Νέα

Τιμοκατάλογος στριπτηζάδικων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolososieos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GiannisGRtop

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
0
17/4 Τιμές Queens of The North
Είσοδος 10€ με ποτό
Χορός απλός 12€ (από 10 που ήταν)
Πριβέ μικρό 50€ (γυμνός χορός)
Πριβέ κανονικό 110€ (μπριζόλα από 4)
Ποτό για κορίτσι είχε δύο επιλογές δεν ασχολήθηκα πήγαινα για χορούς

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Καλησπέρα μαγκες, να ρωτήσω οντας νεος στο παιχνίδι. Μεχρι στιγμής εχω παρει μονο απλους χορούς φοβούμενος να δωσω το 50αρι (συνηθως) για μικρο πριβε η παραπάνω για μεγάλο, γνωρίζει κανεις να μου πει αν στο μικρο πριβε παιζει συνήθως καμια χειρομάλαξη η κατι? Σκεφτόμουν μιας και το toys εκλεισε απ οτι φαινεται να πηγαινα elite.
Μην στηριζεσαι σε γνωμες.Στηριξου στον εαυτο σου και στη διαπραγματευση σου επιτοπου.Πρωην αμπαλος στο λεει.

NicoBellic22

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Μην στηριζεσαι σε γνωμες.Στηριξου στον εαυτο σου και στη διαπραγματευση σου επιτοπου.Πρωην αμπαλος στο λεει.
Σωστος, αρα θεωρεις οτι ειναι περισσοτερο θεμα επικοινωνιακο ε; Εγινε ευχαριστω, βλέποντας και κανοντας τοτε..

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
Απλά μην απογοητευτείς απο την επικοινωνιά.

GeorgeKing06

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες, να ρωτήσω οντας νεος στο παιχνίδι. Μεχρι στιγμής εχω παρει μονο απλους χορούς φοβούμενος να δωσω το 50αρι (συνηθως) για μικρο πριβε η παραπάνω για μεγάλο, γνωρίζει κανεις να μου πει αν στο μικρο πριβε παιζει συνήθως καμια χειρομάλαξη η κατι? Σκεφτόμουν μιας και το toys εκλεισε απ οτι φαινεται να πηγαινα elite.
Είνα αναλογα την κοπελα αδερφε, εχει τυχει να μου κανει κοπέλα χειρομαλαξη στον 50αρη χωρο και εχει τυχει και οχι. Safe δεν μπορεις να εισαι εκτος αν συνενοιηθεις απο πριν με την κοπελα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
αμα ειχε incall θα την ειχα παρει απο το agency, για το τατοιου δεν εχει προγραμμα στο πορταλ και μου επεφτε λιγο μακρια για να παω στα τυφλα...αλλα ευχαριστω!
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά ειλικρινά για μένα η εμφάνιση της ούτε καν μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί, πόσο μάλλον για να την κυνηγάω να την βρω που είναι μέσα στην πόλη.

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.533
Πόντοι
201
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά ειλικρινά για μένα η εμφάνιση της ούτε καν μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί, πόσο μάλλον για να την κυνηγάω να την βρω που είναι μέσα στην πόλη.
με καυλωνει το στυλακι της...εχει αυτο το μουτρακι που διψαει για σπερμα χαχαχα

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
20
Like
2.542
Πόντοι
1.196
Αν μπορει καποιος και για FBI να γραψει
Παλαια νεα, ίσως από το καλοκαίρι, δεν θυμαμαι: Μια φορά πήγα, προσπάθησα να κανω παιχνίδι με κάποιες, δεν τσούλαγε, μετά ήρθς μια χοντρη ελληνίδα κια μου λέει "Ξέρω τί θες, δεν θα το βρεις από αυτες, αυτές ψάχνουν για γαμπρό. Εγώ και η Ταδε μόνο τα κάνουμε όλα..", οπότε και εφυγα.
Ελπίζω να έχει αλλάξει από τότε...

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Παλαια νεα, ίσως από το καλοκαίρι, δεν θυμαμαι: Μια φορά πήγα, προσπάθησα να κανω παιχνίδι με κάποιες, δεν τσούλαγε, μετά ήρθς μια χοντρη ελληνίδα κια μου λέει "Ξέρω τί θες, δεν θα το βρεις από αυτες, αυτές ψάχνουν για γαμπρό. Εγώ και η Ταδε μόνο τα κάνουμε όλα..", οπότε και εφυγα.
Ελπίζω να έχει αλλάξει από τότε...
H χοντρη ειναι μια μελαχρινη που λες καταλαβα ποια λες ειανι αρπαχτικο αυτη για αγαπουληδες πουλαει ερωτες κανει κι αυτη και αλλες κανουν αλλα ζητανε 200 για φουλ δεν ειναι η μονη ομως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom