα ειδικά δε στηρίζει κανείς τα λεγόμενα σου σε ό,τι έχεις πει.
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.669
- Πόντοι
- 446
Δέχομαι αυτό που λες και το σέβομαι. Απλά κι εγώ κατέθεσα την άποψή μου από προσωπική εμπειρία. Όταν τη δεις στημένη ξεχνάς ότι δεν έχει γεννηθεί γυναίκα και όταν ξεκινάς να τη γαμάς ξεχνάς και το όνομά σου!!! Αν μας κάνει τη χάρη η @Nikol να κανονίσει ξανά κάτι έλα να δοκιμάσεις και μετά πες μου...Φίλε επειδή θα τον γαμουσες εσύ δεν σημαίνει ότι θα το έκανα και εγώ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.981
- Πόντοι
- 4.936
Αν κανονίσει πήγαινε εσύ και εγώ προτιμώ να πάω να γαμησω στο Μεταξουργείο. Ο καθένας εκεί που γουστάρειΔέχομαι αυτό που λες και το σέβομαι. Απλά κι εγώ κατέθεσα την άποψή μου από προσωπική εμπειρία. Όταν τη δεις στημένη ξεχνάς ότι δεν έχει γεννηθεί γυναίκα και όταν ξεκινάς να τη γαμάς ξεχνάς και το όνομά σου!!! Αν μας κάνει τη χάρη η @Nikol να κανονίσει ξανά κάτι έλα να δοκιμάσεις και μετά πες μου...
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Θα πάει κάποιος σήμερα? Περιμένω π.μ.
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.586
- Πόντοι
- 3.296
...κοταρα της παρλας..τοση φασαρια ουτε αριθμο ουτε προσωπο και θες καυγα ..φαε το αυγο σου και ξανα ελα ..Ρε ζουλαπι, σου έγραψα να γκουκλαρεις πρώτα, σιγά μη σε καλούσα και σπίτι μου τρομπέτα. Ένα χόμπι μου κάνω εκεί και Μ έχεις στήσει, ηλίθια. Θες και το τηλέφωνό μου τρομάρα σου, έλα στην είσοδο και πες είμαι η μαγκι, τόσο απλά. Τα υπόλοιπα άστα σε μένα![]()
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.077
- Πόντοι
- 456
καβγα οπως λεμε ξυλο;!οπως παλια στο σχολειο που διναμε ραντεβου για τσαμπουκαδες κ κουβαλουσαμε κ την παρεα για κερκιδα;;;...κοταρα της παρλας..τοση φασαρια ουτε αριθμο ουτε προσωπο και θες καυγα ..φαε το αυγο σου και ξανα ελα ..
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.586
- Πόντοι
- 3.296
παω μια κομωτηριο να σφιξω τα ραστα..καβγα οπως λεμε ξυλο;!οπως παλια στο σχολειο που διναμε ραντεβου για τσαμπουκαδες κ κουβαλουσαμε κ την παρεα για κερκιδα;;;

Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.077
- Πόντοι
- 456
δε ξερω αλλα ηταν η πρωτη σκεψη που εκανα...παω μια κομωτηριο να σφιξω τα ραστα..![]()
Συνημμένα
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.669
- Πόντοι
- 446
Δεκτό. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Αρκεί να μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο. Και αν το κάνουμε ακούσια, μια συγνώμη δεν βλάπτει. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσένα. Μην ανοίξουμε νέα κουβέντα. Με καταλαβαίνεις ελπίζω.Αν κανονίσει πήγαινε εσύ και εγώ προτιμώ να πάω να γαμησω στο Μεταξουργείο. Ο καθένας εκεί που γουστάρει
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.157
- Πόντοι
- 37.562
Magi και Κωστακη....εσεις?
www.newsit.gr

Γλυφάδα: Πλακάκια και πέτρες ως πολεμοφόδια χρησιμοποίησαν όσοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή
Ακόμα και πλακάκια ξήλωσαν προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν ως πολεμοφόδια, όσοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή με τραυματίες το απόγευμα της Τρίτης

kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Κάποιος για τώρα?
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 201
Αυτές είναι οι ανακοινώσεις που πρέπει να γίνονται εδώ μέσα.Χθες κατα τις 21:00 ηρθε το γνωστο μιλφακι και εκανε χαρουμενο ολο το σινεμα στους καναπεδες της κεντρικης αιθουσας, εβαλε διχτυοτο καλσον με κοκκινο τακουνι και κοκκινο σουτιεν και δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο
Ρε φίλε τράβα στο μαγαζι όλο και κάποιοι θα είναι μέσα. Ενημέρωσε κιόλας τι παιζει και περνά καλά.Κάποιος για τώρα?
Fadomas_top
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στο θρεντ.
Χθες κατα τις 21:00 ηρθε το γνωστο μιλφακι και εκανε χαρουμενο ολο το σινεμα στους καναπεδες της κεντρικης αιθουσας, εβαλε διχτυοτο καλσον με κοκκινο τακουνι και κοκκινο σουτιεν και δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο
Ποιο είναι αυτό αγαπητέ ; Δώσε φώτα παρακαλώ !Χθες κατα τις 21:00 ηρθε το γνωστο μιλφακι και εκανε χαρουμενο ολο το σινεμα στους καναπεδες της κεντρικης αιθουσας, εβαλε διχτυοτο καλσον με κοκκινο τακουνι και κοκκινο σουτιεν και δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.481
- Πόντοι
- 9.115
Άσε ρε τσαμπουκαλου της πουτσ@ς. Θες και τηλεφώνημα προσωπικό για να έρθεις κάπου, στο εγραψα δημόσια,δεν ήρθες ποτέ, ζουλαπι. Τράβα γ@μησου τώρα και μπούλο από το θρεντ, φράγκο κότα....κοταρα της παρλας..τοση φασαρια ουτε αριθμο ουτε προσωπο και θες καυγα ..φαε το αυγο σου και ξανα ελα ..
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.586
- Πόντοι
- 3.296
κανε μπανιο αρωματισου και γινε ανθρωπος ...οπως βλεπεις εσυ κρύβεσαι εγω οχι...εσυ κρυβεσαι γιατι κανεις ολο μαλακιες ...εγω δεν κρυβομαι διοτι αντιμετοπιζω την διαφορετικοτητα με πολιτισμο...αν παλι δεν οπως στην περιπτωση σου ..η θα το βουλωσεις η θα πρεπει να εμφανιστεις ...και οχι να παιζεις κρυφτουλι..Άσε ρε τσαμπουκαλου της πουτσ@ς. Θες και τηλεφώνημα προσωπικό για να έρθεις κάπου, στο εγραψα δημόσια,δεν ήρθες ποτέ, ζουλαπι. Τράβα γ@μησου τώρα και μπούλο από το θρεντ, φράγκο κότα.
εδωσες μια διευθηνση και ειπες οταν φτασω να πω ειμαι η μαγκι που στα ντουβαρια η στη γειτονιά

θες και να πω δεν ερχομαι για κουβεντα μωρη σαπια...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις