batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
εγω θα σ πρωτηνα ν τ παιξεις θ σ μινουν κ τ λεφτα !!!!!!

Απο μεριας Ρωσιας η Ουκρανιας???Την πήρανε φαντάρο
Καλημέρα και χρόνια πολλά, και εγώ θα ήθελα πμ από κάποιον που έχει προσωπική εμπειρία από μιχαελαΟποιος έχει εμπειρία με Μιχαελα να μου στείλει. Ευχαριστώ
καμμία σχέση ...200ευρώ πρίν απο λίγους μήνες Sandra Carvalho με φίλη της γυναίκα Βραζιλιάνα , ήμουν τυχερός βέβαια να πω την αλήθεια που το πέτυχα αλλά όχι και 1000 , έλεος !Αυτό που περιγράφεις,όπως το περιγράφειις να ξέρεις είσαι στο χιλιάρικο με αυξητικές τάσεις.
ρε παιδιά γιατι δεν δοκιμάζετε κι όλο ρωτάτε για την Μιχαέλα ; δεν είναι και του πανακρίβου ! Κι έχουν γράψει ενα σωρό καλά σχόλια εδώ ...εγώ δεν ξέρω , δεν την έχω συναντήσει .Καλημέρα και χρόνια πολλά, και εγώ θα ήθελα πμ από κάποιον που έχει προσωπική εμπειρία από μιχαελα
50 ευρώ παίρνει η Μιχαέλαρε παιδιά γιατι δεν δοκιμάζετε κι όλο ρωτάτε για την Μιχαέλα ; δεν είναι και του πανακρίβου ! Κι έχουν γράψει ενα σωρό καλά σχόλια εδώ ...εγώ δεν ξέρω , δεν την έχω συναντήσει .
Εγώ προσωπικά ρωτάω γιατί δεν βρίσκω πουθενά κριτικές για την μιχαελαρε παιδιά γιατι δεν δοκιμάζετε κι όλο ρωτάτε για την Μιχαέλα ; δεν είναι και του πανακρίβου ! Κι έχουν γράψει ενα σωρό καλά σχόλια εδώ ...εγώ δεν ξέρω , δεν την έχω συναντήσει .
Δεν έχω πάει μαζί της ,αλλά όλοι καλά λόγια λένε για αυτήν...Εγώ προσωπικά ρωτάω γιατί δεν βρίσκω πουθενά κριτικές για την μιχαελα
Την έχω συναντήσει αρκετές φορές και είναι μια χαρά. Ευγενέστατη, ωραίο δωμάτιο, με υπομονή. Το εργαλείο της είναι κανονικό στα 15-16εκατ σχετικά χοντρό όμως, με υπομονή όμως κι ένας πρωτάρης (εγώ ) το παίρνει. Οχι σαν τις Βραζιλιάνες που και στο χώνουν άγρια και τον έχουν πάνω από 8 όλες σχεδόν.Καλησπέρα
μετά από αρκετές συναντήσεις με Ελληνίδες και όχι μόνο trans μια μόνο με κέρδισε και ήταν αστέρι σε όλα εμφάνιση και χαρακτήρα και αυτή ήταν η Νεφέλη η οποία έχει αποχωρήσει από τον χώρο.
Από εκεί και πέρα η Εύα πολύ καλή περίπτωση για παιχνίδια και η Φενια ακολουθούν. Μετά το χάος δεν έχω δει όμως Μιχαέλα και Ρία .
Μου αρέσει η Celia από τις φωτό δεν βλέπω όμως κριτικές κτλ.
Το λέτε ? Έχουμε κάποια κριτική με την συγκεκριμένη.
Για την Αντριάνα στην Ευελπίδων μιλάς μύστη μου;Για μένα πάντως η Αντριάννα ήταν η πρώτη μου. Έγινε την δεύτερη φορα που πήγα και την προτίμησα γιατί δεν βιάζεται. Έχει μεγάλο εργαλείο όμως. Και καλό και κακό ;) Αυτή η Νεφέλη όντως τέλος; Δεν την συνάντησα τλκ ποτέ
δωσε τηλ ΑντριανασΓια μένα πάντως η Αντριάννα ήταν η πρώτη μου. Έγινε την δεύτερη φορα που πήγα και την προτίμησα γιατί δεν βιάζεται. Έχει μεγάλο εργαλείο όμως. Και καλό και κακό ;) Αυτή η Νεφέλη όντως τέλος; Δεν την συνάντησα τλκ ποτέ
YeapΓια την Αντριάνα στην Ευελπίδων μιλάς μύστη μου;
δωσε τηλ Αντριανασ