Διαγραμμένο μέλος 236301
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Παρασκευή απόγευμα , 18:30 με 19:00 λέω να περάσω. Όποιος θέλει να βρεθούμε ας μου στείλει πμ . Καθαριότητα , προφύλαξη και όρεξη να προσκομίσετε!
τσουτσου τουρλουΤι είναι το ΤΣΟΥ ΛΟΥ?
οι μαλακες του νταουνταουν εχουν θεοποιησει και παρακαλανε κρος που εχουν απαξιωθει στο αθηναικο και βρηκαν καταφυγιο στις φλωρατζες που συχναζουν στο νταουνΓια ζευγαρια ξεκινησε το εγχείρημα του Adults Theatre, στα πουστοκροσάκια κατέληξε...
μηπως να εχουνε και φρεσκες εξετασεις για σμν? διπλες καποτες και αντισηπτικα?Παρασκευή απόγευμα , 18:30 με 19:00 λέω να περάσω. Όποιος θέλει να βρεθούμε ας μου στείλει πμ . Καθαριότητα , προφύλαξη και όρεξη να προσκομίσετε!
γιατι εσυ θελεις γνωριμιες και σχεσεις για να παρεις τσιμπουκι ρε χαρη/χαρουλα,ενω ο ολουμιτο φορεσε την στρινγκαρα του μπηκε κουνιστος στο αθηναικο και τον γεμισαν χυσια οι πακιστανοι και οι γεροι ευκολα και χωρις πολλα πολλαΕνω εγω οτι εχω ανεβασει ειναι δηκο μου με εχεται στο φτυσημο χωρις καν να με γνωρησετε απο κοντα....
Αυτη ειναι η αποδηξη τι κομπλεξηκη και ποσα Bot υπαρχουν εδω μεσα...
Αν έρθεις , Έλα με αυτά !!!μηπως να εχουνε και φρεσκες εξετασεις για σμν? διπλες καποτες και αντισηπτικα?
Ποια απο όλες;Έγινε η φάση τελικά;
περιμενουμε, θα χαρω να την ξανασκισω!Το Σάββατο που αλλάζει και η ώρα μάλλον θα στησω ξανά τη Νικόλ στην αίθουσα του σινεμά αυτή τη φορά για να καταθέσετε τις καυλες σας χωρίς έλεος κ να γευτειτε υπέροχα τσιμπούκια από ένα σχεδόν κοριτσάκι μέσα στην καυλα! Πηδημα σκίσιμο κ ξυλο στην κωλαρα της χωρίς πολλα πολλα με ασφάλεια κ καθαριότητα όπως παντα ! Θα ενημέρωσω με νέο μήνυμα τι ώρα θα μπορέσουμε κ αν θα παμε γιατί μετά από αυτό το σαβ/κο θα αργησω να την ξανά στησω!
Κάνει καλές πίπες η Νικόλ; χωρίς προφυλακτικό επίσης;Το Σάββατο που αλλάζει και η ώρα μάλλον θα στησω ξανά τη Νικόλ στην αίθουσα του σινεμά αυτή τη φορά για να καταθέσετε τις καυλες σας χωρίς έλεος κ να γευτειτε υπέροχα τσιμπούκια από ένα σχεδόν κοριτσάκι μέσα στην καυλα! Πηδημα σκίσιμο κ ξυλο στην κωλαρα της χωρίς πολλα πολλα με ασφάλεια κ καθαριότητα όπως παντα ! Θα ενημέρωσω με νέο μήνυμα τι ώρα θα μπορέσουμε κ αν θα παμε γιατί μετά από αυτό το σαβ/κο θα αργησω να την ξανά στησω!
ΚαλημεραΠόσο καιρό έχει να έρθει ζευγάρι ή γυναίκα στο μαγαζί ;;
Ο τύπος φίλε ήταν ένας ψηλος με μουσι;Καλημερα
Πριν 3 βδομαδες καθημερινη
Είχα παει με τη Νικόλ για να δουμε τι παιζει για να αποφασίσω αν θα τη στησω εκεί η σε κάποιο άλλο σινεμά
Κ περιπου ώρα 23:00 έσκασε μυτη ζευγάρι με τη γκομενα μουνάρα ντυμένη προστυχα κ να τη διαταζει ογαμιας της να κάνει βόλτες στο σινεμά κ όσοι ήταν μέσα περιπου 8 άτομα να την αγγίζουν
Δεν άφησε να της κανουν τίποτα παρα δυο τυπους να της γλείφουν τις βυζάρες κ αυτός να την πηδάει κωλο
Τίποτα άλλο κ τους είχε σε απόσταση όλους!!!
Δε ξερω αν έχει παιχτει ποτε κάτι άλλο κ αν είναι πιο ενεργοί οι τυποι με τις γκόμενες, εγώ αυτό έχω δει πολυ πρόσφατα!