Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 162 63,3%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 45 17,6%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 49 19,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    256

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
Ρε είναι δικαιολογία αυτό??
Πες μου ποιος νέος έχει όραμα στην Ελλάδα?
Ποιος αγοράζει σπίτι?ποσοστά πες μου
Ποιος αγοράζει αυτοκίνητο?
Ποιος πάει διακοπές 2 φορές το χρόνο και όχι στο χωριό του?
Ισοπέδωσατε τον κόσμο και του λέτε πινετε καφέ ντελιβερη τρώτε πίτογυρα περνάτε πλουσιοπαροχα και κοιμούνται αντί να κάνουν μια επανάσταση και δεν μείνει τίποτα όρθιο να πέσει ο κουλης την άλλη μερα
Να κάνει επανάσταση για να έρθει η αγαπημένη σου αριστερά που στόχο έχει να "μην αφήσει κανένα να πεθάνει από την πείνα"; Είσαι με τα καλά σου;

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.298
Πόντοι
2.606
Τα επιδόματα τυπε είναι μέρος και ο κορμός ενός κοινωνικού κράτους ενίσχυση της μικρομεσαίας τάξης,αυτό για σένα είναι άγνωστη λέξη
Δες Γερμανία κάτω χώρες και Σκανδιναβία
Στην Ελλάδα μόνο τα δαιμονοποιειται και όχι μόνο αυτά αλλά και το καπιταλιστικο σύστημα που ακόμα η νδ δεν το έχουν ανακαλύψει πως δουλεύει η δεν θέλουν να τα χαλάσουν με παπάδες και απογοήτευσαν τα γαλάζια παιδιά
Δεν σας αρέσει το κοινωνικό κράτος εφαρμόστε καθαρό καπιταλισμό αλλα ούτε εκεί έχει τα κότσια να το κανετε
δεν τα δαιμονοποιω τυπε ,τσιμπαω κανα δυο :erection:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Mα κάθεσαι και υπερασπίζεσαι τη μαλακια του πανιβλακα ότι "η αριστερά δε θα άφηνε κανένα να πεθάνει" γράφοντας ότι τώρα ο Έλληνας αυτό έχει στόχο "να μην πεθάνει από την πείνα".

Προφανώς οποιοδήποτε ντελιβερυ είναι ακριβότερο και χειρότερο από ένα γεύμα σπιτικό. Εκτός αν ο άλλος ζει μόνος, σπάνιο, βαριέται ή δεν έχει ιδέα από μαγειρική.

Ο καφες ντελιβερυ είτε γραφείο ή χειρότερα στο σπίτι είναι απλά δείγμα της ανεγκεφαλιας του νεοέλληνα.
Ρε καταλαβαίνεις τι σου λέω?
Ότι οι τιμές των καρτέλ των σούπερ μάρκετ σου είναι τόσο ακριβες που είτε ντελιβερι είτε σπιτικό ένα και το αυτό.
Έρχεσαι μετά εσύ ο βλακας ο ανεγκέφαλος και λες παραγγέλνετε ντελιβερι καλοπερνατε δεν υπάρχει φτώχεια όλα πάνε καλά

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.296
Πόντοι
6.256
Mα κάθεσαι και υπερασπίζεσαι τη μαλακια του πανιβλακα ότι "η αριστερά δε θα άφηνε κανένα να πεθάνει" γράφοντας ότι τώρα ο Έλληνας αυτό έχει στόχο "να μην πεθάνει από την πείνα".

Προφανώς οποιοδήποτε ντελιβερυ είναι ακριβότερο και χειρότερο από ένα γεύμα σπιτικό. Εκτός αν ο άλλος ζει μόνος, σπάνιο, βαριέται ή δεν έχει ιδέα από μαγειρική.

Ο καφες ντελιβερυ είτε γραφείο ή χειρότερα στο σπίτι είναι απλά δείγμα της ανεγκεφαλιας του νεοέλληνα.
Δεν υπερασπίζομαι τίποτα που είπε ο ζαν

εγώ έγραψα ότι σήμερα πάρα πολύς κόσμος μετράει και το ευρώ για να πάρει να φάει τα βασικά. Αν νομίζεις ότι δεν συμβαίνει εξήγησε το γιατί? γιατί εγώ ξέρω να σου πω με νούμερα.

Όχι δεν είναι ακριβότερο.....αυτό είναι το θέμα....έχει καταντήσει τα ίδια πράγματα από το σούπερ να είναι ίδια τιμή με το ντιλίβερι....μόνο αν φας μακαρόνια και φακές είναι πιο φτηνά.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Να κάνει επανάσταση για να έρθει η αγαπημένη σου αριστερά που στόχο έχει να "μην αφήσει κανένα να πεθάνει από την πείνα"; Είσαι με τα καλά σου;
Ναι ρε γιατί μόνο η αριστερά μπορεί να εφαρμόσει κοινωνική πολιτική και η αριστερά μπορεί να τα βάλει με τους έχοντες και αυτούς που ροκανιζουν τον πλούτο της χώρας και αυτούς που κερδοσκοπούν και αυτούς που φοροδιαφευγουν και περνάνε μαύρο χρήμα έξω στους φορολογικούς παράδεισους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγώ έγραψα ότι σήμερα πάρα πολύς κόσμος μετράει και το ευρώ για να πάρει να φάει τα βασικά. Αν νομίζεις ότι δεν συμβαίνει εξήγησε το γιατί? γιατί εγώ ξέρω να σου πω με νούμερα.

Όχι δεν είναι ακριβότερο.....αυτό είναι το θέμα....έχει καταντήσει τα ίδια πράγματα από το σούπερ να είναι ίδια τιμή με το ντιλίβερι....μόνο αν φας μακαρόνια και φακές είναι πιο φτηνά.
Ρε αυτά που λέω λες,εγκεφαλικό έχεις παθει?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
Ρε καταλαβαίνεις τι σου λέω?
Ότι οι τιμές των καρτέλ των σούπερ μάρκετ σου είναι τόσο ακριβες που είτε ντελιβερι είτε σπιτικό ένα και το αυτό.
Έρχεσαι μετά εσύ ο βλακας ο ανεγκέφαλος και λες παραγγέλνετε ντελιβερι καλοπερνατε δεν υπάρχει φτώχεια όλα πάνε καλά
Ναι ρε πανηλιθιε, όταν ο άλλος κάθε πρωί παραγγέλνει καφέ (+ κρουασάν ή τυρόπιτα) με ντελιβερυ αντί να βάλει μια καφετιέρα και μια τοστιέρα στο μαγαζί/γραφείο ή να χρησιμοποιήσει στο σπίτι είναι δείγμα είτε ότι δεν ξέρει να υπολογίσει τα έξοδα του ή έχει φράγκα και "δεν πεινάει". Δεν είπα ότι είναι εκατομμυριούχος αλλά σίγουρα ΔΕΝ πεινάει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506

Αυτός ο κόσμος που περιγράφεις πάντα υπήρχε, πάντα υπάρχει, πάντα θα υπάρχει, πιάνεις την ακραία φτώχεια ως συνήθως, τι να κάνουμε, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα κατάφεραν στη ζωή, πάντα έτσι ήταν. Εκτός αν νομίζεις πως φτωχοί δεν υπήρχαν ποτέ, ο κουλης τους φτωχοποίησε όλους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
Ναι ρε γιατί μόνο η αριστερά μπορεί να εφαρμόσει κοινωνική πολιτική και η αριστερά μπορεί να τα βάλει με τους έχοντες και αυτούς που ροκανιζουν τον πλούτο της χώρας και αυτούς που κερδοσκοπούν και αυτούς που φοροδιαφευγουν και περνάνε μαύρο χρήμα έξω στους φορολογικούς παράδεισους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε αυτά που λέω λες,εγκεφαλικό έχεις παθει?
Όπως έκανε ο Τσιπρας ο φίλος σου δηλαδή :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
ρε τυπε και επανασταση να γινει παλι απλα δεν θα πειναμε, αν εχουμε σπιτια αμαξια πισινες κτλ θα ειμαστε εχοντες θα μας τα παρει η αριστερα, συ ειπας. ταλε κουαλε δηλαδη
Οποτε τι να τρεχουμε
Η αριστερά τυπε θα κάνει καλύτερο ισομερισμο των χρημάτων θα μείωση την ψαλίδα μεταξι ελίτ και μικρομεσαίας τάξης
Εντωμεταξύ αυτό κάνει ακριβώς το καπιταλιστικο σύστημα με μόνη διαφορά ότι υπερφορολογει αλλά δεν το δινει στους πολίτες ως κοινωνική πολιτικη αλλά σε κρισιμους τομείς του κράτους για αυτό και βλέπεις υποδομές σ αυτά τα μέρη ενώ Ελλάδα είναι μισόγκρεμισμενες όλες οι υπηρεσίες και οι υποδομες

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.296
Πόντοι
6.256
Αυτός ο κόσμος που περιγράφεις πάντα υπήρχε, πάντα υπάρχει, πάντα θα υπάρχει, πιάνεις την ακραία φτώχεια ως συνήθως, τι να κάνουμε, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα κατάφεραν στη ζωή, πάντα έτσι ήταν. Εκτός αν νομίζεις πως φτωχοί δεν υπήρχαν ποτέ, ο κουλης τους φτωχοποίησε όλους.
ωραία

σύμφωνα με επίσημα στοιχεία οι Έλληνες είναι στην τελευταία θέση αγοραστικής δύναμης στην Ευρώπη.

Αφού εγώ δεν ξέρω λογικά τα επίσημα στοιχεία κάτι ξέρουν...αν θες πάρε ένα τηλ εκεί που τα βγάζουν και πες "καθίστε ρε μαλάκες...αφού το εφοοδ πάει γαμιώντας"

δεν πρόκειται να καταλάβεις τι σημαίνει όριο φτώχειας, τι σημαίνει φτωχοποιημένος και ποια η διαφορά τους. Και κυρίως δεν καταλαβαίνεις ποιοι δείκτες είναι οι σημαντικοί.

Οπότε άστο να πάει

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Φτωχοποιησε πολλούς
Ελ επαγγελματίες έστειλε πόλλους στην ανεργία και τους άλλους τους ροκανιζει στους φόρους.
Επίσης η άνοδος των τιμών όπως ενέργεια και βασικών τροφίμων καρτέλ στα σούπερ μάρκετ δεν μπορεί να τα διαχειριστεί και να πέσει ο πληθωρισμός και το μόνο που κάνει είναι να ανεβάζει τον κατώτερο μέχρι να γίνει το μπαμ και αυξηθεί η ανεργία παλι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
ωραία

σύμφωνα με επίσημα στοιχεία οι Έλληνες είναι στην τελευταία θέση αγοραστικής δύναμης στην Ευρώπη.

Αφού εγώ δεν ξέρω λογικά τα επίσημα στοιχεία κάτι ξέρουν...αν θες πάρε ένα τηλ εκεί που τα βγάζουν και πες "καθίστε ρε μαλάκες...αφού το εφοοδ πάει γαμιώντας"

δεν πρόκειται να καταλάβεις τι σημαίνει όριο φτώχειας, τι σημαίνει φτωχοποιημένος και ποια η διαφορά τους. Και κυρίως δεν καταλαβαίνεις ποιοι δείκτες είναι οι σημαντικοί.

Οπότε άστο να πάει
Βολικά ξεχνάς πως τα επίσημα στοιχεία αφορούν ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ εισοδήματα.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.298
Πόντοι
2.606
ωραία

Οπότε άστο να πάει
Δωσε τηλ θα τους παρω εγω :angry:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Κόψε αυτή τη καραμελα έχει τους μηχανισμούς και ελέγχει αν δεν τους έχει να παραιτηθεί.
Πάρτο χαμπάρι η αγοραστική δύναμη του Έλληνα έχει πιάσει πάτο και ευθύνη έχει η νδ και ο κουλης

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.296
Πόντοι
6.256
ε ναι....γιατί είναι γνωστό ότι ο κάθε μισθωτός που δουλεύει ταμείας στον αβ ή ο κάθε συνταξιούχος που παίρνει 580ε
έχουν και από 2-3 πηγές μαύρου εισοδήματος :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
Κόψε αυτή τη καραμελα έχει τους μηχανισμούς και ελέγχει αν δεν τους έχει να παραιτηθεί.
Πάρτο χαμπάρι η αγοραστική δύναμη του Έλληνα έχει πιάσει πάτο και ευθύνη έχει η νδ και ο κουλης
Όσο μπορούσε να ελέγχει εσένα με την παράνομη καντίνα και τα εισαγώμενα σαπακια που πουλούσες από Βουλγαρία.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.298
Πόντοι
2.606
ε ναι....γιατί είναι γνωστό ότι ο κάθε μισθωτός που δουλεύει ταμείας στον αβ ή ο κάθε συνταξιούχος που παίρνει 580ε
έχουν και από 2-3 πηγές μαύρου εισοδήματος :confused:
ο συνταξιουχος των 580 και πολλα του ειναι, δεν πρεπει να ειχε πληρωσει εισφορα ουτε στον υπνο του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom