Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θες να κονομήσεις βαρβατίλα φώτο δροσερό αγόριΑν κάποιος που διαβάζει αυτές τις γραμμές ανήκει στην υπό εξαφάνιση κατηγορία των αξύριστων, ας μου στείλει μια φωτό να την έχω μαζί με τα εικονίσματα....
.... Και νά ξεπρόβαλε ένας νέος τομέας εκμετάλευσης και εμπορίου. Αποτριχωτικές αλοιφές,
μηχανές, παροχή παρόμοιων υπηρεσιών, απαιτήσεις από τη γκόμενα κλπ.
Αρκετοί από αυτούς που ξυρίζουν τ’ αρχιδάκια τους δεν ξέρουν ότι ίσως δεν πρέπει να το κάνουν με τον αφρό ξυρίζματος για το πρόσωπο. Δεν ξέρουν επίσης ότι αν μια τρίχα - που ξαναβγαίνοντας- μπεί προς τα μέσα, δημιουργεί μόλυνση και ίσως ρίχνει το ανοσοποιητικό χωρίς λόγο.
Δε θα σας πω για την υπέροχη αίσθηση να γλείφεις κάτι μεταξύ αχινού και όρχεος όταν οι τρίχες στο θείο σακουλάκι αρχίζουν να ξαναβγαίνουν.
΄Οσο για το σαθρό επιχείρημα της καθαριότητας θα σας απαντήσω : μην πλένεστε και ξυριστείτε μόνο.... (μου έχει τύχει) δε θα σαστε και τόσο καθαροί. Μάγκες μου, ο πούτσος έχει εστία βακτηριδίων όχι φυσικά το εφηβαίο που επιμελώς ξυρίζετε κόντρα, αλλά το πουτσοκέφαλο που είναι βλενογόνος και παράγει τα υγράκια του....Εκεί θέλει πλύσιμο και όχι ξύρισμα.....

Αν κάποιος που διαβάζει αυτές τις γραμμές ανήκει στην υπό εξαφάνιση κατηγορία των αξύριστων, ας μου στείλει μια φωτό να την έχω μαζί με τα εικονίσματα....
δε μου λες ρε τυπε μεχρι να ρουφηξεις κανα πουτσονι τρομπονι θα μας ζαλισεις ταρχιδια με μαλακιες?
Κοίτα που φτάσαμε,να μην ενοχλούντε οι γκόμενες και να ενοχλείται το πουστράκι. ΟΥΣΤ ρε![]()
![]()
![]()
θες να κονομήσεις βαρβατίλα φώτο δροσερό αγόρι![]()
Σαν θαυμαστής και λάτρης του αντρικού στοιχείου, παρατηρώ ν' αποκαθηλώνουν όλο και περισσότεροι τις τρίχες από το σώμα τους.
Και ενώ το "καθαρό πρόσωπο" μας έχει χαιρετήσει προ πολλού (το μούσι στον άντρα συμβολίζει κάτι γι' αυτούς που ξέρουν), το καλογυαλισμένο πουλάκι με τ' αυγουλάκια του ξυρισμένα κόντρα είναι πλέον πρέπον (ελληνικά: must).
Δε θα σας πώ για τον αυξανόμενο αριθμό αυτών που ξυρίζουν τα πόδια τους (το κάνουν άραγε για "καθαριότητα" και αυτό; ή μήπως παίζουν με τα δευτερόλεπτα στο φίνις και τους εμποδίζει η τρίχα με την αντίστασή της;)
Το ξύρισμα της ανδρικής τριχοφυίας ξεκίνησε από τις τσόντες. ΄Οταν κάτι το βλέπεις συνέχεια νομίζεις ότι έχει και καλώς (βασική αρχή της προπαγάνδας). Εφαρμόστηκε για τεχνικούς και καλά λόγους από κάποιους αθλητές (νομίζω το πρωτοδίδαξαν οι κολυμβητές και οι ποδηλάτες), το λάνσαραν οι πρώτοι τις μόδες διδάξαντες γκευ και τώρα φυσικά όλοι.
Τύπε κι εμένα με άγχωσε ο Νεοκλής τύπος....ρε πουτανιαρησες με εχεται μπερδεψη....να τα ξυρισω η οχι;....
Δικιο εχεις ρε τυπε!
Τοσο καιρο τα λεω αλλα δεν μου δινει κανεις σημασια!
Για ποιο λογο αραγε?
Τι εχω?
Με φοβουνται?
Εχω κατι περιεργο?
Τι? Επιτελους!!!
------->![]()
...ρε πουτανιαρησες με εχεται μπερδεψη....να τα ξυρισω η οχι;....
Δικιο εχεις ρε τυπε!
------->![]()
οι γκόμενες, αγοράκι μου γλυκό, σε θέλουν όσο γίνεται πιο ψαλιδισμένο, για να λένε μετά "χάθηκαν οι άντρες". Είναι οι πλεον αναρμόδιες για να μιλάνε... χεχε. Αυτές στην Απω Ανατολή παραμόρφωναν τα ποδια τους και δε μπορουσαν να περπατήσουν και θα τις χαλασει το ξυρισμένο σου πουλάκι;