Νέα

Trans για πρωτάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newbie82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
Εγω τ παιζω καθε μερα :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Dimitris2003ds

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
214
Πόντοι
20
Magkes kserei kaneis kati gia authn?

• Like
Αντιδράσεις: dsq
Εγγρ.
21 Δεκ 2025
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
280

Έχει πάει κάποιος;

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.110
Πόντοι
3.446
Αυτό που περιγράφεις,όπως το περιγράφειις να ξέρεις είσαι στο χιλιάρικο με αυξητικές τάσεις.
καμμία σχέση ...200ευρώ πρίν απο λίγους μήνες Sandra Carvalho με φίλη της γυναίκα Βραζιλιάνα , ήμουν τυχερός βέβαια να πω την αλήθεια που το πέτυχα αλλά όχι και 1000 , έλεος !

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.110
Πόντοι
3.446
Καλημέρα και χρόνια πολλά, και εγώ θα ήθελα πμ από κάποιον που έχει προσωπική εμπειρία από μιχαελα
ρε παιδιά γιατι δεν δοκιμάζετε κι όλο ρωτάτε για την Μιχαέλα ; δεν είναι και του πανακρίβου ! Κι έχουν γράψει ενα σωρό καλά σχόλια εδώ ...εγώ δεν ξέρω , δεν την έχω συναντήσει .

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
388
Πόντοι
21
ρε παιδιά γιατι δεν δοκιμάζετε κι όλο ρωτάτε για την Μιχαέλα ; δεν είναι και του πανακρίβου ! Κι έχουν γράψει ενα σωρό καλά σχόλια εδώ ...εγώ δεν ξέρω , δεν την έχω συναντήσει .
50 ευρώ παίρνει η Μιχαέλα

triggos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2014
Like
91
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά ρωτάω γιατί δεν βρίσκω πουθενά κριτικές για την μιχαελα

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.953
Πόντοι
1.196
Εγώ προσωπικά ρωτάω γιατί δεν βρίσκω πουθενά κριτικές για την μιχαελα
Δεν έχω πάει μαζί της ,αλλά όλοι καλά λόγια λένε για αυτήν...
Νμζ ότι λέει κάτι αυτό.

RamonesG

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα
μετά από αρκετές συναντήσεις με Ελληνίδες και όχι μόνο trans μια μόνο με κέρδισε και ήταν αστέρι σε όλα εμφάνιση και χαρακτήρα και αυτή ήταν η Νεφέλη η οποία έχει αποχωρήσει από τον χώρο.
Από εκεί και πέρα η Εύα πολύ καλή περίπτωση για παιχνίδια και η Φενια ακολουθούν. Μετά το χάος δεν έχω δει όμως Μιχαέλα και Ρία .
Μου αρέσει η Celia από τις φωτό δεν βλέπω όμως κριτικές κτλ.
Το λέτε ? Έχουμε κάποια κριτική με την συγκεκριμένη.

fabien_66

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
100
Like
977
Πόντοι
6.960
Καλησπέρα
μετά από αρκετές συναντήσεις με Ελληνίδες και όχι μόνο trans μια μόνο με κέρδισε και ήταν αστέρι σε όλα εμφάνιση και χαρακτήρα και αυτή ήταν η Νεφέλη η οποία έχει αποχωρήσει από τον χώρο.
Από εκεί και πέρα η Εύα πολύ καλή περίπτωση για παιχνίδια και η Φενια ακολουθούν. Μετά το χάος δεν έχω δει όμως Μιχαέλα και Ρία .
Μου αρέσει η Celia από τις φωτό δεν βλέπω όμως κριτικές κτλ.
Το λέτε ? Έχουμε κάποια κριτική με την συγκεκριμένη.
Την έχω συναντήσει αρκετές φορές και είναι μια χαρά. Ευγενέστατη, ωραίο δωμάτιο, με υπομονή. Το εργαλείο της είναι κανονικό στα 15-16εκατ σχετικά χοντρό όμως, με υπομονή όμως κι ένας πρωτάρης (εγώ ) το παίρνει. Οχι σαν τις Βραζιλιάνες που και στο χώνουν άγρια και τον έχουν πάνω από 8 όλες σχεδόν.
Ναι, είναι αλήθεια ότι έχει έναν γάτο αλλά δεν μας ενόχλησε ποτέ.
Α, κι έχει τα χρονάκια της: πάνω από 40 σίγουρα. Είναι όμως μια Κυρία με τα όλα της.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Το κακό ή καλό, οπωσττο πάρει κανείς,, είναι ότι όταν τον φας μετά το ζητάς συνέχεια

loubenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
60
Πόντοι
0
Για μένα πάντως η Αντριάννα ήταν η πρώτη μου. Έγινε την δεύτερη φορα που πήγα και την προτίμησα γιατί δεν βιάζεται. Έχει μεγάλο εργαλείο όμως. Και καλό και κακό ;) Αυτή η Νεφέλη όντως τέλος; Δεν την συνάντησα τλκ ποτέ

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
150
Πόντοι
0
Για μένα πάντως η Αντριάννα ήταν η πρώτη μου. Έγινε την δεύτερη φορα που πήγα και την προτίμησα γιατί δεν βιάζεται. Έχει μεγάλο εργαλείο όμως. Και καλό και κακό ;) Αυτή η Νεφέλη όντως τέλος; Δεν την συνάντησα τλκ ποτέ
Για την Αντριάνα στην Ευελπίδων μιλάς μύστη μου;

PETROSANAL RIM1

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
990
Πόντοι
81
δωσε τηλ Αντριανασ

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.929
Πόντοι
1.056
δωσε τηλ Αντριανασ