Οχι..θα πρεπει και η γυναικα καποιες φορες να κερναει,αν οχι την δευτερη,ούτε την τρίτη,την τεταρτη φορα να κερασει..το οτι εχει καλη εμφανιση μονο,δεν μου λεει κατι,δεν μου προσφερει κατι αυτο... θα πρεπει κι αυτη να μου δωσει καποια πραγματα...γιατι εκεινη μπορει να ειναι ομορφη,αλλα αν θελει να ειναι με ενα ανδρα σαν κι εμενα, θα χρειαστει καπου καπου να κερναει και αυτη... Ας κερνάω 7 εγω,3 αυτή,δεν πειράζει..αν συνηθισει να κερνας μονο εσυ, κακομαθαινει και ουτε θα κοιταζει το πορτοφολι σε κανενα ραντεβου..μην την θεοποιουμε εξαιτιας του οτι ειναι καβλα...εισαι κι εσυ αντρας με υψηλη αξια... δεν εισαι κατωτερος της...ετσι κανουν πολλοι, τους φερονται σαν να μην υπαρχουν αλλες και εχουν καβαλησει το καλαμι,οι γκομενες.Να εισαι καλα,φίλε.Σωστος Μανο. Ευχαριστουμε για τη βοηθεια σου στο νημα. Θα χαρω να ξαναδιαβασω δικα σου ποστ εδω.
Παρατηρησα μια σπουδη εκ μερους σου σε πολλα θεματα-ενεργειες. Ειδικα με αυτα που εγραψες στο τελος. Ετσι ακριβως.
Στο μονο που εχω διαφορετικη γνωμη ειναι στο θεμα της πληρωμης του λογαριασμου. Φυσικα και πληρωνουμε εμεις. Δεν εχουμε θεμα για το αν θα βγαλει το πορτοφολι της τη δευτερη φορα ουτε τη τριτη. Πληρωνει με το τροπο της ως 8+ που ειναι, με τη φρεσκαδα της και με τα ναζια της εκει που πρεπει ετσι και αλλιως. Ισως το λες για τις περιπτωσεις που καποιος θα ψαχνει κατι πιο σοβαρο απο ενα απλο πηδημα οποτε ναι, εκει σε αυτη τη περιπτωση παιζει ρολο αυτο στην αξιολογηση της ως ανθρωπος.
Για καποιον ομως που απλα θελει να παιξει μπαλα με μουνια 8+, πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).