You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Συνάδελφοι εδώ ξέρουμε τίποτα;
kanesex.com

Κλεοπάτρα
Για περισσότερα κάνε εγγραφή εδώ : https://onlyfans.com/nefelidarling Ενεργοπαθητική τρανς στο κέντρο της Πάτρας με 19 εκατοστά για ιντερνετικό είτε από κοντά παιχνίδι. Διαθέσιμη από 2μμ μέχρι 1-2 τα μεσάνυχτα. Τα ραντεβού μέσω onlyfans είναι σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ προτεραιότητα για αυτό αν θες πιο άμεσο...

Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.426
- Πόντοι
- 1.446
Σακούλα να πάρειςΕίδα ναι οκ, δεν ψάχνω για γάμο....για τις υπηρεσίες ρώτησα....
Είδαμε και τις "μουναρες" που ζητάνε και κέρατα τους και μας ξεπετανε....

RockTh
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2025
- Like
- 202
- Πόντοι
- 0
Εντάξει ρε παιδιά, μια ερώτηση έκανα ο μαύροςΣακούλα να πάρεις![]()
Χαχαχαχα
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.426
- Πόντοι
- 1.446
Άμα θέλ' η τράνς και ο γαμπρός τύφλα να'χει ο ΣεβαστόςΕντάξει ρε παιδιά, μια ερώτηση έκανα ο μαύρος
Χαχαχαχα
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.072
- Πόντοι
- 456
Εντάξει ρε παιδιά, μια ερώτηση έκανα ο μαύρος
Χαχαχαχα
Καλά κάνεις και ρωτάς!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα θέλ' η τράνς και ο γαμπρός τύφλα να'χει ο Σεβαστός
Ωραίος !!!
VaR22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.347
- Πόντοι
- 201
Κάνε συνδρομή στο onlyfans της αρχικά, και αν της αρέσεις μπορεί και να κλείσεις ραντεβού μαζί της.Συνάδελφοι εδώ ξέρουμε τίποτα;
![]()
Κλεοπάτρα
Για περισσότερα κάνε εγγραφή εδώ : https://onlyfans.com/nefelidarling Ενεργοπαθητική τρανς στο κέντρο της Πάτρας με 19 εκατοστά για ιντερνετικό είτε από κοντά παιχνίδι. Διαθέσιμη από 2μμ μέχρι 1-2 τα μεσάνυχτα. Τα ραντεβού μέσω onlyfans είναι σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ προτεραιότητα για αυτό αν θες πιο άμεσο...kanesex.com
Μια βοήθεια ρε παιδιά και δεν κρατιέμαι χαχαΚαλησπέρα σε όλους σας παρακολουθώ καιρό σαν επισκέπτης και μόλις άνοιξα τον λογαριασμό....θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι οποίος μπορεί δηλαδή να μου δώσει κάποιος συμβουλές...εχω πάει 2 φορές όλες και όλες με τρανς με μια κοπέλα που έχω γνωρίσει στο τιντερ σαν ενεργητικός εγώ...εδώ και καιρό όμως θέλω και νιώθω έτοιμος να δοκιμάσω παθητικό που με καυλώνει πάρα πολύ στην ιδέα και μόνο...από όσες έχω δει από τις αγγελίες και ψάξιμο γενικά με καυλώνει πολύ η lisy lopez...θα ήθελα να σας ρωτήσω σαν πρωτάρης για πρώτη φορά θα μου την προτιμάτε η δεν θα τα καταφέρω πιστεύετε λόγο μεγέθους...παντός αυτή με καυλώνει περισσότερο από όλες όσες έχω δει
poutsarasss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2025
- Like
- 148
- Πόντοι
- 0
ΠΡΟΣΟΧΗ! βαζει ψευτικες τοποθεσιες οτι βρισκεται σε διαφορα μέρη της Ελλάδας και λεει οτι έχουν προτεραιότητα οσοι τις στειλουν μεσω only fans κ καλα....απλά ψάχνει κοροιδα να κανουν subscribe στο ονλυ φανσ...ΜΑΚΡΙΑΣυνάδελφοι εδώ ξέρουμε τίποτα;
![]()
Κλεοπάτρα
Για περισσότερα κάνε εγγραφή εδώ : https://onlyfans.com/nefelidarling Ενεργοπαθητική τρανς στο κέντρο της Πάτρας με 19 εκατοστά για ιντερνετικό είτε από κοντά παιχνίδι. Διαθέσιμη από 2μμ μέχρι 1-2 τα μεσάνυχτα. Τα ραντεβού μέσω onlyfans είναι σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ προτεραιότητα για αυτό αν θες πιο άμεσο...kanesex.com
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.426
- Πόντοι
- 1.446
Ποιός ηλίθιος θα κάνει εγγραφή σε OF ώστε να μπει σε σειρά προτεραιότητας ;ΠΡΟΣΟΧΗ! βαζει ψευτικες τοποθεσιες οτι βρισκεται σε διαφορα μέρη της Ελλάδας και λεει οτι έχουν προτεραιότητα οσοι τις στειλουν μεσω only fans κ καλα....απλά ψάχνει κοροιδα να κανουν subscribe στο ονλυ φανσ...ΜΑΚΡΙΑ
Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 208
- Πόντοι
- 0
Τρελό παρεάκι! Για πολύ γαμήσι!!!Το γνωστό παρεακι
Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 208
- Πόντοι
- 0
Υπεύθυνη δήλωση, φορολογική ενημερότητα.Ποιός ηλίθιος θα κάνει εγγραφή σε OF ώστε να μπει σε σειρά προτεραιότητας ;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.452
- Πόντοι
- 4.510
Ξέρει κανείς αν η Σόφη ξαναγύρισε φυλής 99;Δεν την βλέπω ποια στο 104
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
προσπαθησα στο τηλ που εχει αλλα κλειστοΠΡΟΣΟΧΗ! βαζει ψευτικες τοποθεσιες οτι βρισκεται σε διαφορα μέρη της Ελλάδας και λεει οτι έχουν προτεραιότητα οσοι τις στειλουν μεσω only fans κ καλα....απλά ψάχνει κοροιδα να κανουν subscribe στο ονλυ φανσ...ΜΑΚΡΙΑ
για ενα μερακατο ζουμε ερε γλεντια
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
αν αντεχεις το ξεκολιασμα πηγαινεΚαλησπέρα σε όλους σας παρακολουθώ καιρό σαν επισκέπτης και μόλις άνοιξα τον λογαριασμό....θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι οποίος μπορεί δηλαδή να μου δώσει κάποιος συμβουλές...εχω πάει 2 φορές όλες και όλες με τρανς με μια κοπέλα που έχω γνωρίσει στο τιντερ σαν ενεργητικός εγώ...εδώ και καιρό όμως θέλω και νιώθω έτοιμος να δοκιμάσω παθητικό που με καυλώνει πάρα πολύ στην ιδέα και μόνο...από όσες έχω δει από τις αγγελίες και ψάξιμο γενικά με καυλώνει πολύ η lisy lopez...θα ήθελα να σας ρωτήσω σαν πρωτάρης για πρώτη φορά θα μου την προτιμάτε η δεν θα τα καταφέρω πιστεύετε λόγο μεγέθους...παντός αυτή με καυλώνει περισσότερο από όλες όσες έχω δει
οπως ειναι γνωστο αν πισινος σου εχει 0 χιλιομετρα για 9 μερες θα υποφερεις
Δεν ξέρω αν αντέχω πρώτη μου φορα θα είναι και γενικά η πληροφορίες που έχω είναι μόνο από εδώ...έχω διαβάσει και για άλλες κοπέλες που γράφονται ότι είναι καλές για πρωτάρηδες απλός η συγκεκριμένη με καυλώνει πάρα πολύ και θα ήθελα πολυ να με ξεσκίσει το θέμα είναι να μην έχω κάποιο πρόβλημα πιο μετά γιατί και δεν μπορούμε να πάμε και δουλειά χαχααν αντεχεις το ξεκολιασμα πηγαινε
οπως ειναι γνωστο αν πισινος σου εχει 0 χιλιομετρα για 9 μερες θα υποφερεις
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 217
- Like
- 13.501
- Πόντοι
- 31.618
Αν σε τραβάει η φάση και θες να το κάνεις κάντο.Δεν ξέρω αν αντέχω πρώτη μου φορα θα είναι και γενικά η πληροφορίες που έχω είναι μόνο από εδώ...έχω διαβάσει και για άλλες κοπέλες που γράφονται ότι είναι καλές για πρωτάρηδες απλός η συγκεκριμένη με καυλώνει πάρα πολύ και θα ήθελα πολυ να με ξεσκίσει το θέμα είναι να μην έχω κάποιο πρόβλημα πιο μετά γιατί και δεν μπορούμε να πάμε και δουλειά χαχα
Αν δεις πος πονάς και δεν την παλεύεις πες όπα κοπελιά δεν μπορώ.αυτη θα σταματήσει δεν θα σε βιάσει
Το θέμα είναι να το ευχαριστηθω κιόλας όμως...και να είναι και η κοπέλα καλή με πρωτάρηδεςΑν σε τραβάει η φάση και θες να το κάνεις κάντο.
Αν δεις πος πονάς και δεν την παλεύεις πες όπα κοπελιά δεν μπορώ.αυτη θα σταματήσει δεν θα σε βιάσει
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 2.542
- Πόντοι
- 446
Τα εννιάμερα είναι υπερεκτιμημένα. Αυτά τα περί πόνων, "δε θα μπορείς να κάτσεις μετά" κλπ. είναι μαλακίες. Απλώς με ρέγουλα το κλανίδι για λίγες ημέρες μετά το σκίσιμο προς αποφυγή ατυχημάτων χαχα. Τσούξιμο μετά ενδέχεται να υπάρξει μόνο αν σκιστείς κυριολεκτικά. Δλδ αν υπάρξει καμιά εκδορά.
Εκείνη την ώρα όμως, ναι. Θα υπάρξει από ενόχληση έως (πολύς) πόνος ανάλογα το μέγεθος και πόσο ανοιχτός είσαι. Λίγα λεπτά υπόθεση κατά κανόνα.
Εκείνη την ώρα όμως, ναι. Θα υπάρξει από ενόχληση έως (πολύς) πόνος ανάλογα το μέγεθος και πόσο ανοιχτός είσαι. Λίγα λεπτά υπόθεση κατά κανόνα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις