Νέα

Το ποδοσφαιρο που μας αξιζει!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Για μια ακομα χρονιά το ελληνικο ποδοσφαιρο μαζευει μπαλάκια στην Ευρώπη.. Προσωπικη μου αποψη,(και με καθε διαθεση για συζητηση και ανταλλαγη αποψεων)
Ειναι οτι εχουμε το ποδοσφαιρο που μας αξιζει. Σαν Ελληνες φιλαθλοι. Δεν ειμαστε για παραπανω. Και αυτο μπορει ευκολα να το διαπιστωσει κανεις απο τα διαφορα οπαδικα φορουμ στο σαιτ. Τα διαβαζεις και λες σε «ποιό πλανητη ζω?». Τα θεματα που απασχολουν το μεσο Ελληνα φιλαθλο δεν ειναι τα χαλια της ομαδας του. Αυτα τα θυμαται μετα απο εβδομαδες οπως η σημερινη. Σε 10 μερες τα ξεχναει και τον απασχολουν τα αλλα. Τα ...ουσιωδη. Οπως για παραδειγμα ,πόσα πρωταθληματα πηρε ο ΠΑΟ στο ...μοντερνο πενταθλο και στο γουοτερ ταβλι, ποιοί οπαδοι ειναι κοτες και ποιοί λαγοι? Μπραβο παιδιά. Συνεχιστε ετσι!!! Βαρεθηκα να ακουω «στο ταδε  ραντεβου σας δειραμε, στο αλλο σας δειραμε εμεις, ειστε κοτες . Τρεχατε .Ειστε λαγοι κλπ» .
Αλλο ...φλεγον θεμα . Τον Τσουκαλα και τον Ηλιοπουλο τους γαμησανε κυριολεκτικα ή μεταφορικα? Παιδια λυστε το γιατι δεν μπορω να κοιμηθω ως Ολυμπιακος. Οπως και ενας φιλος μου βαζελος. Ειναι θεμα ...τιμης για μενα να εχουν γαμησει κυριολεκτικα τον Ηλιοπουλο και μεταφορικα τον Τσουκαλα. Οπως και το αναποδο για το φιλο μου το βαζελο.
Μην ξεχασουμε να λυσουμε και το αλλο καυτο θεμα. Ο Αναστοπουλος ηταν πουστης ενεργητικος ή παθητικος? Ο Σαραβακος? Οντως τα ειχε με τον Αγγελο Διονυσιου ή οχι? Και ενταξει να γινει μια κουτσομπολιστικη συζητηση παει στο διαολο. Βλεπω ομως οτι  υπαρχει παθος , βρισιες και ανθρωποι που ειναι ικανοι να σκοτωσουν για το αν οντως ο Τσουκαλας ή ο Ηλιοπουλος γαμηθηκαν κυριολεκτικά ή μεταφορικά
Οσο για το θεμα του αμερικανικου στολου, ό,τι και να πεις χαραμιζεις το σαλιο σου.
.Γυριστε πλευρο παιδια. Μην ξυπνατε απο τη νιρβανα σας. Εσεις ειστε Ελληναραδες και οι αλλοι ειναι μιασματα. Το ...μεγαλειο της ομαδας σας αποδειχθηκε για μια ακομη φορα.
Η πλακα ειναι πως ο ενας γελαει με τα παθηματα του αλλου. Με αποκορυφωμα μια ατακα που ακουσα απο ενα βαζελο πριν  2-3 χρονια μετα τα ματς Γιουβε-ΟΣΦΠ 7-0 και Μαντσεστερ ?ΠΑΟ 5-0. Ειπε το παλικαρι (και δυστυχως πρεπει να ειναι η αποψη ολων των Παναθηναικών), «ο ΠΑΟ τουλαχιστον δεν αφαγε 7, εφαγε μόνο 5».
Τί να σχολιασεις. Και εις κατωτερα.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Έχεις απόλυτο δίκιο ρε πούστη μου..
Αλλά δεν μπορώ... Μόλις αρχίζουν και γράφουν τις κλασσικές μαλακίες τους τα βαζελάκια, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Το κάτω...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
18
Πόντοι
6
Έχεις απόλυτο δίκιο ρε πούστη μου..
Αλλά δεν μπορώ... Μόλις αρχίζουν και γράφουν τις κλασσικές μαλακίες τους τα βαζελάκια, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Το κάτω...

Εγώ, όπως σου είπα και χτες βράδυ, όταν βλέπω τη φωτογραφία στο avatar σου νιώθω το αίμα να ανεβαίνει στο κάτω κεφάλι :) Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο καβγάς ξεκινάει από έναν, αλλά θέλει τουλάχιστον δύο για να συνεχίσει. Είναι ανάγκη εσύ τώρα να χάνεις χρόνο ασχολούμενος με τη μαλακία του καθένα?

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
δεν ξερω και γω ρε γαμωτι μου..αν και ο σιλβερ ειναι μεντορας και με συγκρατει πολλες φορες,και ο germaon εχει πολυ δικιο σαυτα που λεει,οταν βλεπω βαζελο να αμφισβητει την ιδια την πραγματικοτητα και να βριζει,σεληνιαζομαι..τωρα δηλαδη αν βγει καποιος γαβρος και κραξει τον βαζελο για την ηττα απο την ζαπαρακατρανεμια πως την λενε,θα ειναι εριστικος,ενω πριν 2 μερες εκραζε για την βαλενθια.εγω προτεινω ολοι οι γαβροι να μη κραξουμε τον βαζελο,καθως χαιρομαστε μονο με τις χαρες της ομαδας μας και δεν περιμενουμε να χαρουμε με τις ηττες αλλων.εξαλλου ας κοιταξουμε και μεις τα δικα μας.κεντρο με 1 παικτη να μαρκαρει και αμυνα που αποτι δειχνουν τα πραγματα μαλον θα μπαζει και φετος...και ειχα πιστεψει πως φετος κατι θα αλλαζε ρε γμτ μου..

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:idiot:

Ας προβληματιστούμε.......
Έαν συνεχίσουμε έτσι το καλοκαίρι του 2009 μόνο ο πρωταθλητής θα δίνει 2 αγώνες Ιούλιο και άλλους 2 τον Αύγουστο για να περάσει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ!!!
Στο Ουέφα μόνο 2 ομάδες!!!
Θα κερδίζουμε ομάδες όπως η Ζενίτ,η Μέταλουργκ,η Χέρενφεν και θα βγαίνουμε στους δρόμους....
:o "Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,μέσα σε μια φάση τραγική....." :o

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
66
Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article3142488.ece/BINARY/w620/sarris.jpg[/img[/URL]]

Η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ορίσει επ' αόριστον διαιτητές σε όλα τα πρωταθλήματα, οδηγώντας έτσι σε αναβολή τους αγώνες μέχρι νεοτέρας. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την επίθεση που έγινε στο μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο. Το Δ.Σ. της ΕΠΟ συνεδρίασε εκτάκτως μετά το περιστατικό που συνέβη και αποφάσισε να μην γίνουν επ' αόριστον αγώνες σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και στη Γ' Εθνική.

Η Ομοσπονδία έκανε δεκτή την πρόταση, ώστε να μην γίνουν αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο σε Super League, Football League και Γ' Εθνική και αυτό θα συμβεί μέσω του να μην οριστούν διαιτητές σε όλες τις αναμετρήσεις. Άρα, επειδή αγώνες χωρίς διαιτητές δεν γίνονται, δεν θα τελεστούν παιχνίδια.

Σε πρώτη φάση, αγώνες δεν θα γίνουν τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται η ανακοίνωση της ΕΠΟ, που θα διευκρινίζει ακριβώς το τι συμβεί σε όλα τα πρωταθλήματα.

Υπάρχει ένα θέμα βέβαια με την Γ' Εθνική του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Γι' αυτά τα ματς έχουν οριστεί διαιτητές από τις 12 του μήνα, ενώ θυμίζουμε πως ο Γιάννης Ανδριανός είχε αποφασίσει την αναβολή της αγωνιστικής της Football League λόγω του Πολυτεχνείου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ για την απόφαση να μην γίνουν αγώνες όλων των πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά αναφέρει: "Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής:

1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών".

Η θέση του ΠΑΟΚ για 10λεπτη καθυστέρηση
Ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός στην αναβολή του πρωταθλήματος και πρότεινε στο Δ.Σ. της Super League να υπάρξει 10λεπτη καθυστέρηση στα παιχνίδια και όχι να μην διεξαχθούν καθόλου. Αυτή η πρόταση βρήκε πολλούς συμπαραστάτες, καθώς και υπήρξαν και άλλες ΠΑΕ που συμφώνησαν με τον "Δικέφαλο". Η πρόταση αυτή μεταφέρθηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, αλλά δεν έγινε αποδεκτή από την Ομοσπονδία.

Πηγή: [URL unfurl="true"]http://www.sport24.gr/football/ellada/anavolh_olwn_twn_prwtathlhmatwn.3142483.html[/URL]

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
66
Μεγάλες αλλαγές και καινοτομίες φέρνει ο νέος αθλητικός νόμος
Μεταξύ άλλων, το νέο νομοσχέδιο, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, προβλέπει την αλλαγή του εκλογικου συστήματος στην ΕΠΟ και της σύνθεσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp//DD0727173E5C36E2C8D7CC48E5E7EB56.jpg[/img[/URL]]

Ρηξικέλευθες διατάξεις και καινοτομίες που ως στόχο έχουν τη βελτίωση του ελληνικού αθλητισμού περιλαμβάνει ο νέος αθλητικός νόμος που δόθηκε προς διαβούλευση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Αδριανό.

Στο νέο νομοσχέδιο προβλέπονται διατάξεις-τομές για τον χώρο του αθλητισμού, οι κυριότερες από τις οποίες είναι οι ακόλουθες:

-Αλλάζει το εκλογικό σύστημα στην ΕΠΟ. Γίνεται δημοκρατικότερο καθώς πλέον θα ψηφίζουν μόνο τα αθλητικά σωματεία και όχι οι ενώσεις.

-Αλλάζει ο τρόπος σύνθεσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και αυστηροποιούνται τα κριτήρια συμμετοχής στο νέο πενταμελές σχήμα τα 3/5 του οποίου θα προκύπτουν με κλήρωση.

-Περιορίζεται η θητεία των μελών διοικητικών συμβουλίων ομοσπονδιών, καταργείται η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και ρυθμίζονται ενιαία όλα τα δικαιοδοτικά όργανα των ομοσπονδιών.

Στη φάση της δημόσιας διαβούλευσης του νέου αθλητικού νόμου όλοι οι ενδιαφερόμενοι, φορείς αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους στον ιστότοπο opengov.gr.

Πηγή: [URL unfurl="true"]http://www.skai.gr/news/sports/article/270162/megales-allages-kai-kainotomies-fernei-o-neos-athlitikos-nomos/#ixzz3K78BWtKu[/URL]

;D ;D ;D

Old Devil

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
842
Πόντοι
1.026
ο αθλητισμός είναι χαρά,διασκέδαση,κάτι σαν γιορτή κτλ κτλ και τα γνωστά.. μέσα!!
δεν θα το χαρακτηρίσω δραστηριότητα χωρίς νόημα...
αλλά το να βλέπω κόσμο να φανατίζετε για το πως κλοτσάνε μια μπάλα μερικά 20χρονα παιδάκια (της περισσότερες φορές νοητικού επιπέδου Ανατολάκη  :grin: ) κάτι δεν μου κάθετε καλά με τους ενήλικους..

και κάτι ψυλοάσχετο..
σε όλα τα άλλα αθλήματα οι αθλητές έχουν κάποιο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παιδείας..
στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν ισχύει αυτό και αποτελείτε κατά κανόνα από στόκους αθλητές  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom