Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

takismpaineis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύντροφοι. Επειδή καλά τα λέτε εσείς αλλά εγώ παλεύω από 22 χρόνων να πάω με τρανς και είμαι 28 ΠΡΩΤΑΡΗΣ, δώστε τα φώτα σας και ενημερώστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που μπαίνει πρώτη φορά στο κόλπο, χωρίς να φοβάται να κολλήσει τυφλοποντικίαση.

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
475
Πόντοι
311
Καλησπέρα σύντροφοι. Επειδή καλά τα λέτε εσείς αλλά εγώ παλεύω από 22 χρόνων να πάω με τρανς και είμαι 28 ΠΡΩΤΑΡΗΣ, δώστε τα φώτα σας και ενημερώστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που μπαίνει πρώτη φορά στο κόλπο, χωρίς να φοβάται να κολλήσει τυφλοποντικίαση.
1. Πως το καταφερες αυτο τοσα χρονια?
2. Φαίνεται οτι παρακολουθείς το νημα,οπότε σιγουρα θα εχεις βρει απαντηση σε αυτο που ρωτας εκτός αν δεν εχεις διαβασει τπτ.
3. Κανεις την ερωτηση σου αλλα δεν μας λες και τι ψαχνεις (ενεργητικο παθητικο).

ΥΓ. Καλοπροαιρετα στα λεω.

takismpaineis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Χίλια συγγνώμη για την ελλιπή διατύπωση της ερώτησης μου.

1. Το γεγονός ότι ποτέ δεν έτυχε να ασχοληθώ με τον αγοραίο έρωτα, ο φόβος που δεν ξέρω πως να φερθώ σε μια τέτοια κατάσταση και φυσικά της υγιεινής που επικρατεί σύμφωνα με το forum, το έκαναν όλο και πιο δύσκολο.

2. Παρακολουθώ το νήμα γενικά από πιο παλιά αλλά με εξαίρεση την Ντορα (από άποψη υγιεινής και ότι θέλει πρωτάρηδες) δεν βρήκα άλλη απάντηση

3. Ψάχνω ενεργητική τρανς στην Αθήνα.

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
4
Like
729
Πόντοι
81
Καλησπέρα! Πείτε ένα κορίτσι ( ενεργητικό) με δικό της χώρο σε ανθρώπινη τιμή Αθήνα για να γουστάρουμε !!

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
475
Πόντοι
311
epaggelmatias kavliara trans athina kallithea 6946569451

Εκει που καθομουν και εψαχνα να βρω κατι τσουπ βρισκω αυτη την αγγελια.
Λεω ας το κανω το κασκαντεριλικι μου. Μιλαμε, κανονιζουμε πολυ ευκολα για ενεργοπαθητικο που το τονισα 3 φορες σιγουρα στα 50 ευρακια. Στο τηλ και απο κοντα πολυ προσχαρη και τσαχπίνα σαν χαρακτήρας. Φτανω στο σπιτι εκανα αμαν για να παρκαρω (Συγγρού). Μπαινω στο σπιτι μικρο ακαταστασία φουλ και σβηστα φωτα. Μιλαμε εκει να γνωριστουμε και τσουπ ζηταει το δωράκι, κατι που με παραξένεψε. Λοιπον ειναι μεγαλη φόλα και θελει να σε διωξει οσο πιο αναίμακτα μπορει με το να μ παιζει συνεχεια τον πουτσο να μην καυλωνει γτ θελει και καλα ακαποτο τσιμπο για να καυλωσει με τα πολλα χυνει στα μπαμ με μαλακια και συνεχιζει να μ τον παιζει να χυσω κατι που με τσαντισε γτ ενω της ελεγα να σταματήσει αυτη συνεχιζε για να μην την γαμησω,το ενεργητικο της ηταν ενας δονητης που μου ψευτο εβαλε. Την γυρισα μπρούμυτα μου εκανε την δυσκολη μπηκα στα πολυ μπαμ εχυσα και πουλεψα με βημα γοργόν. Αποτέλεσμα φολα μεγαλη και μακρυα μάγκες. Ειμαι κασκαντερ τι να κανουμε...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.428
Πόντοι
1.446

erik.black

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
απο ολες αυτες απο τι καταλαβενετε μονο η Αλεξανδρα δεν εχει φοτοσοπ στ αγγελειες της ολες η αλλες τις φωτο ειναι ενα χαλι μαυρο ακομα και η βραζιλιανα στ αγγελεια φενεται μονα αλλα μπαζακι εντελυ ....Μονο η δικια μας η αλεξανδρα παραμενει καβλα .....
Και η Λια είναι καυλα , την έχω δει από κοντά σε μαγαζί ! Αδύνατο και μικρό δεν έχει βυζι αλλά είναι μούτρο

dule11

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
ξέρει κάποιος τίποτα?

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.