δεν εχεις λιγο ή πολύ γκεη.
όπως δεν εχει λιγο και πολύ εγγυος.
ή εισαι ή δεν εισαι.
σου αρεσει το σεξ με αντρες εισαι γκεη. εμενα μου αρεσουν οι γυναικες, τις τρανς τις κοιταω γιατι εχουν γυναικεια εμφανιση , αλλα ξεροντας ότι είναι αντρες δεν μπορω να παω. οποιος του αρεσει η ανδρικη εμφανιση (ακομη και γυναικα μποντυμπιλντερ ή παει εν γνωση του με αντρα ή τρανς λεγεται ομοφυλόφιλος-γκεη.
Oταν ανηδεοι χωρης παρεξηγα εκφράζουν άποψη. Φιλαρα καλά το ξεκηνισες
Όταν βλέπεις τη Yasmin Lee στο δρόμο θα καβλωνες; Ναι. Γιατί , ? Γιατί ΗσΕ άντρας και θες να αναπαραγης το ηδος μας. Άρα σου αρεση το θηλυκό γιατί είναι μουναροτερη από άλλες χοντρές που γαμαμε . Πάμε παρακάτω, αν όντως σου αρέσουν οι γυνεκες μια χαρά κάνης σεξ μαζι τις.
Είπες και κάτι σοστο και σοβαρό όμως. Με γινεκια μποντυμπιλντερου που έγινε τίγκα στα μασκλια ξενερωοω λες και ημε άντρας. Επίσης μάνας φίλος καμιά φορά μου ακουμπαη το πόδι και μου έρχεται να του χωσω μπουκέτο ασινεσθητα Όταν ομος η τρανσαρα με τις ποδαρες χειλαρες μοσχομυρηστη σε πλακωση στα γλοσοφηλα και στον κάνη πέτρα και στο τσημπουκη σε δαχτιλιαση και κατακαβλωσης , ε ηνε διαφορετικό με το ομολφυλοφιλος που είπες δηλαδή μου αρεση το ίδιο φύλλο.
Αν δεν σε φτιαχνη αντρική εμφάνιση ΗσΕ στρεητ. Τώρα άμα τρος ψολη και σου αρεση εξαρτάται από που τον τρως.
Δηλαδή αυτοί που βάζουν με στραπ ον τη γκόμενα να τους τον χώσει ηνε γκεη;μην ηστε μαλακές αλανηα μουα