OnlyFans και μαλακιες !!!
Αφού όμως υπάρχει κόσμος που τα χώνει εκεί,αυτές το εκμεταλευονται και λογικό είναι ...
Ανέπαφη συλλογή ευρουλακίων...και εύκολη.
Για να μπορουν να παίρνουν τα λεφτά του καθενός αεριτζιδικα,χωρίς φυσική παρουσία πίσω από μια οθόνη και στις περισσότερες των περιπτώσεων σου απορρίπτουν την σεξουαλικη επαφή,πάει να πει ότι είναι αρκετά τα κορόιδα....
Καλά κάνουν αφού μπορούν...
Προσωπικά έχω τα στανταρακια μου που τα συζητάμε "και αυτά" ....
Είμαι της παλιάς σχολής εγώ...
Τσαρκες και πάλι τσαρκες !!!!
Στο τέλος θα χαθεί τελείως η μπάλα!!!
Για να μπορουν να παίρνουν τα λεφτά του καθενός αεριτζιδικα,χωρίς φυσική παρουσία πίσω από μια οθόνη και στις περισσότερες των περιπτώσεων σου απορρίπτουν την σεξουαλικη επαφή,πάει να πει ότι είναι αρκετά τα κορόιδα....
Θα εξαιρούσα τις περιπτώσεις όπου ο συνδρομητής ζητά βίντεο με συγκεκριμένα σκηνικά και η ονλιφατζού το κάνει. Εκεί μια συνδρομή στο OF ίσως είχε μια λογική. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, πραγματικά πεταμένα λεφτά. Λες και ζούμε στη Βόρεια Κορέα (που ζούμε αλλά σε άλλα πράγματα) και το διαδικτυακό πορνό είναι ανύπαρκτο.
Δε βαριέσαι...!!!!
Κουβέντα να γίνεται...
Ο καθένας,έχει την άποψη του...
Αν και νομίζω φίλε ,οτι οι γέροι από το "Muppet Show", ότι σχολίαζαν,πάντα είχε βάση και ήταν πετυχημένο...
Δε βαριέσαι...!!!!
Κουβέντα να γίνεται...
Ο καθένας,έχει την άποψη του...
Αν και νομίζω φίλε ,οτι οι γέροι από το "Muppet Show", ότι σχολίαζαν,πάντα είχε βάση και ήταν πετυχημένο...
Πραγματικά, χωρίς πλάκα, αν κανείς δεν έχει συστολές, και γουστάρει ρίσκο στη ζωή του - μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά με τόσους ανόητους που υπάρχουν ανά τον κόσμο. Πολλοί μα πάρα πολλοί είναι εντελώς "αγαθοί" βλάκες που είναι τροφή για κάθε λογής επιτήδειο.
Ειδικά το OF είναι πρακτικά άχρηστη πλατφόρμα - δεν είμαστε στη Βόρεια Κορέα, όπως πολύ σωστά είπε ο άλλος. Μια χαρά βρίσκουμε τσόντες free. Εκτός αν κάποιοι μαλάκες έχουν απαιτήσεις κατά παραγγελία. Εκεί αλλάζει το σχήμα.
Ονομάζομαι kanela toblerone l και κατάγομαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μένω στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την πορνεία. Έχω πολλές εμπειρίες στον σεξουαλικό τομέα. Στόχος μου είναι να ευχαριστήσω τους πελάτες μου και ούτω καθεξής ότι μπορούν να επιτύχουν...
Γεια σασ με λενε Αλισια 25 χρονι αληθηνη τρανσεχυαλ ολεσ μου φωτογραφιες είναι προσφατες και αληθηνες οτι βλεπεις απο φωτο αφτο θα συναντήσεις και απο κοντα με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές Κάθε άτομο στον κόσμο είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αντιμετωπίζω τον...
Γεια σασ με λενε Αλισια 25 χρονι αληθηνη τρανσεχυαλ ολεσ μου φωτογραφιες είναι προσφατες και αληθηνες οτι βλεπεις απο φωτο αφτο θα συναντήσεις και απο κοντα με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές Κάθε άτομο στον κόσμο είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αντιμετωπίζω τον...
εχω εγω,δεν κανει τιποτα,ειναι γνωστη επισης αλλα δεν μπορω να πω παραπανω πραγματα,αλλα γενικα απο υπηρεσιες ειναι 0,ουτε να σε αγγιξει ουτε τπτ,και καθε φορα σου λεει περιμενε εχω αλλο πελατη μεσα με γαμαει και ερχομαι σε εσενα και ολη η ιδια ιστορια,κατι τετοια περιεργα..
εχω εγω,δεν κανει τιποτα,ειναι γνωστη επισης αλλα δεν μπορω να πω παραπανω πραγματα,αλλα γενικα απο υπηρεσιες ειναι 0,ουτε να σε αγγιξει ουτε τπτ,και καθε φορα σου λεει περιμενε εχω αλλο πελατη μεσα με γαμαει και ερχομαι σε εσενα και ολη η ιδια ιστορια,κατι τετοια περιεργα..
Εχει αναφερθεί πως είχε παίξει σε γνωστή και καλή (;) ταινία αλλά έπαιξε ενα μανούριασμα εδώ μέσα οπότε δεν αποκαλύπτονται και πολλά ...
Την N.L. θέλω και εγώ να δοκιμάσω αλλά κάτι περίεργα διάβασα σε παλιές κριτικές του εξωτερικού ...