Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Τελικά το προφιλ βιτσιανώμαλος μάλλον εκπροσωπεί την συντακτική ομάδα του bourdela. Σβήστηκαν τα post μου με την λογική ότι αυτά που έγραψα θεωρήθηκαν spam. Πάνω που ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του το προφιλ βιτσιανωμαλος γνωστοποιώντας ότι όλα τα μέλη του απευθύνονται και γελάνε μαζί μας. Ποια μέλη είναι αυτά??? και ποιοι είμαστε εμείς όλοι οι υπόλοιποι που γελάνε μαζί μας??? Ξεστόμισε απειλές ότι συντεταγμένα θα μας διώξουν από τα μαγαζιά όλα και ότι έχουν ράμματα για την γούνα μας. Αλήθεια???? Η αλήθεια κύριοι διαχειριστές όποιοι και εάν είστε μάλλον κάτι άλλο υποκρύπτεται κάτω από την τάχα μου ελευθερία έκφρασης που σερβίρεται εδώ μέσα. Θα το σβήσετε και αυτό το πόστ?? Γιατί εντέλει βλέπω να θέλετε να συμμετέχουν εδώ μέσα μόνο αυτοί που βρίζουν χλευάζουν και περιπέζουν όλους τους υπόλοιπους. Εγώ προσωπικά δεν προέβην σε καμία αναφορά να σβηστούν σχόλια.
Έλα τυπε, σε πήραν χαμπάρι πόσο βλάκας είσαι και σ έβαλαν στην θέση σου οι μύστες. Την είχες πελώρια ανάγκη την φαπα σου αλλά το τερμάτισες με την μλκ που σε δέρνει. Άντε μπούλο και από εδώ, δεν σε σηκώνει το θρεντ.

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.353
Πόντοι
63.029
Έλα τυπε, σε πήραν χαμπάρι πόσο βλάκας είσαι και σ έβαλαν στην θέση σου οι μύστες. Την είχες πελώρια ανάγκη την φαπα σου αλλά το τερμάτισες με την μλκ που σε δέρνει. Άντε μπούλο και από εδώ, δεν σε σηκώνει το θρεντ.
Ρε Κωστακη,παλι τραμπουκιζεις τους μυστες..?
Πολυ καραμουζα πεφτει..
:eyebrows:

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
347
Πόντοι
21
Θα κανει τιποτα του αγ βαλεντινου το μαγαζι?:grin::2funny:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
1.020
Πόντοι
86
Παρασκευή βράδυ παίζει να έχει ζευγάρι/α. Έχω καιρό να κάνω τέτοια φάση και μου έχει λείψει...

1675376569270.png
Ρε φίλε αν αλήθεια τι πουτσα είναι αυτή αν η φωτογραφία είναι αληθινή. Με άνδρα δεν έχω πάει ποτέ μονε με τρανς αλλά την βλέπεις και την λιγουρευεσαι. Πόσο την έχεις;

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.100
Πόντοι
4.936
Ρε φίλε αν αλήθεια τι πουτσα είναι αυτή αν η φωτογραφία είναι αληθινή. Με άνδρα δεν έχω πάει ποτέ μονε με τρανς αλλά την βλέπεις και την λιγουρευεσαι. Πόσο την έχεις;
19 είναι...

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Εδώ τι έχουμε μύστες;
Μια μ@λακω του vice πήγε για ρεπορτάζ στο τσονταδικο, αφού προηγουμένως είχε διαβάσει καλά το θρεντ εδώ και φυσικά μας έκλεψε τις ατάκες και τα σχολια. Σιχαμερή κομπλεξικη ελλεινιδα, και καλά πέτυχε και ζευγάρι μέσα με μια φορά που πήγε η απατεωνισσα.

BDE.C

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
0
Αξίζει θεωρείτε η επίσκεψη σε αυτό τον χώρο ή θα απογοητευτώ;
Ρωτάω σαν άπειρος με τέτοιου είδους θεματολογία.

giannispapa88

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
0
Το απόγευμα θα περάσω μια βόλτα. Έχει κανένας όρεξη να κανονίσουμε για παιχνίδι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom