Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.506
Πόντοι
1.446
kalisee δεν με τραβαει κ τοσο ρε γμτ δεν ξερω γιατι
Τι να κάνουμε;...αν δεν σου κάνει, δεν σου κάνει.Και εμένα πέρυσι που μου την είχε δείξει σε φωτογραφία η "Cammy" δεν μου άρεσε αλλά μετά την δοκίμασα και έχουμε πολύ καλή χημεία . Έφτιαξε δε και την μύτη της τώρα στις "διακοπές"

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
128
Πόντοι
1
Τι να κάνουμε;...αν δεν σου κάνει, δεν σου κάνει.Και εμένα πέρυσι που μου την είχε δείξει σε φωτογραφία η "Cammy" δεν μου άρεσε αλλά μετά την δοκίμασα και έχουμε πολύ καλή χημεία . Έφτιαξε δε και την μύτη της τώρα στις "διακοπές"
μιλησα μαζι της 300 για μιση πλακα μας κανει

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
930
Πόντοι
86
Εχει δοκιμασει κανεις ?
Για ενεργητική σούπερ

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
6
Like
270
Πόντοι
1
ειναι ομορφη, καλη ενεργητικη, σε προσεγμενο και καθαρο χωρο στη νεα σμυρνη. πριν 5-6 μηνες η επισκεψη δεν θυμαμαι αν το δωρο ηταν 60 η 70 αλλα αξιζε.

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.304
Πόντοι
481
ειναι ομορφη, καλη ενεργητικη, σε προσεγμενο και καθαρο χωρο στη νεα σμυρνη. πριν 5-6 μηνες η επισκεψη δεν θυμαμαι αν το δωρο ηταν 60 η 70 αλλα αξιζε.
Ευχαριστώ πολύ! Θηλυπρεπής γενικά? Είχε κάτι περίεργο?

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
6
Like
270
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ! Θηλυπρεπής γενικά? Είχε κάτι περίεργο?
ναι, πολυ θηλυκη παρουσια, ειχα διαβασει για παραξενη συμπεριφορα κτλ, και δεν την ειχα επισκεφτει, δεν μου εδειξε κατι τετοιο, αν θες ενεργητικη κατα την γνωμη μου αξιζει.

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.304
Πόντοι
481
Ευχαριστώ φένεται όντως πολύ όμορφη

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
503
Πόντοι
311
ξέρει κάποιος τίποτα?
Ρομαλεν τσαβαλεν αυτο σιγουρακι. Μετα πρεπει να ειναι αβυζο (απλα το αναφερω). Νομιζω της γνωστης ρομαλοτσαβαλεν παρέας που μερικες τις βλεπω και στην καβαλας στον σκλαβενιτη.

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
1
ναι, πολυ θηλυκη παρουσια, ειχα διαβασει για παραξενη συμπεριφορα κτλ, και δεν την ειχα επισκεφτει, δεν μου εδειξε κατι τετοιο, αν θες ενεργητικη κατα την γνωμη μου αξιζει.
στοματικο με προφυλακτικο ?

Dimitris2003ds

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
116
Πόντοι
0
epaggelmatias kavliara trans athina kallithea 6946569451

Εκει που καθομουν και εψαχνα να βρω κατι τσουπ βρισκω αυτη την αγγελια.
Λεω ας το κανω το κασκαντεριλικι μου. Μιλαμε, κανονιζουμε πολυ ευκολα για ενεργοπαθητικο που το τονισα 3 φορες σιγουρα στα 50 ευρακια. Στο τηλ και απο κοντα πολυ προσχαρη και τσαχπίνα σαν χαρακτήρας. Φτανω στο σπιτι εκανα αμαν για να παρκαρω (Συγγρού). Μπαινω στο σπιτι μικρο ακαταστασία φουλ και σβηστα φωτα. Μιλαμε εκει να γνωριστουμε και τσουπ ζηταει το δωράκι, κατι που με παραξένεψε. Λοιπον ειναι μεγαλη φόλα και θελει να σε διωξει οσο πιο αναίμακτα μπορει με το να μ παιζει συνεχεια τον πουτσο να μην καυλωνει γτ θελει και καλα ακαποτο τσιμπο για να καυλωσει με τα πολλα χυνει στα μπαμ με μαλακια και συνεχιζει να μ τον παιζει να χυσω κατι που με τσαντισε γτ ενω της ελεγα να σταματήσει αυτη συνεχιζε για να μην την γαμησω,το ενεργητικο της ηταν ενας δονητης που μου ψευτο εβαλε. Την γυρισα μπρούμυτα μου εκανε την δυσκολη μπηκα στα πολυ μπαμ εχυσα και πουλεψα με βημα γοργόν. Αποτέλεσμα φολα μεγαλη και μακρυα μάγκες. Ειμαι κασκαντερ τι να κανουμε...
Πόσα σου ζήτησε και γιατί γράφει 29? Είναι σίγουρα 50+

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.506
Πόντοι
1.446
Όντως btw ξέρεις καμιά καλή Ελληνίδα για ενεργητικό?
Δεν έχω πείρα από Ελληνίδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όντως btw ξέρεις καμιά καλή Ελληνίδα για ενεργητικό?
Δεν έχω πείρα από Ελληνίδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom