Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.449
Πόντοι
206
Με τη Λυδια έχει κάποιος εμπειρία? Είναι πολύ όμορφη

silver13

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Like
3
Πόντοι
0
Συνάδελφοι εδώ ξέρουμε τίποτα;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.426
Πόντοι
1.446

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.072
Πόντοι
456

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.347
Πόντοι
201
Κάνε συνδρομή στο onlyfans της αρχικά, και αν της αρέσεις μπορεί και να κλείσεις ραντεβού μαζί της.

Valsr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους σας παρακολουθώ καιρό σαν επισκέπτης και μόλις άνοιξα τον λογαριασμό....θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι οποίος μπορεί δηλαδή να μου δώσει κάποιος συμβουλές...εχω πάει 2 φορές όλες και όλες με τρανς με μια κοπέλα που έχω γνωρίσει στο τιντερ σαν ενεργητικός εγώ...εδώ και καιρό όμως θέλω και νιώθω έτοιμος να δοκιμάσω παθητικό που με καυλώνει πάρα πολύ στην ιδέα και μόνο...από όσες έχω δει από τις αγγελίες και ψάξιμο γενικά με καυλώνει πολύ η lisy lopez...θα ήθελα να σας ρωτήσω σαν πρωτάρης για πρώτη φορά θα μου την προτιμάτε η δεν θα τα καταφέρω πιστεύετε λόγο μεγέθους...παντός αυτή με καυλώνει περισσότερο από όλες όσες έχω δει
Μια βοήθεια ρε παιδιά και δεν κρατιέμαι χαχα

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
148
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΟΧΗ! βαζει ψευτικες τοποθεσιες οτι βρισκεται σε διαφορα μέρη της Ελλάδας και λεει οτι έχουν προτεραιότητα οσοι τις στειλουν μεσω only fans κ καλα....απλά ψάχνει κοροιδα να κανουν subscribe στο ονλυ φανσ...ΜΑΚΡΙΑ

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.426
Πόντοι
1.446
ΠΡΟΣΟΧΗ! βαζει ψευτικες τοποθεσιες οτι βρισκεται σε διαφορα μέρη της Ελλάδας και λεει οτι έχουν προτεραιότητα οσοι τις στειλουν μεσω only fans κ καλα....απλά ψάχνει κοροιδα να κανουν subscribe στο ονλυ φανσ...ΜΑΚΡΙΑ
Ποιός ηλίθιος θα κάνει εγγραφή σε OF ώστε να μπει σε σειρά προτεραιότητας ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.452
Πόντοι
4.510
Ξέρει κανείς αν η Σόφη ξαναγύρισε φυλής 99;Δεν την βλέπω ποια στο 104

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
προσπαθησα στο τηλ που εχει αλλα κλειστο
για ενα μερακατο ζουμε ερε γλεντια

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους σας παρακολουθώ καιρό σαν επισκέπτης και μόλις άνοιξα τον λογαριασμό....θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι οποίος μπορεί δηλαδή να μου δώσει κάποιος συμβουλές...εχω πάει 2 φορές όλες και όλες με τρανς με μια κοπέλα που έχω γνωρίσει στο τιντερ σαν ενεργητικός εγώ...εδώ και καιρό όμως θέλω και νιώθω έτοιμος να δοκιμάσω παθητικό που με καυλώνει πάρα πολύ στην ιδέα και μόνο...από όσες έχω δει από τις αγγελίες και ψάξιμο γενικά με καυλώνει πολύ η lisy lopez...θα ήθελα να σας ρωτήσω σαν πρωτάρης για πρώτη φορά θα μου την προτιμάτε η δεν θα τα καταφέρω πιστεύετε λόγο μεγέθους...παντός αυτή με καυλώνει περισσότερο από όλες όσες έχω δει
αν αντεχεις το ξεκολιασμα πηγαινε
οπως ειναι γνωστο αν πισινος σου εχει 0 χιλιομετρα για 9 μερες θα υποφερεις

Valsr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
10
Πόντοι
0
αν αντεχεις το ξεκολιασμα πηγαινε
οπως ειναι γνωστο αν πισινος σου εχει 0 χιλιομετρα για 9 μερες θα υποφερεις
Δεν ξέρω αν αντέχω πρώτη μου φορα θα είναι και γενικά η πληροφορίες που έχω είναι μόνο από εδώ...έχω διαβάσει και για άλλες κοπέλες που γράφονται ότι είναι καλές για πρωτάρηδες απλός η συγκεκριμένη με καυλώνει πάρα πολύ και θα ήθελα πολυ να με ξεσκίσει το θέμα είναι να μην έχω κάποιο πρόβλημα πιο μετά γιατί και δεν μπορούμε να πάμε και δουλειά χαχα

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
217
Like
13.501
Πόντοι
31.618
Δεν ξέρω αν αντέχω πρώτη μου φορα θα είναι και γενικά η πληροφορίες που έχω είναι μόνο από εδώ...έχω διαβάσει και για άλλες κοπέλες που γράφονται ότι είναι καλές για πρωτάρηδες απλός η συγκεκριμένη με καυλώνει πάρα πολύ και θα ήθελα πολυ να με ξεσκίσει το θέμα είναι να μην έχω κάποιο πρόβλημα πιο μετά γιατί και δεν μπορούμε να πάμε και δουλειά χαχα
Αν σε τραβάει η φάση και θες να το κάνεις κάντο.
Αν δεις πος πονάς και δεν την παλεύεις πες όπα κοπελιά δεν μπορώ.αυτη θα σταματήσει δεν θα σε βιάσει

• Like
Αντιδράσεις: Valsr

Valsr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Αν σε τραβάει η φάση και θες να το κάνεις κάντο.
Αν δεις πος πονάς και δεν την παλεύεις πες όπα κοπελιά δεν μπορώ.αυτη θα σταματήσει δεν θα σε βιάσει
Το θέμα είναι να το ευχαριστηθω κιόλας όμως...και να είναι και η κοπέλα καλή με πρωτάρηδες

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.542
Πόντοι
446
Τα εννιάμερα είναι υπερεκτιμημένα. Αυτά τα περί πόνων, "δε θα μπορείς να κάτσεις μετά" κλπ. είναι μαλακίες. Απλώς με ρέγουλα το κλανίδι για λίγες ημέρες μετά το σκίσιμο προς αποφυγή ατυχημάτων χαχα. Τσούξιμο μετά ενδέχεται να υπάρξει μόνο αν σκιστείς κυριολεκτικά. Δλδ αν υπάρξει καμιά εκδορά.

Εκείνη την ώρα όμως, ναι. Θα υπάρξει από ενόχληση έως (πολύς) πόνος ανάλογα το μέγεθος και πόσο ανοιχτός είσαι. Λίγα λεπτά υπόθεση κατά κανόνα.

funny_boy

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
H eyesonlia έχει αγγελία ;; Πώς την βρίσκεις;;

Stories