Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
0
Πραγματικά απορώ πόσο μα πόσο ανόητοι και μωροί είναι όσοι έχουν συνδρομές στο OnlyFans είτε σε τρανς είτε σε γυναίκες. Τόσο ανόητοι;
Εδώ ζητάνε 150 για να χύσουν ορισμένες, δε θα ζητάνε συνδρομές 2-3 ευρώ στο ονλι φανς; Τα ζόμπι ναναι καλά που τις σπονσοραρουν

Vassillis76

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
18
Like
1.816
Πόντοι
1.196
Πραγματικά απορώ πόσο μα πόσο ανόητοι και μωροί είναι όσοι έχουν συνδρομές στο OnlyFans είτε σε τρανς είτε σε γυναίκες. Τόσο ανόητοι;
OnlyFans και μαλακιες !!!
Αφού όμως υπάρχει κόσμος που τα χώνει εκεί,αυτές το εκμεταλευονται και λογικό είναι ...
Ανέπαφη συλλογή ευρουλακίων...και εύκολη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.834
Πόντοι
2.356
OnlyFans και μαλακιες !!!
Αφού όμως υπάρχει κόσμος που τα χώνει εκεί,αυτές το εκμεταλευονται και λογικό είναι ...
Ανέπαφη συλλογή ευρουλακίων...και εύκολη.
Απίστευτα πολλές γυναίκες έχουν OnlyFans - απορώ πόσοι είναι μαλάκες τελικά εκεί έξω;

Vassillis76

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
18
Like
1.816
Πόντοι
1.196
Απίστευτα πολλές γυναίκες έχουν OnlyFans - απορώ πόσοι είναι μαλάκες τελικά εκεί έξω;
Για να μπορουν να παίρνουν τα λεφτά του καθενός αεριτζιδικα,χωρίς φυσική παρουσία πίσω από μια οθόνη και στις περισσότερες των περιπτώσεων σου απορρίπτουν την σεξουαλικη επαφή,πάει να πει ότι είναι αρκετά τα κορόιδα....
Καλά κάνουν αφού μπορούν...
Προσωπικά έχω τα στανταρακια μου που τα συζητάμε "και αυτά" ....
Είμαι της παλιάς σχολής εγώ...
Τσαρκες και πάλι τσαρκες !!!!
Στο τέλος θα χαθεί τελείως η μπάλα!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.834
Πόντοι
2.356
Για να μπορουν να παίρνουν τα λεφτά του καθενός αεριτζιδικα,χωρίς φυσική παρουσία πίσω από μια οθόνη και στις περισσότερες των περιπτώσεων σου απορρίπτουν την σεξουαλικη επαφή,πάει να πει ότι είναι αρκετά τα κορόιδα....
Συμφωνώ μαζί σου - τα στανταράκια όμως είναι δύσκολο να βρεις πια... πάνε οι καλές εποχές.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.456
Πόντοι
1.446

Συμφωνώ μαζί σου - τα στανταράκια όμως είναι δύσκολο να βρεις πια... πάνε οι καλές εποχές.
Σαν να ακούω γέρους στο καφενείο ( που δεν πηγαίνω) ή τους γέρους του "Muppet Show" (που το έβλεπα ) λολ

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.550
Πόντοι
446

Θα εξαιρούσα τις περιπτώσεις όπου ο συνδρομητής ζητά βίντεο με συγκεκριμένα σκηνικά και η ονλιφατζού το κάνει. Εκεί μια συνδρομή στο OF ίσως είχε μια λογική. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, πραγματικά πεταμένα λεφτά. Λες και ζούμε στη Βόρεια Κορέα (που ζούμε αλλά σε άλλα πράγματα) και το διαδικτυακό πορνό είναι ανύπαρκτο.

Vassillis76

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
18
Like
1.816
Πόντοι
1.196
Σαν να ακούω γέρους στο καφενείο ( που δεν πηγαίνω) ή τους γέρους του "Muppet Show" (που το έβλεπα ) λολ
Δε βαριέσαι...!!!!
Κουβέντα να γίνεται...
Ο καθένας,έχει την άποψη του...
Αν και νομίζω φίλε ,οτι οι γέροι από το "Muppet Show", ότι σχολίαζαν,πάντα είχε βάση και ήταν πετυχημένο...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.456
Πόντοι
1.446
Δε βαριέσαι...!!!!
Κουβέντα να γίνεται...
Ο καθένας,έχει την άποψη του...
Αν και νομίζω φίλε ,οτι οι γέροι από το "Muppet Show", ότι σχολίαζαν,πάντα είχε βάση και ήταν πετυχημένο...
Συμφωνώ.
Και εσείς δίκιο έχετε εξάλλου...

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.470
Πόντοι
951

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.834
Πόντοι
2.356
Εδώ ζητάνε 150 για να χύσουν ορισμένες, δε θα ζητάνε συνδρομές 2-3 ευρώ στο ονλι φανς; Τα ζόμπι ναναι καλά που τις σπονσοραρουν
Πραγματικά, χωρίς πλάκα, αν κανείς δεν έχει συστολές, και γουστάρει ρίσκο στη ζωή του - μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά με τόσους ανόητους που υπάρχουν ανά τον κόσμο. Πολλοί μα πάρα πολλοί είναι εντελώς "αγαθοί" βλάκες που είναι τροφή για κάθε λογής επιτήδειο.
Ειδικά το OF είναι πρακτικά άχρηστη πλατφόρμα - δεν είμαστε στη Βόρεια Κορέα, όπως πολύ σωστά είπε ο άλλος. Μια χαρά βρίσκουμε τσόντες free. Εκτός αν κάποιοι μαλάκες έχουν απαιτήσεις κατά παραγγελία. Εκεί αλλάζει το σχήμα.

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
138
Πόντοι
0

Κομάντος εδώ έχουμε κάποια πληροφορία?

pho

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
0

Έχετε άποψη? Είναι καλή στο παθητικό??

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
262
Πόντοι
21

Έχετε άποψη? Είναι καλή στο παθητικό??
Για παθητικό δεν ξέρω την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο με ένα 30αρι τώρα δεν ξέρω πόσα ζητάει

HellBlade69

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
110
Πόντοι
0

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.233
Πόντοι
1.056

Για αυτή εδώ ξέρουμε τι παίζει, δείχνει δυνατό εργαλείο
,,,φάτσα δεν βλέπω και αυτό με βάζει σε υπόνοιες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom