Μου τυχε ένα χοντρό περιστατικό χθες. Γυρνώντας σπίτι μου στο Παγκράτι χθες τα μεσανυχτα και λίγο πιωμενος, πέτυχα μια γκόμενα ξένη η οποία μου ζήτησε τσιγάρο μόλις παρκαρα. Με αυτά και με εκείνα επειδή την είδα άνετη έκανα τη κινηση μου και τη πήγα σπίτι της εκεί κοντά και της είπα να ανέβω. Μου κάνε εντύπωση το λίγο άγριο πρόσωπο της αλλά δεν έδωσα σημασία. Δίναμε γλωσσοφιλα και μου είπε ότι είναι τρανς!!! Ψιλοσοκαριστικα αλλά πάνω στη καβλα και στο ποτό που χα πιει συνέχισα. Σκαλωσα όμως όταν είδα ότι είχε πουλί(και μεγάλο!). Παρόλα αυτά και με προφύλαξη πάντα την έσκισα δυνατα στο κωλο της, αφού της είπα πρώτα ότι δεν μου χει ξανατυχει και είμαι ενεργητικός. Ο χώρος της μέτριος αλλά πολύ ευγενική η "κοπέλα". Από χθες όμως νιώθω πολυ άβολα γιατί αν και ξενέρωσα πολύ που γάμησα τραβελι και ειδικά με τη θέα του καυλωμένου πουλιού(ήμουν πιωμενος βλέπετε) μπορώ να πω ότι το πάθος της και το τσιμπούκι της ήταν απίστευτα.Ουτε με την κοπέλα μου που τα χουμε 1μισι χρόνο δεν γαμιομαστε ετσι. Και παλι όμως ξενερώνω και χαλιεμαι που γάμησα τραβελι και ελπίζω και να μη κόλλησα και τίποτα (πάω με εκδιδόμενη 1-2 φορές το χρόνο και αν και γενικά είμαι της αποστειρωσης αλλά τώρα κωλο δεν ξέρω).Ξαναλέω όμως νιώθω σκατα και δεν μπορω να κοιτάξω την κοπέλα μου στα ματια.
Πήρα το βαιμπερ της (είναι από Πορτογαλία) και μου είπε ότι ασχολείται με κοσμήματα στο ίντερνετ καθώς είναι δύσκολο να εργαστεί χωρίς να έχει αναγνωριστεί η αλλαγή.