Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο μισογυνισμος σ ολο τ το μεγαλειο
Τις γυναίκες δεν τις μισώ... μου είναι σεξουαλικά αδιάφορο αυτό που έχουν ανάμεσα στα σκέλια τους.....

αυτες ν δεις ποσο σε ευγνωμονουν![]()
ελαΕλα σε φτιαξα. Σου βρηκα τριχωτο αγορι!
![]()

αυτό μου αρέσει πάντως και ας μην είναι το νούμερό μου....

Πραγματικά ο NEOKLES έθεσε ένα θέμα που με έχει προβληματίσει και εμένα. Εγώ δεν το θέτω από την άποψη της αρεννωπότητας ή της ομοφυλοφιλίας, ούτε καν υγιεινής - είναι καθαρά θέμα lifestyle, σήμερα είναι της μόδας αύριο δεν είναι. Αλλά έχω μία απορία: ο άνδρας κατάφερε ανά τους αιώνες να μείνει μακριά από την διαδικασία της αποτρίχωσης, των κρεμών ακόμα και των άπειρων καλλυντικών αφήνοντας αυτό το βασανιστικό και χρονοβόρο σπορ στις γυναίκες προς τέρψιν δική μας βεβαίως. Προφανώς δεν μιλάω για καθαριότητα και τα βασικά. Γιατί χαλάτε την πιάτσα ρε παιδιά? Τόσο ελεύθερο χρόνο έχετε? Τόσο πολύ το ευχαριστιέστε?
ρε μαν σορρυ αλλα μαρεσουν μονο οι γυναικεςΠες στο δροσερο αγορι τα προσοντα σου!
Σε ψαχνει!
;)

Ανωμαλερε μαν σορρυ αλλα μαρεσουν μονο οι γυναικες![]()
παλαιομοδητης![]()

φιλε οι ελλεηνιδες τον θελουν ξυρισμενοΕγω εχω τριχες και στην πλατη,και δεν ντρεπομαι γι αυτο.Να πανε να γαμηθουν οι ελλεηνιδες.Οι αλιθηνες γυναικες τον θελουν τον αντρα ΑΝΤΡΑ
![]()