You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Καταρχην δεν διαφωνω μαζι σου ουτε υπαρχει αυτη η προθεση. Για αυτο ειπα και εγω ''φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης'' επειδη ο κλανιαρης ο κωστακης εχει γαμησει ολα τα νηματα. Οπου και να μπεις να διαβασεις θα δεις οτι πεταγεται σαν την κλανια και μονιμως κραζει τους παντες. Απο την αλλη η Μαγκι εχει ενα ορθο λογο με επιχειρηματα και ωραιο χιουμορ. Αυτο εννοουσα και τιποτα αλλο λεγοντας σου οτι στον κωστακη επρεπε να την πεσεις που το ξεκινησε ολο αυτο και οχι στην Μαγκι.Αν και την απάντηση την έδωσε από κάτω η Παυλίνα θα στο πω και εγώ.
Ο άλλος είναι γνωστός μπαχαλακης. Η μαγκυ δεν χρειάζεται να το συνεχίζει γιατί χάνει το δίκιο της.
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Απο τι να ησυχασεις;; Ο λαος εκφραζεταιΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ REPORT KWSTAKI KAI MAGI !!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ADMIN ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ !!!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΞΕ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.960
- Πόντοι
- 2.596
ο χωρος ειναι υπεροχος ειδικα με παρέα...θελουν καποιοι να με μπλοκαρουν γιατι προσπαθει να κανει το κτηριο τσαρδι κααι να τραμπουκιζει εδω τους παντες καιι να νομιζουμε ολοι οτι ειναι μπιχλα και σαβουρα ...Καταρχην δεν διαφωνω μαζι σου ουτε υπαρχει αυτη η προθεση. Για αυτο ειπα και εγω ''φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης'' επειδη ο κλανιαρης ο κωστακης εχει γαμησει ολα τα νηματα. Οπου και να μπεις να διαβασεις θα δεις οτι πεταγεται σαν την κλανια και μονιμως κραζει τους παντες. Απο την αλλη η Μαγκι εχει ενα ορθο λογο με επιχειρηματα και ωραιο χιουμορ. Αυτο εννοουσα και τιποτα αλλο λεγοντας σου οτι στον κωστακη επρεπε να την πεσεις που το ξεκινησε ολο αυτο και οχι στην Μαγκι.
οποτε αν θελατε να υπαρχει ισοροπια χωρις τραμπουκισμους εσεις που ταχα κουραστηκατε θα διαβαζατε πριν να πειτε...και στην τελικη σκασιλα μου ο τραμπουκος της δεκαρας...
εμενα με νοιαζει οτι συζηταμε για ωραιες βραδιες και να εχουμε ωραίες μερες με θεματα ευστοχα και οχι για αερια του κωστακη και φαπες χωρις συναινεση
..
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Προσωπικά το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι τι κέρδος έχει η κάθε επιχείρηση. Αυτόν τον πονοκέφαλο τον αφήνω στον ιδιοκτήτη του χώρου. Εμένα με ενδιαφέρει να επισκέπτομαι τους διάφορους χώρους και να περνάω καλά.Σίγουρα ο κάθε επιχειρηματίας κάνει κουμάντο στο μαγαζι του. Από την άλλη όμως επειδή στόχος κάθε επιχείρησης είναι το κέρδος το να προσέφερε κάτι παραπάνω με events νομίζω μόνο κέρδος θα έφερνε.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 31.898
- Πόντοι
- 36.938
ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ REPORT KWSTAKI KAI MAGI !!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ADMIN ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ !!!
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΜΑΓΚΕΣ..
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 16.129
- Πόντοι
- 3.556
Βουτα σε αλεύρι η άσβεστη και θα σε βάλουνΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΞΕ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΒουτα σε αλεύρι η άσβεστη και θα σε βάλουν
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.228
- Πόντοι
- 3.506
Γιου φάουλ μανΒουτα σε αλεύρι η άσβεστη και θα σε βάλουν
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 16.129
- Πόντοι
- 3.556
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι γνωστός για το χαβαλε και το χιούμορ μου όπως πολλοί εδώ μέσα και το σταματάω εδώΓιου φάουλ μαν![]()
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 31.898
- Πόντοι
- 36.938
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ?ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ?
ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 2.477
Ποιο ειναι το προβλημα σου τυπε;ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΞΕ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
Μπηκες να μας πιπιλησεις τα μπαλακια των αυτιων για να σνομπαρουμε και να μην παει κανεις στο μαγαζι;
Προσωπικα εχω πετυχει μετρημενες φορες σκουρους οπως αναφερεις τον εαυτο σου και ηταν στο ταμειο ο ηλικιωμενος που επισης αναφερεις.
Το Σεπτεμβριο πετυχα και γυφτο μαζι με γυφτισσα, ξενοι και αυτοι, που η μυρωδια του τρακτερ και του χωραφιου ερχοταν απο το ταμειο μεχρι τους καναπεδες του dark room στον επανω οροφο.
Αρα παιξε σωστα τα χαρτια σου.
Η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 16.129
- Πόντοι
- 3.556
Μην τρελαίνεσαι τύπε σε σάιτ με μπουρδέλα είσαι, και όχι στο φόρουμ της αθηναϊκής ελληνικής λέσχηςΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟΠοιο ειναι το προβλημα σου τυπε;
Μπηκες να μας πιπιλησεις τα μπαλακια των αυτιων για να σνομπαρουμε και να μην παει κανεις στο μαγαζι;
Προσωπικα εχω πετυχει μετρημενες φορες σκουρους οπως αναφερεις τον εαυτο σου και ηταν στο ταμειο ο ηλικιωμενος που επισης αναφερεις.
Το Σεπτεμβριο πετυχα και γυφτο μαζι με γυφτισσα, ξενοι και αυτοι, που η μυρωδια του τρακτερ και του χωραφιου ερχοταν απο το ταμειο μεχρι τους καναπεδες του dark room στον επανω οροφο.
Αρα παιξε σωστα τα χαρτια σου.
Η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 31.898
- Πόντοι
- 36.938
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΥΠΕ.ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
ΑΠΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΨΩΛΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,
ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ
ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.782
- Πόντοι
- 206
φιλε ελα στο αθηναικο να βρεις την υγεια σου,θα γινεις διασμημος γαμιας σαν τον τζιμη τον τανζανοΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΞΕ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑς ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΞΕ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
Μιλάς για ρατσισμό και υποτίθεται σε ενοχλεί αλλά και εσύ αποκαλείς γέρο ένα άνθρωπο ηλικιωμένο που αναγκάζεται να δουλεύει μέχρι αυτή την ηλικία. Μάθε να σέβεσαι ειδικά τους μεγάλους ανθρώπους.ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 68K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις