niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
kalisee δεν με τραβαει κ τοσο ρε γμτ δεν ξερω γιατιΔεν έχω δοκιμάσει ακόμα με ψήνει γι'αυτό η "Kalisee" αλλά μαζεύω λεφτά.
(Για duo με Θεά Yara)
kalisee δεν με τραβαει κ τοσο ρε γμτ δεν ξερω γιατιΔεν έχω δοκιμάσει ακόμα με ψήνει γι'αυτό η "Kalisee" αλλά μαζεύω λεφτά.
(Για duo με Θεά Yara)
Τι να κάνουμε;...αν δεν σου κάνει, δεν σου κάνει.Και εμένα πέρυσι που μου την είχε δείξει σε φωτογραφία η "Cammy" δεν μου άρεσε αλλά μετά την δοκίμασα και έχουμε πολύ καλή χημεία . Έφτιαξε δε και την μύτη της τώρα στις "διακοπές"kalisee δεν με τραβαει κ τοσο ρε γμτ δεν ξερω γιατι
μιλησα μαζι της 300 για μιση πλακα μας κανειΤι να κάνουμε;...αν δεν σου κάνει, δεν σου κάνει.Και εμένα πέρυσι που μου την είχε δείξει σε φωτογραφία η "Cammy" δεν μου άρεσε αλλά μετά την δοκίμασα και έχουμε πολύ καλή χημεία . Έφτιαξε δε και την μύτη της τώρα στις "διακοπές"
300 ; ποιά ; τι ; για εξπλαίην ...μιλησα μαζι της 300 για μιση πλακα μας κανει
YARA ME KALISEE ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ μιλησα με yara300 ; ποιά ; τι ; για εξπλαίην ...
Για ενεργητική σούπερΕχει δοκιμασει κανεις ?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
![]()
Μιχαέλα Περιστέρι για άμεση συνάντηση
Ειμαι η Μιχαελα βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις Λειτουργώ ενεργητικά και παθητικά το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη παρακαλω οχι μηνυματα.μονο κληση για αμεση συναντηση 6944614674 no messages no...kanesex.com
ειναι ομορφη, καλη ενεργητικη, σε προσεγμενο και καθαρο χωρο στη νεα σμυρνη. πριν 5-6 μηνες η επισκεψη δεν θυμαμαι αν το δωρο ηταν 60 η 70 αλλα αξιζε.
Ευχαριστώ πολύ! Θηλυπρεπής γενικά? Είχε κάτι περίεργο?ειναι ομορφη, καλη ενεργητικη, σε προσεγμενο και καθαρο χωρο στη νεα σμυρνη. πριν 5-6 μηνες η επισκεψη δεν θυμαμαι αν το δωρο ηταν 60 η 70 αλλα αξιζε.
ναι, πολυ θηλυκη παρουσια, ειχα διαβασει για παραξενη συμπεριφορα κτλ, και δεν την ειχα επισκεφτει, δεν μου εδειξε κατι τετοιο, αν θες ενεργητικη κατα την γνωμη μου αξιζει.Ευχαριστώ πολύ! Θηλυπρεπής γενικά? Είχε κάτι περίεργο?
Ρομαλεν τσαβαλεν αυτο σιγουρακι. Μετα πρεπει να ειναι αβυζο (απλα το αναφερω). Νομιζω της γνωστης ρομαλοτσαβαλεν παρέας που μερικες τις βλεπω και στην καβαλας στον σκλαβενιτη.ξέρει κάποιος τίποτα?![]()
Χριστίνα. 6945059902
Καλησπέρα ειμαι η Χριστίνα 24χρονών ενεργοπαθητική κυρίως Και 100% η κοπέλα που βλέπεις στις φωτογραφίες!!! Έλα να βγάλουμε τις καύλες μας και να περάσουμε τέλεια !!!! Το δωράκι μου είναι 100€ για 1 ώρα στον χώρο μου Και άμα επιθυμείς επίσκεψη σε ξενοδοχείο ή στον χώρο σου είναι 200€ για 1 ώρα...kanesex.com
στοματικο με προφυλακτικο ?ναι, πολυ θηλυκη παρουσια, ειχα διαβασει για παραξενη συμπεριφορα κτλ, και δεν την ειχα επισκεφτει, δεν μου εδειξε κατι τετοιο, αν θες ενεργητικη κατα την γνωμη μου αξιζει.
69 χωριςστοματικο με προφυλακτικο ?
Πόσα σου ζήτησε και γιατί γράφει 29? Είναι σίγουρα 50+epaggelmatias kavliara trans athina kallithea 6946569451
Εκει που καθομουν και εψαχνα να βρω κατι τσουπ βρισκω αυτη την αγγελια.
Λεω ας το κανω το κασκαντεριλικι μου. Μιλαμε, κανονιζουμε πολυ ευκολα για ενεργοπαθητικο που το τονισα 3 φορες σιγουρα στα 50 ευρακια. Στο τηλ και απο κοντα πολυ προσχαρη και τσαχπίνα σαν χαρακτήρας. Φτανω στο σπιτι εκανα αμαν για να παρκαρω (Συγγρού). Μπαινω στο σπιτι μικρο ακαταστασία φουλ και σβηστα φωτα. Μιλαμε εκει να γνωριστουμε και τσουπ ζηταει το δωράκι, κατι που με παραξένεψε. Λοιπον ειναι μεγαλη φόλα και θελει να σε διωξει οσο πιο αναίμακτα μπορει με το να μ παιζει συνεχεια τον πουτσο να μην καυλωνει γτ θελει και καλα ακαποτο τσιμπο για να καυλωσει με τα πολλα χυνει στα μπαμ με μαλακια και συνεχιζει να μ τον παιζει να χυσω κατι που με τσαντισε γτ ενω της ελεγα να σταματήσει αυτη συνεχιζε για να μην την γαμησω,το ενεργητικο της ηταν ενας δονητης που μου ψευτο εβαλε. Την γυρισα μπρούμυτα μου εκανε την δυσκολη μπηκα στα πολυ μπαμ εχυσα και πουλεψα με βημα γοργόν. Αποτέλεσμα φολα μεγαλη και μακρυα μάγκες. Ειμαι κασκαντερ τι να κανουμε...
Εννοεί 29 πάνω απ' τα 50Πόσα σου ζήτησε και γιατί γράφει 29? Είναι σίγουρα 50+
Όντως btw ξέρεις καμιά καλή Ελληνίδα για ενεργητικό?Εννοεί 29 πάνω απ' τα 50
Δεν έχω πείρα από ΕλληνίδεςΌντως btw ξέρεις καμιά καλή Ελληνίδα για ενεργητικό?
Δεν έχω πείρα από ΕλληνίδεςΌντως btw ξέρεις καμιά καλή Ελληνίδα για ενεργητικό?
Αφου γραφω 50 ευρουλακια. 29 χωρις τα καλοκαιρια θα υπολόγισε τι να σου πωΠόσα σου ζήτησε και γιατί γράφει 29? Είναι σίγουρα 50+
Μάλλον και χωρίς τους χειμώνεςΑφου γραφω 50 ευρουλακια. 29 χωρις τα καλοκαιρια θα υπολόγισε τι να σου πω