You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.041
- Πόντοι
- 6.727
Σκάνε τραβελια εκεί;Να πάτε τύποι, θα έχει πολλές κοπέλες με πουλάκι να φάει καλά ο κωλος σας.
Ξανθό υπερμουνο 1,75 με κορμί μοντελου μόνο του γύρω στις 16:00 στο σινεμά. Μπήκα και το γαμουσα απ' την αρχή ως το τέλος στη πρώτη καμπίνα του δεύτερου έως ότου χύσαμε και αποχώρησαμε από το σινεμά. Φετίχ της το λούσιμο του προσώπου της από συσωμους μύστες που το χυσανε στο πρόσωπο όσο εγώ του έδινα πόνο. στο τέλος οι κραυγές μου ακούστηκαν έως τα πέριξ του ΟΣΕ. Δεν παρέλειψαν δροσεροί να έρχονται και να μπαλαμουτιαζονται δίπλα μας ως που τους κάναμε ευγενική παρατήρηση. Καλτ σημείο τη στιγμή που της ζωγράφιζα το πρόσωπο ζωγραφιά ένας απ' αυτούς μου χάιδευε τον κώλο...ημαρτον. Κορίτσι θαύμα αν διαβάζεις θα χαρώ να πάμε και παρέα μια μέρα
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.213
- Πόντοι
- 8.955
Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.809
για αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.

assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Καλή φάσηγια αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...
παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 456
μα πως σου περασε αυτο απτο μυαλοΠαρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 201
Επίσκεψη τώρα έχει κόσμο μόνο αντρες
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.510
- Πόντοι
- 63.029
Τσιμπησαν πολλοι??Επίσκεψη τώρα έχει κόσμο μόνο αντρες
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Εκτός από τους βλαμένους πλακώσαν και οι ντετεκτιβ να αναλύσουν την κατάσταση. Εδώ πάει το ''όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''.
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.911
- Πόντοι
- 206
Γιατί να πάει κάποιος 4 το μεσημέρι σε ένα τέτοιο μαγαζί? Δε λέω ότι αμφισβητώ ότι έγινε αλλά μου κάνει παράξενη η ώρα κυρίως. Σε λίγο θα λέτε ότι παίζουν σκηνικά και το πρωί. Τελείως random η όλη φάση αν πας μόνος και πραγματικά όπου βγει, αν βγει
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.348
- Πόντοι
- 3.415
Και γιατι να μην παει;Γιατί να πάει κάποιος 4 το μεσημέρι σε ένα τέτοιο μαγαζί? Δε λέω ότι αμφισβητώ ότι έγινε αλλά μου κάνει παράξενη η ώρα κυρίως. Σε λίγο θα λέτε ότι παίζουν σκηνικά και το πρωί. Τελείως random η όλη φάση αν πας μόνος και πραγματικά όπου βγει, αν βγει
Γραφει καπου στην επισημη σελιδα οτι μονο βραδυ γινονται ωραιες φασεις;
Δηλαδη τη μοντερνα εποχη,
που ολοι χεζουν με το ξυπνημα το πρωι και καποιος δεν το κανει και θα την αμολησει στις 14:00, θα σου κανει παραξενη η ωρα κυριως;
Αν αφιερωσεις χρονο και διαβασεις απο την αρχη, ολες τις σελιδες, που και που θα ανακαλυψεις οτι εχουν παιχτει ωραιες φασεις και νωριτερα απο βραδυ!
Τελειως random ειναι η ζωη μας,
δεν θα ειναι η ολη φαση;
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.911
- Πόντοι
- 206
Ειδικά το επιχείρημα σου με το χεσιμο, πολύ πετυχημένο. Τεσπά, όπως τη βρίσκει κανείςΚαι γιατι να μην παει;
Γραφει καπου στην επισημη σελιδα οτι μονο βραδυ γινονται ωραιες φασεις;
Δηλαδη τη μοντερνα εποχη,
που ολοι χεζουν με το ξυπνημα το πρωι και καποιος δεν το κανει και θα την αμολησει στις 14:00, θα σου κανει παραξενη η ωρα κυριως;
Αν αφιερωσεις χρονο και διαβασεις απο την αρχη, ολες τις σελιδες, που και που θα ανακαλυψεις οτι εχουν παιχτει ωραιες φασεις και νωριτερα απο βραδυ!
Τελειως random ειναι η ζωη μας,
δεν θα ειναι η ολη φαση;
info@123
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 22.277
- Πόντοι
- 10.026
Φίλε, η ώρα δεν παίζει καμία σημασία. Έχει τύχει να πάω, στο σινεμά, μία Τρίτη μεσημέρι, πολύ νωρίς και πέτυχα την υποτατακτική ξανθιά να κυκλοφορεί, μέσα στην σάλα, ολόγυμνη!Γιατί να πάει κάποιος 4 το μεσημέρι σε ένα τέτοιο μαγαζί? Δε λέω ότι αμφισβητώ ότι έγινε αλλά μου κάνει παράξενη η ώρα κυρίως. Σε λίγο θα λέτε ότι παίζουν σκηνικά και το πρωί. Τελείως random η όλη φάση αν πας μόνος και πραγματικά όπου βγει, αν βγει
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 456
πεστα ρε φιλε στις 4 το μεσημερι ειμαστε για πιτογυρα και μπυρεςΓιατί να πάει κάποιος 4 το μεσημέρι σε ένα τέτοιο μαγαζί? Δε λέω ότι αμφισβητώ ότι έγινε αλλά μου κάνει παράξενη η ώρα κυρίως. Σε λίγο θα λέτε ότι παίζουν σκηνικά και το πρωί. Τελείως random η όλη φάση αν πας μόνος και πραγματικά όπου βγει, αν βγει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μηπως ξεμεινε απο μεροκαματο?Φίλε, η ώρα δεν παίζει καμία σημασία. Έχει τύχει να πάω, στο σινεμά, μία Τρίτη μεσημέρι, πολύ νωρίς και πέτυχα την υποτατακτική ξανθιά να κυκλοφορεί, μέσα στην σάλα, ολόγυμνη!
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 456
γιατι τοτε πανε τα ζομπιΓραφει καπου στην επισημη σελιδα οτι μονο βραδυ γινονται ωραιες φασεις;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 456
μηπως σου εδωσε και χαρτζηλικι?να παω και εγω γιατι παω κουβα στο στοιχημα και σκεφτομαι να βγω στην βιζιταΧρωστάω στον εαυτό μου και στο νήμα μια λεπτομερέστατη κριτική του τι συνάντησα σήμερα.
Είμαι πελάτης μια ανά δίμηνο και ομολογώ πως είχα πάρα πολύ καιρό να δω γυναίκα στο μαγαζί.
Επίσκεψη λοιπόν γύρω στις 16:10 μετα από μια πολύ γρήγορη ματιά στο ισόγειο οδευω στον όροφο. Εκεί με έκπληξη βλέπω δύο άτομα μπροστά στην πρώτη καμπίνα να παίρνουν μάτι τύπο να κάνει γλειφομούνι στο κορίτσι.
Το κορίτσι φόραγε κορμάκι και ήταν γύρω στο 175 και περί τα 60-65 κιλά με αθλητικό κορμί ηλικία 29-35. Εκεί λοιπόν που κάθονταν για μπανηστηρι κολλάω κ εγώ.
Με το που με βλέπει με καρφώνει και λέει "φέρτε τις πουτσες σας αγόρια" όσο οι άλλοι δύο ψάχνονταν και σφαλιαριζονταν για να δουν αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσαν εγω είχα ήδη πετάξει και κέρναγα ψωλή το κορίτσι.
Μετά από λίγο ο τύπος που εγλυφε έχυσε πάνω του και αποχώρησε. Αμέσως μη χάνοντας χρόνο μου ζητάει καποτα και να τη σκίσω.
Πρώτη στάση στα τέσσερα με θέα έναν απίστευτο κώλο, μετά από δέκα λεπτά ξαπλώνω και με καβαλάει το κορίτσι βλέπω πίσω λαό και νιώθω σα πορνοστάρ προς στιγμής και πίσω το συνεργείο. Φέρνω το κορίτσι προς τα εμένα βάζω κόντρα τα πόδια μου στην πόρτα και ξεκινάω βαθειές πουτσιες σε πάρα πολύ γρήγορο ρυθμο με το κορίτσι να μου πλέκει το εγκώμιο.
Έπειτα πλάκωσαν κ άλλοι που έπαιζαν τις πουτσες τους κ ένιωσα λίγο αμήχανα "παιδιά θέλει να συνεχίσει κανείς" αρνητική απόκριση καθώς όλοι θέλαν πίπα. Το κορίτσι λοιπόν δε χάλασε χατίρι και τους τσιμπουκωσε όλους ζητώντας χύσιμο στο πρόσωπο της.
Αφού τους ξεπαστρεψε όσο εγώ έπαιρνα μια ανάσα δροσιάς παραδίπλα έρχεται το κορίτσι και με άρπαζει για συνέχεια της φάσης μας.
Φάνηκε εξαρχής πως υπήρχε η χημεία. Συνεχίσαμε λοιπόν να προσφέρουμε θέαμα εγώ λουσμενος στον ιδρώτα κ εκείνη πραγματικά λουσμενη από 3 η 4 χυσιματα στο πρόσωπο της. Στα τέσσερα λοιπόν και να δίνω αλύπητα ώσπου μετά από 3 λεπτα νιώθω να συσπάται το μουνακι της.
Ξαπλώνει στο ημικαναπεδακι και με παρακαλάει να αδειάσω στο πρόσωπο της. Τον παίζω δυνατά όσο μου κάνει μαλαξεις στα αρχιδια και τριβει το μουνακι της. Μετά από λίγο αφήνοντας μια απίστευτη κραυγή τη μισή ψυχή μου και όλο το μεδούλι, αδειάζω για μισό λεπτό τόνους σπέρματος πάνω στο πανέμορφο πρόσωπο της.
Με ευχαρίστησε και την ευχαρίστησα για αυτό το τέλειο περίπου 40λεπτο και ενώ είναι ξαπλωμένη τις κάνω μαλαξεις στα πόδια και ένα ποδογλυψιμο για να χαλαρώσει, στο τέλος και αφού πέσαν οι παλμοί τη βοηθάω να ντυθεί και κάνουμε λίγο σοσιαλ.
οσα χρονια και να περασουν οσα ονοματα και να αλλαξει αυτο το ιδρυμα οι θαμωνες του παραμενουν το ιδιο χαπαταΤσιμπησαν πολλοι??
Ναι τυπε μου έδωσε 8 αδα σίγουρη με απόδοση 1000 στη Γ εθνική Παραγουάης.μηπως σου εδωσε και χαρτζηλικι?να παω και εγω γιατι παω κουβα στο στοιχημα και σκεφτομαι να βγω στην βιζιτα
οσα χρονια και να περασουν οσα ονοματα και να αλλαξει αυτο το ιδρυμα οι θαμωνες του παραμενουν το ιδιο χαπατα
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι πάντα ήταν χρήσιμοι στις κοινωνίες ειδικά τα χαπατα σήκωσαν κυβερνήσεις.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις