level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 544
- Πόντοι
- 81
Οι τζαπατζήδες μίλησαν 

θέλουν και ενημέρωση μην τυχόν και πετάξουν κανένα δεκαευρο.

τύπε φαίνεσαι γνωστής του αντικειμένου. σε ευχαριστουμε για τη ενημερωσηΑυτό που λες είναι αλήθεια
Αλλά ισχύει για τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής
Δηλαδή για μετά τις 8:00 το βράδυ μέχρι 1:00 και λοιπά
Αν ένα ζευγάρι θέλει να πάει 12:00 1:00 το μεσημέρι
Και ενδιαφέρεται για αρκετές επαφές
Δεν νομίζω χωρίς ειδοποίηση ότι θα τις βρει
ΞΑδερφέ το σενάριο ήταν υποθετικό. Επειδη ειναι τσοντοσινεμά δεν σημαινει οτι θα τους πάρετε ολους, ουτε οτι θα συμβει οτιδήποτε χωρις τη θέληση σας. Αλλωστε εγω απαντάω στο ερωτημα σου "γιατι να ενημερωσω οτι θα πάω;" και σου παρουσιαζω ενα υποθετικο σενάριο στο οποίο οντως σε συμφερει να ενημερωσεις οτι θα πας. Συνεπώς καταληγουμε στο οτι καθε φορα εχει σημασια το τι θες. Φυσικα και μπορω να φανταστω δεκαδες "σενάρια" στα οποία αυτο που θες λειτουργεί χωρις να χρειαζεται βγάλεις ραπορτο ότι θα πας ατο σινεμά με το ταίρι σου.
Στην Ελλαδα βρισκεσαι και εσυΑυτό που λες είναι αλήθεια
Αλλά ισχύει για τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής
Δηλαδή για μετά τις 8:00 το βράδυ μέχρι 1:00 και λοιπά
Αν ένα ζευγάρι θέλει να πάει 12:00 1:00 το μεσημέρι
Και ενδιαφέρεται για αρκετές επαφές
Δεν νομίζω χωρίς ειδοποίηση ότι θα τις βρει
Μερικές φορές τα ζευγάρια είναι παράνομαΣτην Ελλαδα βρισκεσαι και εσυ
και εγω και τα ζευγαρια!
Δηλαδη αν εσυ, εγω, ενα ζευγαρι θελησει να βρεθει σε ενα κλαμπ με μουσικη, το οποιο γνωριζεις, γνωριζω και γνωριζει οτι η πορτα ανοιγει στις 23:00 και θελεις, θελω, θελει να πετυχει κοσμος οποιας διαλογης...τι ωρα θα πας, θα παω, θα παει;;
Πιστευω μια καλη ωρα ειναι στη 01:00;;;;;;
Το ιδιο και με τα τσοντοσινεμα...αν το ζευγαρι εχει στο μυαλο του και την καυλα του, το φετιχ του να εχει το σινεμα 2-5 ατομα αγνωστου ορεξεως και να παιξει με το ενα ατομο μπορει να παει και χωρις ειδοποιηση και πριν τις ωρες αιχμης!!
Αλλα.. οι περισσοτεροι wanna be που πηγαινετε σετ ζευγαρι, βγαζετε χολη οτι την πεφτουν τα ζομπι και δεν περναει καλα η κυρια.
Οσες φορες στην καλτολαριερα μου εκει μεσα πετυχα ζευγαρι και ζευγαρια, ναι, τα ζομπι περικυκλωναν και δεν αφηναν να αναπνευσει το ζευγαρι η κυρια παντως με χαμογελο εφευγε αλλα και εκανε και σοσιαλ με τους σαλιαριδες γαμιαδες και με θαμμωνες και τα λοιπα
και τα λοιπα!
Οποτε το ζευγαρι θα περασει καλα και χωρις να ενημερωσει εδω μεσα...ξερει τι κανει και ξερει που περπαταει..ΝΑΙ, ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ...
Δεν θα σου δώσω λογαριασμόβρε γαμημενε πορνογερε , εξω απο τα σινεμα την στηνεις και περιμενεις να μπει κανα ζευγαρι η κανας τυπος και πας και καθεσαι απο πισω τους και την παιζεις ;;;
Ουυυυυυυυ να μου χαθεις ξεφτιλισμενε
Χουβαρντα μου εσυ...γιατι αδικο εχει λιγα ειναι τα 15 ευρω? ξερεις ποσο εχουν παει τα πατακια και η κοκα κολα
δεν πιανουμε και τιποτα στο στοιχημα θα αναγκαστουμε να κανουμε και εμεις βιζιτες για να μπορουμε να μπουμε στο ιδρυμα
Εσύ μην έρθεις ρε τυπε,δεν σ έχει καμία ανάγκη το τσονταδικο.Οι τζαπατζήδες μίλησανθέλουν και ενημέρωση μην τυχόν και πετάξουν κανένα δεκαευρο.
Το έχεις τεράστια ανάγκη ε?Αυτή τη βλακώδη έκφραση με την 'τεράστια αναγκη' είναι καιρός να τη σταματήσετε
Ωραία φάση σήμερα στο ίδρυμα έσκασε ζευγαρι γύρω στα 50. Ένας τυχερός ήταν που μπήκε μέσα της. Πείρε πιππα σε 5 με 6 ατομα. δεχτηκε άνετα το άγγιγμα παντου.αποχωρησαν μετά από καμιά 1.3ωρα Ωραιο gangbang το χτεσινο.Σε καποια φαση τη γαμουσε ο δικος της στα 4 στους καναπεδες και καποιοι μυστες της γαμουσαν σκληρα το στομα.Για πειτε ποιοι ησασταν χτες?
Μην ελπίζεις τυπε, μόνο μετά τις 24:00.Μεσημεριανή επίσκεψη..ελπίζω ...
στο Video Show πιστευω θα περασεις καλυτερα, μαζευει περισοτερο κοσμο. Αν θες για παρτουζα ειμαι μεσαερωτηση!παρασκευη απογευμα προσ βραδακι,μαζευεται κοσμοσ?και εννοω ενεργητικοι,,κροσσακι ειμαι και αν ερθω τετοιεσ ωρεσ μπορω και μονο παρασκευεσ,,ειχα ερθει και παλαιοτερα στο παλιο εκει,,,πιο πολυ ενεργητικα ατομα για παρτουζα μαζι μου ψαχνω,,εχω και χωρο βεβαια παγκρατι αλλα καυλωνω και σε σινεμα
χωρο ωστε να αλλαξω ρουχα κλπ εχει ΄η μονο σε καμια τουαλετα?στο Video Show πιστευω θα περασεις καλυτερα, μαζευει περισοτερο κοσμο. Αν θες για παρτουζα ειμαι μεσα
Και εγώ μέσα είμαι για παρτουζα. Ενεργητικός είμαι 29. Αν θέλετε κανονίζουμε μια μέρα. Παίζω κ παθητικά , αλλά πολύ λιγότεροερωτηση!παρασκευη απογευμα προσ βραδακι,μαζευεται κοσμοσ?και εννοω ενεργητικοι,,κροσσακι ειμαι και αν ερθω τετοιεσ ωρεσ μπορω και μονο παρασκευεσ,,ειχα ερθει και παλαιοτερα στο παλιο εκει,,,πιο πολυ ενεργητικα ατομα για παρτουζα μαζι μου ψαχνω,,εχω και χωρο βεβαια παγκρατι αλλα καυλωνω και σε σινεμα