kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.823
- Πόντοι
- 11.915
Έλα τυπε, σε πήραν χαμπάρι πόσο βλάκας είσαι και σ έβαλαν στην θέση σου οι μύστες. Την είχες πελώρια ανάγκη την φαπα σου αλλά το τερμάτισες με την μλκ που σε δέρνει. Άντε μπούλο και από εδώ, δεν σε σηκώνει το θρεντ.Τελικά το προφιλ βιτσιανώμαλος μάλλον εκπροσωπεί την συντακτική ομάδα του bourdela. Σβήστηκαν τα post μου με την λογική ότι αυτά που έγραψα θεωρήθηκαν spam. Πάνω που ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του το προφιλ βιτσιανωμαλος γνωστοποιώντας ότι όλα τα μέλη του απευθύνονται και γελάνε μαζί μας. Ποια μέλη είναι αυτά??? και ποιοι είμαστε εμείς όλοι οι υπόλοιποι που γελάνε μαζί μας??? Ξεστόμισε απειλές ότι συντεταγμένα θα μας διώξουν από τα μαγαζιά όλα και ότι έχουν ράμματα για την γούνα μας. Αλήθεια???? Η αλήθεια κύριοι διαχειριστές όποιοι και εάν είστε μάλλον κάτι άλλο υποκρύπτεται κάτω από την τάχα μου ελευθερία έκφρασης που σερβίρεται εδώ μέσα. Θα το σβήσετε και αυτό το πόστ?? Γιατί εντέλει βλέπω να θέλετε να συμμετέχουν εδώ μέσα μόνο αυτοί που βρίζουν χλευάζουν και περιπέζουν όλους τους υπόλοιπους. Εγώ προσωπικά δεν προέβην σε καμία αναφορά να σβηστούν σχόλια.